Chastity
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Ma de je organizovano...
Svuda je isto... Jedino su italijani makar kolko-tolko na mestu...
Svuda je haoticno... Ali,as I said, volim ga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da pročitaš naziv teme opet?
mislim da, kad je reč o FF, ionako od diplome nemaš ništa...eventualno se malko bolje udaš
EVENTUALNO![]()
Ne vidim cemu toliko podcjenjivanje FF???
Filoloshki fakultet je jedan od najneorganizovanijih fakulteta BU sa jednom od najvecih shkolarina.
Ako imate ochuvane zivce, good luck.
Molim za pomoc. Po ceo dan sam na poslu pa ne stignem do Filoloskog da pitam. Diplomirala sam pre 5 godina. Na poslu imamo jednu bazu sa svim podacima o zaposlenom (na engleskom) koja nam pomaze u napredovanju.
U toj bazi mi pise da imam bachelor diplomu! Sta vi pisete bachelor ili master za 4 godine studiranja?
Cisto sumnjam da ces to moci da cinis ovde,jer je ovo tema filoloskog fakultetaDobar dan , ne studiram na filozofskom fakultetu ( bilo kakvom ) , josh sam srednjoshkolac , pa me zanimaju neke stvari koje bi neko iskusniji mogao da mi razjasni , poshto razmishljam o tome da studiram filozofiju .
Najverovatnije bih studirao u Nishu , ali na sajtu filozofskog fakulteta pishe da tamo imaju samo osnovne stude filozodije , da li bih mogao da ostatak ( diplomske , a mozhda i doktorske ) zavrshim u filozofskom fakultetu u Beogradu , ili bih morao ispochetka u Beogradu da studiram ?
I kakve su perspektive za zaposlenje sa filozofskim fakultetom ?
Unapred hvala i nadam se da cu ovde i ubuduce moci da postavljam pitanja.
Cisto sumnjam da ces to moci da cinis ovde,jer je ovo tema filoloskog fakulteta![]()
Zavrsio sam filofoski fakultet. Sada je pitanje da li upisati "master" ili "seminar za prevodioce i sudske tumache". Shta vi mislite da je bolje ? Dajte mi neku preporuku.Ochajan sam xD
Ja sam sad IV godina gimnazija i obozavam nemacki jezik. Stvarno bih voleo studirati ga. Kao prvo ineresuje me da li je znanje koje se stekne za cetiri godine gimnazije DOVOLJNO da se fakultet normalno (naravno uz trud i rad) zavrsi, tj. da li je sa tolikim znanjem moguce (i koliko moguce) davati u roku ispite, upasti na budzet...itd. Kao drugo zanima me koliko je odlazak u Nemacku potreban da se normalno daju ispiti na filoloskom, tj. da li je neophodan. Cuo sam da su mnogi pauzirali fakultet da bi otisli u Nemacku da rade i nauce jezik, pa se onda vracali, time su izgubili godinu i vise dana. Molim vas da mi studenti nemackog pomognu. Unapred hvala.
pa potpuno je beskoristanNe vidim cemu toliko podcjenjivanje FF???
Cinjenica ja da je fakultet maksimalno neorganizovani da nije bas najbajniji,ali ga ja ipak voliiiiiiiiiiiiim!!! Ne bih odustala od njega pa da mi plate![]()
Netačno! Grupa 06 ima program koji podrazumeva hiljade i hiljade stranica, što knjiga, što literature. U spisku lektire za svaku od "književnosti" nalaze se knjige koje su lako dostupne, ima ih u svakoj biblioteci....Ali takođe, tu su i knjige poput žitja iz srednjovekovne, poezija iz "Dubrovačke književnosti" ili potpuno izdanje Dekamerona iz opšte I, koje možeš čitati samo na faxu. Problem sa bibliotekama na Filološkom leži u tome što nema dovoljno knjiga ni lektire ni predviđene literature....Pa onda nedeljama čekaš da bi iskopirao nekoliko stranica.... I tačno je da ništa ne kupuješ.....samo što silan novac daješ na kopiranje...pa mu na kraju dođe na isto, zar ne? Da ne pominjem "vandale" (neću ih nazvati studentima jer to nisu) koji iscepaju pogovor ili predgovor knjige...ili profesore koji "pozajme" jedan jedini primerak i ne vraćaju ga mesecima pa i godinama...