Filmovi u kojima se spominje Srbija

Pa mora u nekima i da mu stoje... (kad ih ne menja :mrgreen: ) ima onih filmova u kojima su potrebne i u kojima je potreban taj tip glumca,
pa onda ispadne da čak i dobro glumi. :lol:

Recimo, zaista bi bio sjajan u Killing season.

Dodao bi na tvoju listu i Kruza. Kad se setim samo one bljuvotine, Posledneg samuraja i facijalnih ekspresija dotičnog, želudac mi se okrene.

Bio je pre neki dan film na RTS 2, glumi Rejčl Vajs. Tema je o trgovini ljudima, konkretno devojaka, na teritoriji Bosne, zove se ,,The Whistleblower". Mnogo težak, pa nisam sve gledala da bih videla da li smo i ovde negativci.
Secam se da sam bila pocela da gledam taj film i da sam digla ruke jer me je uzasno iznervirao, kolko se secam, radnja se odvija u Bosni medjutim sve vreme se govori neki jezik koji ja uopste nisam mogla da razumem. Mislim da sam izdrzala pola sata.

Ko se seca legendarne australijske serije "Nestasne godine", u jednoj od kasnijih sezona u seriju dolazi neka riba, poreklom sa Balkana, u seriji se zove Anastasija Stejsi Sumic (nisu govorili eksplicitno zemlju), koja je sa porodicom pobegla od ratova. Od neke ruzne devojke u jednoj epizodi odjednom postaje lepotica, jer se samo sredila. Kao sto sam rekao, nigde se nije izjasnjavala da li je Srpkinja, krvatica ili bosanka, ali je u jednoj epizodi prikazana njena kuca i na zidu slika Kosovka devojka. Dakle nasa :).

Jest da je tema film, ali evo i Stiven King nas je u knjizi "Dreamcatcher" pomenuo. Jedan od bitnih likova ima ratno iskustvo steceno u black ops. tokom rata u Bosni i u knjizi ima povremeno fleseve na taj period.

"A Lonely Place to Die"

http://www.imdb.com/title/tt1422136/

Kidnapovana devojčica je valjda ćerka srpskog krimosa koji drma po Ostrvu, s tim što Melisa Džordž u jednom momentu, kada su je pronašli i videli da ona ne govori njihovim jezikom, kaže kako joj to liči na hrvatski :hahaha: jer je jednom išla u Zagreb pa se kao setila. U svakom slučaju, misterija je razrešena tako što bivši britanski specijalac koga je pomenuti krimos unajmio da mu pronađe ćerku, izjavljuje svom kolegi da se ne plaši posledica ukoliko ne uspe da uradi ono za šta je plaćen, jer je satirao na hiljade Srba (mislim da je upotrebio formulaciju "genocidnih") tokom rata na Kosovu :dash:.

Ali, meni ubedljivo najjače je što je za "vampirski jezik" u Blejdu uzet srpski...

Nikola Skejdž, Alek Boldvin i Kijanu Rivs- tri najveća holivudska antitalenta :lol:
al nikola prvi :lol:

zamišljam skejdža kako glumi emila... sad mi ta slika u glavi. ludnica.
(posle one fore s udžbenikom iz biologije, taman. )

Hahahaha kad bih pravio listu anti - talenata verovatno bih istu sastavio. Alek Boldvin sinonim za najgoreg glumca, mada mu i ova dvojica ne beze mnogo

Back