Fikret Abdic zvani BABO - vase misljenje?

да је он био председник босне - можда не би ни било рата.
у сваком случају, нек организује муслимане у западној босни и отцепи цазинску крајину од талибана из техерајвоса,
они ће о5 жртвовати тај народ ради своје мегаломаније и болесних амбиција.

да је он био председник босне - можда не би ни било рата.
у сваком случају, нек организује муслимане у западној босни и отцепи цазинску крајину од талибана из техерајвоса,
они ће о5 жртвовати тај народ ради своје мегаломаније и болесних амбиција.
Sta ce otcijepiti? :hahaha:

Pravi govor Karadzica, na koji se obrezani pozivaju, sasvim nekriticki ispranog mozga se nalazi ovde)pocev od 1:05 do 5;20, na kojem Karadzic jasno kaze da MOLI da ne vrsite ustavno nasilje, i MOLI da ne rusite prava Srpskog naroda kao konstitutivnog naroda.
On ne preti(sasvim jasno kaze), nego vam skrece paznju i upozorava da ne mozete bez saglasnosti jednog konstitutivnog naroda donositi nikakve odluke.....

:hahaha::):zcepanje:

kosta (cavoski), ti li si?

... deda, uozbilji se!

Kakve su ovo lazi?
Kako te nije sramota, smr.adu jedan!
Srbija vracala izbeglice u Drinu?
SRAM TE BILO!

laziiiiiiiiii?!
kako te nije sramota posle toliko presuda sto srpskih sudova, sto crnogorskih i haskih da porices tako gnusne zlocine?!

... da, jna, vj i policija iz savezne republike jugoslavije je izbeglice vracala jedinicama rsbih i od tada im se gubi svaki trag.
rec je o stotinama nestalih!

:hahaha::):zcepanje:

kosta (cavoski), ti li si?

... deda, uozbilji se!

Ja sam samo prepricao njegov govor.Mozes pogledati slobodno...On je janso rekao: ja NE PRETIM,JA MOLIM.....
ali eto, vi ste hteli dzamahiriju, pa ste dobili ****** u du.pe.......Da ste poslusali Karadzica, danas bi na Balkanu bila prakticno resena dva nacionalna pitanja:srba i muslimana, koji bi najvecim delom ziveli u jednoj drzavi, gde bi bili ravnopravni narodi, sto vam je bilo nudjeno....
Meni je samo ostalo da vam se duboko zahvalim sto ste to odbili.
Da nije vaseg odbijanja, danas ne bi imali Republiku Srpsku, a vi bi se prekomernim natalitetom sve vise priblizavali majorizaciji svih drugih nacija..........
Tako da.vas najveci dzelat je upravo Alija Izetbegovic.
Da nije bilo njega, bilo bi vas mnogo vise i ziveli bi u mnogo vecoj drzavi......

laziiiiiiiiii?!
kako te nije sramota posle toliko presuda sto srpskih sudova, sto crnogorskih i haskih da porices tako gnusne zlocine?!

... da, jna, vj i policija iz savezne republike jugoslavije je izbeglice vracala jedinicama rsbih i od tada im se gubi svaki trag.
rec je o stotinama nestalih!

Jesi ti prirodno toliko glup, ili svakodnevno treniras?
Kada je to bilo koja grupa izbeglica vracena u Bosnu i to jos vojsci Republike Srpske, a da im se posle toga gubi trag??LAZES!
Svakog od izbeglica je evidentirao medjunarodni Crveni Krst, ili slicna organizacija, i cak i kada su svojevoljno otisli ponovo u Bosnu ne bi im smela dlaka s glave faliti........
ti izgleda ne umes argumentovano pricati, nego samo lupetas bezveze?
po broju komentara lako je zakljuciti da si sveze "banovan" zbog gluposti, pa si se odmah vratio pod drugim nikom, sto dovoljno govori o tvom moralnom profilu licnosti.
Mene kada bi neko banovao i sprecio da koristim nik koji koristim svugde na net-u, ja se ne bih nikada tamo vise vratio.......
Ali dobro, treba imati obraz za to, kako kaze Mesa Selimovic(ono o dup.etu i obrazu, cisto da te podsetim)

Poslednja izmena:
Babo je bio megaloman , ali nije bio jedini u Jugoslaviji .. velikosrpski nacionalisti su ga iskoristili da dohakaju Pozdercima , i opet su ga kasnije u ratu iskoristili .. iskoristio ga je i Tuđman .. sve u svemu - Babo je bosanska nesreća ..

