Iz Srbije sam pa me zbunilo što si rekao da kod nas nema takvih filmova a jedino se antisrpski filmovi snimaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Srbije sam pa me zbunilo što si rekao da kod nas nema takvih filmova a jedino se antisrpski filmovi snimaju.
Srbija i Srbi se vrlo često pominju u fašizoidnim i šizofrenim kvazifilmovima koji se snimaju u federaciji i Hrvatskoj. Toliko bolesnih anegdota, stereotipa i laži koji provejavaju kroz te filmove jako je teško shvatiti, makar gledaocu sa očuvanim nervnim sistemom. Količina mržnje i propagande je prosto zastrašujuća. Takvi filmovi su:Smogovci u domovinskom ratu, Kanjon opasnih igara,Vrijeme je za...,Remake,Hunting party,Nafaka, Grbavica...

O čemu se radi u filmu? Da li su Srbi predstavljeni kao ubice, idioti, gluperde, prevaranti ili slično. Neka neko ukratko prikaže radnju, da se ne nerviram bez potrebe.
A, kada je bivši Srbin Rade upleten, onda mora da smo idioti i ubice ali, na onako, romantičan, blag suptilni hr način

Биће у фазону као, сарађује са нашим безбедносним службама. Не би ме чудило да сниме у Карловим Варима као Црну ГоруSad čitam da se radnja novog romana o Džejmsu Bondu odvija u Srbiji; Bond će juriti nekog negativca na relaciji Beograd - Novi Sad. Moguće da će jednom da snime i film. Nemam ništa protiv dokle god nas ne budu prikazivali u lošem svetlu.![]()

72 dana
SPOJLER
Radi se o srpskoj porodici koja je ostala na "hrvatskom" tlu zahvaljujuci pomoci dobrog komsije Hrvata.
Porodicu cine senilna baba-tetka koju drze kao malo vode na dlanu zbog masne americke penzije njenog pokojnog muza, i cetiri odrasla muskarca, dva sina i dva oca, svi nezaposleni. Jedan sin je retardiran, drugi propali rokeras koji se sveti "zatucanom kraju iz kojeg je potekao" unistavajuci izvorne pesme interpretiranjem koje vredja zdrav razum. Nezreo i kao muskarac i kao osoba.
Jedan otac je hronicni alkos bez karaktera, a drugi manijak koji fizicki maltretira sve oko sebe, a na kraju pocne da ubija asovom (to je naravno Serbedzija).
Znam da sam te pozitivno iznenadila.![]()

, takodje: