Filmovi u kojima se spominje Srbija

Posle "Lova u Bosni" i francuskog horora "U Kavezu", glavni glumac Anđelininog filma, Goran Kostić,dominira i u engleskom filmu "The Crew" kao vođa srpske mafije.

http://chetnixploitation.blogspot.com/2012/02/crew-2008-deo-prvi.html

http://3.***************/-i276c9RxzWM/Tzd8sAcJFbI/AAAAAAAAPuc/OxmqFAzGJH8/s400/63%2BLepi%2Bsa%2Btetova%25C5%25BEom%2Bi%2Bkrstom.JPG
Retko odvratan lik. Ako ga ikad vidim, pljunuću ga najgorom šlajmarom po sred onog jadnog, retardiranog lica.

Film Outpost, prvi i drugi deo, ekipa dolazi u ratom razrusenu Srbiju, danasnjica je u pitanju, na karti se vidi da su u okolini Kikinde :) a sve razruseno. BTW traze stari nemacki bunker iz WWII i u njemu krece akcija :) U prvom delu se naslucuje da je Srbija, dok u drugom pricaju hrvati los srpski i tako, standard :)

Najnoviji

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1229238/

Agent Hunt je imao srećan život dok u njega nisu ušli Serbian terrorists :lol:

Na svu sreću nisu uspeli da mi učine Toma Kruza odbojnim,jer nije on pisao scenario za film ,nego dva anonimusa, koji koliko vidim nemaju zapaženijih filmova,osim ovog.

Serbian terrorists su mu likvidirali ženu, i u filmu je spomenuto da ih je ubio 6, tih loših Srba u nastupu mahnitanja,mada nije i prikazano.:hahaha:

Film je zabavan za gledanje.Dosad najbolji u serijalu filmova o agentu Itanu Hantu ,tako da ne dajte da vas ova anomalija u filmu, odvrati od gledanja.
Holivudski kreteni.Sa nedostatkom mašte.

U,filmu Sirom zatvorenih ociju sa Kidman i Kruzom,ona
budala Rade Serbedzija glumi Milica koji podvodi maloletnu kcer.
Ako znamo da je film sniman 99' nece nam biti tesko da shvatimo
zasto Srbin ,vlasnik radnje sa kostimima ima u filmu opiceno ponasanje
,gde mu je ''Biznis'' pored zakupnine i prodaje maski ,smokinga,odela....
''Prodaja'' kcerke,za koju se ''Otimaju'' Japanci ili ko zna ko ,vec....
Smorena slika holivuda ...

U,filmu Sirom zatvorenih ociju sa Kidman i Kruzom,ona
budala Rade Serbedzija glumi Milica koji podvodi maloletnu kcer.
Ako znamo da je film sniman 99' nece nam biti tesko da shvatimo
zasto Srbin ,vlasnik radnje sa kostimima ima u filmu opiceno ponasanje
,gde mu je ''Biznis'' pored zakupnine i prodaje maski ,smokinga,odela....
''Prodaja'' kcerke,za koju se ''Otimaju'' Japanci ili ko zna ko ,vec....
Smorena slika holivuda ...
Eto odgovora na pitanje šta Srbin radi u ono malo slobodnog vremena, kad ne ubija, kolje, siluje, puca, ruši, seče, reže, raketira, granatira... Za to vreme podvodi maloletnu kćer. Naravno, šta bi drugo...

21-and-over.jpg

ima scena gde prikazuju dva Srbina kao opasne momke u trenerkama... pravi dizelasi :lol:..inace film je 0 za izbegavanje

21-and-over.jpg

ima scena gde prikazuju dva Srbina kao opasne momke u trenerkama... pravi dizelasi :lol:..inace film je 0 za izbegavanje

Sinoc sam gledao film ...Ne da ga ne preporucujem ,vec sto
kazes da se izbegne koliko god je moguce.

Sto se tice pominjanja Srba u filmu...Vise je nego smesno u odnosu na ceo film.
Dijalog;

Stoje dva lika u trenerci ,ko neopevana telad,na to ce gl. ''Junak''
-Etnicki Srbi
(Pocinju da se takmice u umobolnoj americkoj igri ,ubacivanja loptica u case sa alkoholom)
Gl.''Junak''- Necete nas silovati u nasoj zemlji
''Junaci'' pobedjuju u tupavoj igri i urlaju iz sveg glasa
-JU ES SEJ .JE ES SEJ....NEPOBEDIVI ,(Uz obavezan dekor dizanja ruku i pravljenja grimasa)..............:zzzz:

Sinoc sam gledao film ...Ne da ga ne preporucujem ,vec sto
kazes da se izbegne koliko god je moguce.

