Filološki fakultet

Mira :
a010.gif
,
a014.gif
,
a018.gif
,
a022.gif
,
a026.gif
,
a050.gif
,
f070.gif
sve je to bilo nekad ...
Al da ne bi bilo vecno ...stavih knjigu pod jastuk!

Ljudi se zaglavljuju na italijanskom 3. sto ti je treca godina. Ostalo ne znam..mada samnom na faksu ima puno ljudi koji su pobegli sa italijanskog.
Ako mene pitas bolje upisi nesto drugo a italijanski usavrsavaj u nekom institutu za jezike.

Jeste vazno da upises ono sto volis, ali treba da gledas i sta ces (i da li) moci s tim da radis. Najbolje je da pitas nekoga, ili jos bolje vise njih, koji su zavrsili italijanski.
U biti, ja ne preporucujem te "fensi" jezike (italijanski, spanski...). Upisi ti, dete, nesto od cega ces imati vajde u zivotu. Sta ucis u skoli?

shaddow:
Bitno je da upišeš nešto što će te interesovati, nešto što voliš. :)

supermene, ne zayebavaj...decu :D

Upiši nešto što ti je, za početak OK (sve se zavoli kad se uđe u srž!) i čemu si TI naklonjena (!), a gledaj da bude pri tom:
1)ZAVRŠIVO
2) interaktivno (da možeš mejlom s profesorima da se konsultuješ, to ubrzava stvar), još ako imaju i udžbenike na CD-u...uhu! :P )
3) PRIMENLJIVO (pitaj npr. gde se zapošljavaju oni koji završe, pitaj i koliko dugo traže posao, a NARAVNO pitaj koji je prosek dužine studiranja ;) )
4) razumno tj. KRATKO (da ne bude, kao na književnosti, ljudi koji studiraju po 23 i više godina dodiplomske studije, nego lepo diplomski 1 i dipl. 2 za Masters i 'đenja)

schatje:
Jeste vazno da upises ono sto volis, ali treba da gledas i sta ces (i da li) moci s tim da radis. Najbolje je da pitas nekoga, ili jos bolje vise njih, koji su zavrsili italijanski.
U biti, ja ne preporucujem te "fensi" jezike (italijanski, spanski...). Upisi ti, dete, nesto od cega ces imati vajde u zivotu. Sta ucis u skoli?
pa ja ucim gimnaziju znaci mogu da biram sta god hocu. a od jezika drugi mi je francuski koji znam odlicno!

mici__:
znas meni jezici bas idu ali ne znam ti mi predlazes da uopste ne upisujem filoloski ili to vazi samo za italijanski? pozdrav!

Чуј, свако ће ти рећи из свог искуства! Онај ко је лако прошао кроз факс и ко то воли, рећи ће ти - Изабери то! Онај ко се заглибио, па муку мучи, рећи ће ти - Никако, то је најтежи факс!

Ти бирај према себи, не према другима!

Back