Fikret Abdic zvani BABO - vase misljenje?

koga on ima zasta da moli?! on nije taj koji se pitao, niti odlucivao. on je tu bio da saradjuje, nije hteo i zato je sada u seveningenu, sa bratijom (koljacima).
natpolovicna bh vecina je odlucila ne zelimo da zivimo u krnjoj jugi (citaj velikoj srbiji).., medjunarodna zajednica je zatim priznala bosnu kao nezavisnu drzavu i na tome se je trebalo stati... nije se stalo. zrtve su pale na sve i jednoj strani, a stanje na terenu ni za pedalj nije promenilo... bosna je (sa bosanskim pravoslavcima) tu gde je i bila, jaca nego 1992 g.
muslimani su resili svoj nacionalni problem, povratili su naciju "bosnjak" i izborili se za jedinstvenu i nedeljivu bih.
ja sam siguran da si i ti svestan sledeceg: republika srpska uskoro ide na smetliste istorije, zajedno sa svojim tvorcima.

Ako stvarno mislis ovo sto si napisao, onda si mentalno poremecena osoba.Muslimani u bosni su doziveli katastrofu, izgubili pola teritorija, resurse, stanovnistvo, i kako vreme tece u sve su goroj situaciji.I jos imas Rusiju koja je kupila naftnu industriju^^ Hvala Aliji sto je napravio Srbima drzavu, vecno smo mu zahvalni.....

http://www.vkladusa.com/2011/06/10/zasto-fikret-abdic-babo-nije-izisao-iz-zatvora-7-juna/

Fikret Abdic Babo! Veoma kontraverzna licnost, po meni pre svega biznismen i covek za narod! Dobio izbore 90-te pa je pod cudnim okolnostima vlast predao Aliji Izetbegovicu! Jedan je od, po meni, najtrezvenijih i malobrojnih muslimanskih politicara koji u 90-tim nije bio zaslepljen islamskim fundamentalizmom! Mnogi mu zameraju aferu "Agrokomerc"! Da je on bio lider muslimanskog naroda u 90-tim misljenja sam da do rata u BIH ne bi ni doslo!

Kakva su vasa misljenja o ovom coveku?

Potpuno ..DELIM TVOJE MIŠLENJE...:ok:

A...RATA BI BILO....PLANIRAN JE U PENTAGONU....a..potom i..REALIZOVAN...:(

koga on ima zasta da moli?! on nije taj koji se pitao, niti odlucivao. on je tu bio da saradjuje, nije hteo i zato je sada u seveningenu, sa bratijom (koljacima).
natpolovicna bh vecina je odlucila ne zelimo da zivimo u krnjoj jugi (citaj velikoj srbiji).., medjunarodna zajednica je zatim priznala bosnu kao nezavisnu drzavu i na tome se je trebalo stati... nije se stalo. zrtve su pale na sve i jednoj strani, a stanje na terenu ni za pedalj nije promenilo... bosna je (sa bosanskim pravoslavcima) tu gde je i bila, jaca nego 1992 g.
muslimani su resili svoj nacionalni problem, povratili su naciju "bosnjak" i izborili se za jedinstvenu i nedeljivu bih.
ja sam siguran da si i ti svestan sledeceg: republika srpska uskoro ide na smetliste istorije, zajedno sa svojim tvorcima.

Nista vi niste izborili, pola toga je vas rahmetli Aljo platio.. Znali ste da cvilite ko misevi i da molite zapad da srbe bombarduju. Jadni ste i bijedni, znali ste samo da poturate razno-razne lazi od Markala pa na dalje.. A to sto si rekao za RS debelo si se zajebao, vi u federaciji tek treba da rijesite vase medju-bratske odnose.

Nista vi niste izborili, pola toga je vas rahmetli Aljo platio.. Znali ste da cvilite ko misevi i da molite zapad da srbe bombarduju. Jadni ste i bijedni, znali ste samo da poturate razno-razne lazi od Markala pa na dalje.. A to sto si rekao za RS debelo si se zajebao, vi u federaciji tek treba da rijesite vase medju-bratske odnose.

Pa što ne podijeliste oružje JHA , da se bijemo ko ljudi , a ne četnici ..

Боли је што је то СРПСКО дело СРПСКОГ писца
scaled.php

Imali ste i vi oruzije al ko vam je kriv..vecinski oficirski kadar je bio srpski. I to je jedan od dokaza da su Srbi stvorili onu Jugoslaviju tj.SFRJ.

Kad smo mi imali oružje - nakon što ste zajazili 70% BiH , pobili naroda , protjerali , zatvorili u logore - nakon toga smo mi imali oružje ..
Posljednju Jugoslaviju su stvorili komunisti , a vi ste se obrušili na komuniste , niste li ? Pa su nacionalisti postali desna ruka tih komunista , jel tako ..
Kad spominješ oficirski kadar pitam ja tebe - bi li ti volio državu po uzoru na SSSR , državu u kojoj je samo vojska jaka ?

Kad smo mi imali oružje - nakon što ste zajazili 70% BiH , pobili naroda , protjerali , zatvorili u logore - nakon toga smo mi imali oružje ..
Posljednju Jugoslaviju su stvorili komunisti , a vi ste se obrušili na komuniste , niste li ? Pa su nacionalisti postali desna ruka tih komunista , jel tako ..
Kad spominješ oficirski kadar pitam ja tebe - bi li ti volio državu po uzoru na SSSR , državu u kojoj je samo vojska jaka ?

