Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.926
op stoj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zivis dok si ziv,
Znaci obrnuto od toga....Dakle sve dok dišeš i srce ti kuca ti si živ i živiš.
Nema razlike.
Ako misliš da imaš pravo da tvrdiš da neko ne živi jer ne radi nešto što ti radiš, onda grešiš.
Nevazno je sta ko podrazumeva pod ziveti, vec je bitno kako se oseca....
i dalje masis...nevazno je u cemu je neciji zivot, vec da se oseca ziv....makar i kada mu je lose....Razumela sam ja pitanje, ali i dalje tvrdim da nema razlike.
Poznajem ljude konstantno i neprestano nezadovoljne i kada im se desi nešto lepo oni brzo pronađu sledeću stvar zbog koje će da budu nesrećni. Zapravo se osećaju dobro samo kada se ne osećaju dobro.
Zato ne možeš ni za koga da tvrdiš da ne živi.
Može da se nama ne dopada, da ne razumemo, ali ne možemo da tvrdimo da su živi a mrtvi.
Objasni osećaj da si mrtav.da se oseca ziv.
Mrtav si ako se ne osecas ziv, sve jedno da li zivis u stalnom desavanju ili u stalnom lezanju ili lebdenju....Objasni osećaj da si mrtav.
Jesi li se ti osećao tako?
Ako jesi, znači da je bilo trenutno. Što znači da svi imaju bolje i lošije delove života, ali sveukupno živeti je isto što i biti živ.

Značilo je da ne razgovaramo o subjektivnom osećaju. Pričamo uopšteno.Ovo je znacilo bolje ne mere, tacnije, ne pitaj mozda shvatim d sam mrtva...![]()
,,,ili su toliko hrabri da žele i mogu ono što nemaju,,,
A u snu ? Ko živi ? Tamo ti nisi ničega svjestan.Dakle sve dok dišeš i srce ti kuca ti si živ i živiš.
A u snu ? Ko živi ? Tamo ti nisi ničega svjestan.
Zar ti nisi ovaj koji zna da jesi ?
,,,i san je deo života , živi onaj što sneva,,,ako nisi svestan kako to da reaguješ na alarm sata,,,A u snu ? Ko živi ? Tamo ti nisi ničega svjestan.
Zar ti nisi ovaj koji zna da jesi ?
San je nekome najintenzivniji deo života.

Тужно је када потсвест постаје интезивнија од свести.
Tužno je kad ne postoji balans.
Balans je sve.