zasto ljudi odustaju? zato sto na ispitu od 6 delova, svaki put padnes po jedan deo (samim tim padas ceo ispit), zato sto se ispiti polazu i po 15 puta (i to ne zato sto student ne nauci), zato sto profesorka trazi da ispit odgovaras njenim recima, zajedno sa zarezima i tackama, zato sto literatura koja treba da se procita za ispit probija moj plafon ako redjam knjigu na knjigu, zato sto apsolventi ne znaju jezik, zato sto je osoblje fakulteta ocajno neljubazno i nema nameru da odgovori na prosto pitanje, zato sto studenti imaju fobiju od "zena na salterima", zato sto na svakom koraku gledaju da ti uzmu pare, zato sto je organizacija katastrofalna itd. itd... da ne plasim ovu decu sto su sad upisala....
ja jos nisam odustala, ostalo mi je jos malo pa sam se zainatila... ali da sam frustrirana - jesam ... jedina svetla tacka u celoj prici je sto nisu uspeli da mi zgade jezik koji sam upisala zato sto ga volim, i zato sto od tog jezika imam para
ja jos nisam odustala, ostalo mi je jos malo pa sam se zainatila... ali da sam frustrirana - jesam ... jedina svetla tacka u celoj prici je sto nisu uspeli da mi zgade jezik koji sam upisala zato sto ga volim, i zato sto od tog jezika imam para