Sto se tice pominjanja Srba u filmu...Vise je nego smesno u odnosu na ceo film.
Dijalog;

Stoje dva lika u trenerci ,ko neopevana telad,na to ce gl. ''Junak''
-Etnicki Srbi
(Pocinju da se takmice u umobolnoj americkoj igri ,ubacivanja loptica u case sa alkoholom)
Gl.''Junak''- Necete nas silovati u nasoj zemlji
''Junaci'' pobedjuju u tupavoj igri i urlaju iz sveg glasa
-JU ES SEJ .JE ES SEJ....NEPOBEDIVI ,(Uz obavezan dekor dizanja ruku i pravljenja grimasa)..............:zzzz:
Ovo zvuči toliko moćno, da ću ga sigurno pogledati jednog dana.

У првој епизоди серије "Extras" снимају филм са мотивима из прошлог рата, по сценарију/причи извесног Горана коме је жена погинула у рату. Како то већ иде, Срби су лоши момци (на униформама је тробојка и све како доликује) који ударају по цивилима.

Mislim da ce ovo biti super

- - - - - - - - - -

... ma ovo je neka zayebancija... "opaza da na ulicama ima najvise automobila marke zastava"... sta sa tim, sto bi to bilo zanimljivo velikom spijunskom umu, ne kapiram...

Na kraju verovatno zavrsava u nekom selu nadomak Zrenjanina...

To je cisto malo da se opise okolina. Mozda ce da juri na kraju u nekom Jugiću

Čovek je zapazio svaki detalj..

Slivovica...Emil Kovač, pa iz navedenog se vidi da se delu prilazi krajnje studiozno, nema šta svaka čas'.

A De Niro sisetina, svaka čas' za prvi deo karijere, danas šta snima ne bi ni pas s maslom izeo.

Recenziju je pisao kontroverzni Dejan Ognjanović, originalno na svom blogu, ali kada su u pitanju filmovi sa chex tematikom, onda ih postavi i na ovaj blog. U svakom slučaju, naveo je gomilu argumenata, tako da onaj ko pokuša da odbrani ovaj film, na bio kom nivou mora ispasti smešan i jadan. Inače, Ognjanović je poznat kao neko ko odbacuje Crkvu, šatro srpstvo i nacionalizam, tako da time ovakve recenzije još više dobijaju na težini.

Srozao se Robi totalno... ne samo ovim filmom, ima već 15-tak godina minimum, ako ne i više...
mada nisam preveliki njegov ljubitelj svakako, opet je velika šteta...

Haha, Emil... imala sam jednog Emila u porodici, babin pokojni brat :lol:

p.s. sjajna recenzija naravno

Ma znam, i ja sam negde u mojoj okolini naišao na to ime...ali nisam baš siguran odakle vuče korene...mislim to je široko gledano sitnica, čuj ime jednog lika, pogotovo danas kada na modernom platnu ne postoji simbolika nijedne vrste. Ali u ovom slučaju su stavili takvo ime da bode, ne oči, nego dzigericu. Baš reprezentativno ime.

A propo Dejanovog rada - recenzije su mu sveobuhvatne i ima slučaja kada se ne složim sa nekim osvrtom, ali ne zbog neargumentovanog teksta, već samo u granici neistovetnog pogleda na stvari. Sigurno jedan od najboljih blogova kod nas.

"Emil je nemačko, skandinavsko, češko, poljsko, slovenačko, mađarsko, rumunsko, bugarsko, srpsko, hrvatsko i englesko ime. U značenju- vredan, radan. U Srbiji izvedeno od Emilijan. "
Dakle, sve je samo ne čisto srpsko ime.. Naravno da bode i oči i sve ostale organe zbog tematike, tj. zbog lika koji ga nosi... Kao dupli nož u plećku nama.
Ceo film je pogrešan, pa i ime je moralo valjda da bude. I nije pitanje neobaveštenosti, kao što su neki pokušavali da ga odbrane, na šta sam samo... :roll:, ubeđena sam da kad ukucaš u gugl "srpska imena" ne iskače odma Emil :lol:

"Emil je nemačko, skandinavsko, češko, poljsko, slovenačko, mađarsko, rumunsko, bugarsko, srpsko, hrvatsko i englesko ime. U značenju- vredan, radan. U Srbiji izvedeno od Emilijan. "
Dakle, sve je samo ne čisto srpsko ime.. Naravno da bode i oči i sve ostale organe zbog tematike, tj. zbog lika koji ga nosi... Kao dupli nož u plećku nama.
Ceo film je pogrešan, pa i ime je moralo valjda da bude. I nije pitanje neobaveštenosti, kao što su neki pokušavali da ga odbrane, na šta sam samo... :roll:, ubeđena sam da kad ukucaš u gugl "srpska imena" ne iskače odma Emil :lol:

Pridodajmo i francusko, prošao sam socku uzduž i popreko i tu je Emil Dirkem.

Mene bi bila sramota da potpišem ovaj filmski projekat. Video sam ko su ti ljudi koji imaju izgleda manje srama od mene. Naime, radi se o režiseru i scenaristi koji svoje ime stavljaju samo ispod skupih projekata, rođeni holivuđani.

Back