Ma hajde Luis...tretiraš nas ,maltene,kao neuku decu...Najblaže rečeno-neopravdano...
Večina ovde,uključujući i tebe,još kako zna da poleti mislima u orbitu i od tamo sagleda
sva dešavanja...
U pravu si i za stanje filozofije (ovaj pdf je jedna od svetlih tačaka) i religije,ali ne među
nama ovde...
Prvo-ovde ne prolazi baš svašta i
Drugo-svako ovde prilično originalno-misli svojom glavom...(Na moju žalost ima i
papagajisanja,ali to se i preskače-slabije se čita...

)
Ovde si po volji i želji...Možeš,a ne moraš...Možeš i pisati,a ne čitati,a može i obrnuto,
ali i jedno i drugo...
Lično-religija mi ne treba-imam filozofiju kojoj takođe ne verujem jer su to samo reči...
Dela su ta koja mi nešto bolje deluju...

Naime,moglo bi već biti poznato ovde među nama ,učesnicima,da ja smatram bogove
i religije IRELEVANTNIM za moja promišljanja...I uopšte,mehanizam verovanja izbegavam
tako što dosta pitanja DRŽIM OTVORENIM PITANJIMA za istraživanja...
Tako da,Luise i nisam "pravi" ateista,več neko koga to ljudsko zabijanje glave u pesak
ne interesuje...Imate zoologe koji se bave nojevima i sličnim živuljkama,pa neka oni brinu o njima...

Ja ću i dalje iz moje orbite ljudski rod gledati blagonaklono,razumevajući sve njegove grehe i hirove,
ali i sam pokušavati osmišljavati puteve za moju decu(tu su i komšijska,a i sva ona širom...)
i neke nove mogućnosti-ne bi li kroz koji vek ta deca dece moje dece bili poput tih
bogova iz ljudskih bajki...