Fikret Abdic zvani BABO - vase misljenje?

seksi80

Primećen član
Poruka
761
http://www.vkladusa.com/2011/06/10/zasto-fikret-abdic-babo-nije-izisao-iz-zatvora-7-juna/

Fikret Abdic Babo! Veoma kontraverzna licnost, po meni pre svega biznismen i covek za narod! Dobio izbore 90-te pa je pod cudnim okolnostima vlast predao Aliji Izetbegovicu! Jedan je od, po meni, najtrezvenijih i malobrojnih muslimanskih politicara koji u 90-tim nije bio zaslepljen islamskim fundamentalizmom! Mnogi mu zameraju aferu "Agrokomerc"! Da je on bio lider muslimanskog naroda u 90-tim misljenja sam da do rata u BIH ne bi ni doslo!

Kakva su vasa misljenja o ovom coveku?

http://www.vkladusa.com/2011/06/10/zasto-fikret-abdic-babo-nije-izisao-iz-zatvora-7-juna/

Fikret Abdic Babo! Veoma kontraverzna licnost, po meni pre svega biznismen i covek za narod! Dobio izbore 90-te pa je pod cudnim okolnostima vlast predao Aliji Izetbegovicu! Jedan je od, po meni, najtrezvenijih i malobrojnih muslimanskih politicara koji u 90-tim nije bio zaslepljen islamskim fundamentalizmom! Mnogi mu zameraju aferu "Agrokomerc"! Da je on bio lider muslimanskog naroda u 90-tim misljenja sam da do rata u BIH ne bi ni doslo!

Beznačajni marginalac iz komunističke ere opstao na neki način i devedesetih ,a evo spominje se i sad.

Da je on bio politicki vodja, rata u BIH ne bi ni bilo:rtfm:
Jel' ti to stvarno misliš ili se zezaš?

Ako si rođen 1980. godine kako ti stoji u nicku, pa ti si imao samo 12 ili 13 godina života.

Pojma nemaš kakva je to bila ''igranka'' u vezi sa aferom Agrokomerc i ''prodorom'' Babe Abdića na političko nebo SFRJ.
Hej, čovjeka koji je organizovao posljednju Prvomajsku paradu u SFRJ dovesti na takve položaje, pa to je sumanuto!

Jedini normalan musliman na ovim prostorima.
Nije imao veliko upšorište u narodu,narod turski je tad zaražen radikalnim islamom,a kako mozak kod njih nije dovoljno razvijen draži im je bio rat i hiljade mrtvih da bi poboli svoj barjak na tuđoj zemlji,sa tim ludilom se Abdić nije mogao takmičiti!
Ko je sad Abdić nije ni važno,prošlo je vreme kada se moglo mirno živeti sa turcima,on više nema nikakvu ulogu ni u čemu.
Turci pamet u glavu pa u Anadoliju tamo vam je otadžbina...

Jedini normalan musliman na ovim prostorima.
Nije imao veliko upšorište u narodu,narod turski je tad zaražen radikalnim islamom,a kako mozak kod njih nije dovoljno razvijen draži im je bio rat i hiljade mrtvih da bi poboli svoj barjak na tuđoj zemlji,sa tim ludilom se Abdić nije mogao takmičiti!
Ko je sad Abdić nije ni važno,prošlo je vreme kada se moglo mirno živeti sa turcima,on više nema nikakvu ulogu ni u čemu.
Turci pamet u glavu pa u Anadoliju tamo vam je otadžbina...
Ti bi se morao malo preispitati glede povijesti vlastitog naroda, Srba, pa vidjeti ko je bio turski vazal.

Ovaj ce film biti koristen u reviziji tuzbe BiH protiv Srbije kao dokaz ucesca regularnih jedinca iz Srbije,......

Nikakve revizije neće biti, jer RS tu falsifikaciju istorije neće dopustiti, stavićemo veto na bilo kakav pokušaj tuženja Srbije, koja je spašavala narod u Bosni i Hercegovini tokom rata, čak je primala i muslimanske izbjeglice

Jel' ti to stvarno misliš ili se zezaš?

Ako si rođen 1980. godine kako ti stoji u nicku, pa ti si imao samo 12 ili 13 godina života.

Pojma nemaš kakva je to bila ''igranka'' u vezi sa aferom Agrokomerc i ''prodorom'' Babe Abdića na političko nebo SFRJ.
Hej, čovjeka koji je organizovao posljednju Prvomajsku paradu u SFRJ dovesti na takve položaje, pa to je sumanuto!

Definitivno bi na celu muslimanskom naroda u BIH on bio manje zlo nego zlocinac Alija!

Da je Babo bio vodja muslimana rata u Bosni ne bi ni bilo,ocuvala bi se neka krnja Jugoslavija,ovako Aljo vam je obecao dzamahiriju,skucili ste se na 23% te velike zemlje Bosne,rasuti po svetu..jel vredelo?Znate i sami da nije samo nikad necete priznati...sad ce vas Aljin Bakir malo kerebeciti dok ste ginuli on je kod tate pio kaHvu u kancelariji,ali neka vam........

za mene obican manipulator njegovog naroda kojeg ni ja kao srbin ne postujm. na pocetku delovao je kao radikalni islamista, smatran vec unapred liderom bosnjaka i glavnim u SDA. kad mu to nije uspelo okrenuo je drugi list

Da je Babo bio vodja muslimana rata u Bosni ne bi ni bilo,ocuvala bi se neka krnja Jugoslavija,ovako Aljo vam je obecao dzamahiriju,skucili ste se na 23% te velike zemlje Bosne,rasuti po svetu..jel vredelo?Znate i sami da nije samo nikad necete priznati...sad ce vas Aljin Bakir malo kerebeciti dok ste ginuli on je kod tate pio kaHvu u kancelariji,ali neka vam........

da je abdic preuzeo ulogu muslimana u bosni tek bi bilo rata. nikad on ne bi potpisao dejton kao sto je alija i hrvate bi lakse pridobio od alije

Poslednja izmena:
Ovaj ce film biti koristen u reviziji tuzbe BiH protiv Srbije kao dokaz ucesca regularnih jedinca iz Srbije,......

Naravno, obrezani citiraju samo ono sto im odgovara, bez ikakvog reda, i bez ikakvog morala.
Pravi govor Karadzica, na koji se obrezani pozivaju, sasvim nekriticki ispranog mozga se nalazi ovde)pocev od 1:05 do 5;20, na kojem Karadzic jasno kaze da MOLI da ne vrsite ustavno nasilje, i MOLI da ne rusite prava Srpskog naroda kao konstitutivnog naroda.
On ne preti(sasvim jasno kaze), nego vam skrece paznju i upozorava da ne mozete bez saglasnosti jednog konstitutivnog naroda donositi nikakve odluke.....

Back