Milice,nikako davas pohvatam...jedan dan prica kako sve bili nenaoruzani civili,drugi dan da ste imali 250.000 ljudi pod oruzjem :) Alju je na sr.anje u Bosni nagovorio Tudjman jer je njemu taj rat najvise odgovarao,a onda vam ga zavukao do balcaka i udario i na vas 1993.,ako nista drugo, s nama ste bar znali na cemu ste....Alija je bio povodljiv,kukavica i neodlucan,katastrofalan politicar i sigurno je da je Abdic bio daleko bolje resenje za vas

Sta smo trebali cekati, da nas pobijete kao 1941 da nas pobacate u jame i da se ponovo desi Jasenovac, da li smo to trebali cekati???
Mozes napisati ovako, posljednju Jugoslaviju su stvorili Srbi-komunisti, jer su ubjedljivo bili najbrojniji u partiji. Zato kazem da su Srbi od svih naroda najzasluzniji za Jugoslaviju, jer su najvise stradali i imali zrtava. Koja vojska, nemam ti sta odgovoriti jer ova danasnja vojska je -na silu- samo jer mora da bude.

Na kojim si ti lekovima?
Cak i kada preneses tendenciozno izlaganje Alije Izetbegovica pri tom sasvim nekriticki pljujuci po izjavi Karadzica koji vas je MOLIO da ne pravitee sra.nja jer ce vam se obiti o glavu, zaboravljas detalje alijine izjave u kojoj on NIJEDNOG sekunda ne pominje termin "bosnjak", nego iskljucivo "musliman"(pogledaj sam na svom klipu).Cak je i on bio svestan da ne posotji nacija "bosnjaka", i da je treba vestacki stvoriti.a kako je najlakse stvoriti nego tako sto ces nekoliko desetina hiljada ljudi iste vere svesno zrtvovati da bi se nacionalno homogenizovali, onako kako je to zeleo Alija.
Sto se tice Republike Srpske, ona moze biti samo sve jaca i jaca, sve dok s ejednog dana potpuno ne odvoji od tog propalog projekta zvanog BIH....Ukidanje Srpske ce ZASIGURNO dovesti do novog rata, posle kojeg muslimana nece vise ni biti na ovim prostorima.tako da.Ja NE PRETIM< ja vas UPOZORAVAM, isto kao sto je to pokusao Karadzic......
A sto se natpolovicne vecine tice, i tog nazovi "prava", odmah ti mogu reci da ne lupetas bezveze, jer za validnu odluku u visenacionalnoj drzavi u kojoj su ti narodi suvereni, potrebna je saglasnost SVIH naroda..Ako je nema procenti apsolutno nisu vazni........
MARS NAZAD U SVOJ VALOV!

Milice,nikako davas pohvatam...jedan dan prica kako sve bili nenaoruzani civili,drugi dan da ste imali 250.000 ljudi pod oruzjem :) Alju je na sr.anje u Bosni nagovorio Tudjman jer je njemu taj rat najvise odgovarao,a onda vam ga zavukao do balcaka i udario i na vas 1993.,ako nista drugo, s nama ste bar znali na cemu ste....Alija je bio povodljiv,kukavica i neodlucan,katastrofalan politicar i sigurno je da je Abdic bio daleko bolje resenje za vas

Kako smo mi imali 250 000 naoružanih - tako ste vi imali 1 000 000 ..
Tuđmanu je odgovaralo isto koliko i Miloševiću , to su stara Cvetković-Maček posla .. posljedice europske kvarne politike na ovim prostorima - nisu dali muslimanima da naprave državu Bosanaca .. što se Alije tiče - vjerujem da je dvojcu Milošević-Tuđman odgovarao mnogo više nego nego ko ne bi nastupao samo sa pozicije muslimana ..

fikret je udbas, obicna konjina i ratni zlocinac!
on nije bio nikakav menadzer, vec deo sistema i zato je agrokomerc bio uspesan... svaka je republika imala min. po jednog fikreta i po jedan agrokomerc.
u vezi "nepotrebnih zrtava", tu se slazem stobom... da je hteo, mogao je spreciti sukob u krajini izmedju armije bih i svojih secesionista.

... eto bosanci su u ropstvu, a mi u srbiji imamo potpunu slobodu... sve su to tzv banana drzavice koje se ne pitaju nizasta

Jel?! Po tebi mogao je da spreci da je slusao onog zlocinca Dudakovica i ostalu fundamentalisticku bratiju tipa "Buzimska brigada"! Video je on mucenik skim ima posla i pokusao je to da spreci, ali stradao je kao kolateralna steta americkog imperijalizma!

http://www.vkladusa.com/2011/06/10/zasto-fikret-abdic-babo-nije-izisao-iz-zatvora-7-juna/

Fikret Abdic Babo! Veoma kontraverzna licnost, po meni pre svega biznismen i covek za narod! Dobio izbore 90-te pa je pod cudnim okolnostima vlast predao Aliji Izetbegovicu! Jedan je od, po meni, najtrezvenijih i malobrojnih muslimanskih politicara koji u 90-tim nije bio zaslepljen islamskim fundamentalizmom! Mnogi mu zameraju aferu "Agrokomerc"! Da je on bio lider muslimanskog naroda u 90-tim misljenja sam da do rata u BIH ne bi ni doslo!

Kakva su vasa misljenja o ovom coveku?

Moja - identična ovome !

Back