Vizionar koji je bezuspesno pokusao da spreci nepotrebne zrtve i spasi svoj narod od novog austrougarskog ropstva :kpozdrav:

Ja sam samo prepricao njegov govor.Mozes pogledati slobodno...On je janso rekao: ja NE PRETIM,JA MOLIM.....
ali eto, vi ste hteli dzamahiriju, pa ste dobili ****** u du.pe.......Da ste poslusali Karadzica, danas bi na Balkanu bila prakticno resena dva nacionalna pitanja:srba i muslimana, koji bi najvecim delom ziveli u jednoj drzavi, gde bi bili ravnopravni narodi, sto vam je bilo nudjeno....
Meni je samo ostalo da vam se duboko zahvalim sto ste to odbili.
Da nije vaseg odbijanja, danas ne bi imali Republiku Srpsku, a vi bi se prekomernim natalitetom sve vise priblizavali majorizaciji svih drugih nacija..........
Tako da.vas najveci dzelat je upravo Alija Izetbegovic.
Da nije bilo njega, bilo bi vas mnogo vise i ziveli bi u mnogo vecoj drzavi......

koga on ima zasta da moli?! on nije taj koji se pitao, niti odlucivao. on je tu bio da saradjuje, nije hteo i zato je sada u seveningenu, sa bratijom (koljacima).
natpolovicna bh vecina je odlucila ne zelimo da zivimo u krnjoj jugi (citaj velikoj srbiji).., medjunarodna zajednica je zatim priznala bosnu kao nezavisnu drzavu i na tome se je trebalo stati... nije se stalo. zrtve su pale na sve i jednoj strani, a stanje na terenu ni za pedalj nije promenilo... bosna je (sa bosanskim pravoslavcima) tu gde je i bila, jaca nego 1992 g.
muslimani su resili svoj nacionalni problem, povratili su naciju "bosnjak" i izborili se za jedinstvenu i nedeljivu bih.
ja sam siguran da si i ti svestan sledeceg: republika srpska uskoro ide na smetliste istorije, zajedno sa svojim tvorcima.

Jesi ti prirodno toliko glup, ili svakodnevno treniras?
Kada je to bilo koja grupa izbeglica vracena u Bosnu i to jos vojsci Republike Srpske, a da im se posle toga gubi trag??LAZES!
Svakog od izbeglica je evidentirao medjunarodni Crveni Krst, ili slicna organizacija, i cak i kada su svojevoljno otisli ponovo u Bosnu ne bi im smela dlaka s glave faliti........
ti izgleda ne umes argumentovano pricati, nego samo lupetas bezveze?
po broju komentara lako je zakljuciti da si sveze "banovan" zbog gluposti, pa si se odmah vratio pod drugim nikom, sto dovoljno govori o tvom moralnom profilu licnosti.
Mene kada bi neko banovao i sprecio da koristim nik koji koristim svugde na net-u, ja se ne bih nikada tamo vise vratio.......
Ali dobro, treba imati obraz za to, kako kaze Mesa Selimovic(ono o dup.etu i obrazu, cisto da te podsetim)

nisam prirodno glup, to je samo gluma dok stobom pisem...

ljudi (bosnjaci) su po crnoj gori i delovima srbije duz granice sa bosnom hapseni i zivi vracani u tzv rsbih!!! sve i jedan (civil) je pogubljen!
kako te nije sramota da negiras stvari za koje postoje X pravosnaznih presuda... zasto prikrivas istoriju, cavoski?!
nigde nisam napisao da su sve izbeglice poubijane, vec deo njih, posebno `92, `93,`94te godine...
kao sto rekoh, moji argumenti su presude srpskog, crnogorskog i haskog suda.
ovo je moj prvi nik na ovom forumu i ne brigam puno u vezi bana, jer sam svestan da ne pisem nista mimo pravilnika koji nalaze ovaj forum.
jadan mehmed, da je zivio u ovo vreme bio bi ponosan bosnjak, ali nafaka mu je bila da umre kao veliki "srBski" pesnik.

Vizionar koji je bezuspesno pokusao da spreci nepotrebne zrtve i spasi svoj narod od novog austrougarskog ropstva :kpozdrav:

fikret je udbas, obicna konjina i ratni zlocinac!
on nije bio nikakav menadzer, vec deo sistema i zato je agrokomerc bio uspesan... svaka je republika imala min. po jednog fikreta i po jedan agrokomerc.
u vezi "nepotrebnih zrtava", tu se slazem stobom... da je hteo, mogao je spreciti sukob u krajini izmedju armije bih i svojih secesionista.

... eto bosanci su u ropstvu, a mi u srbiji imamo potpunu slobodu... sve su to tzv banana drzavice koje se ne pitaju nizasta

E da , šta više vizonar .. da dobije vizu za Srbiju i Hrvatsku .. bilo je po BiH još takvih nemoralnih ponuda za autonomiju , pa ne prođoše ..
Jesi čuo za razgovor gradonačelnika Tuzle Selima Beslagića i Tomislava Pračera, zamjenika komandanta aerodroma Dubrave :

jadan mehmed, da je zivio u ovo vreme bio bi ponosan bosnjak, ali nafaka mu je bila da umre kao veliki "srBski" pesnik.

Kako je ovo dobro sročeno : "Paradoks sitaucije je vjerojatno najbolje izrazio Alija Isaković, koji je primijetio da je ironično što najveći srpski roman 20. vijeka počinje islamskim vjerskim očitovanjem, Bismillom. "

Back