sin Juga
Veoma poznat
- Poruka
- 10.053
Плута ли тај брод уопште?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za razliku od USA tehnologije koja je do sada ubila oko 20-ak svojih sastronauta.....Pa kupuju ih zato što su pouzdani i jeftini.
A jeftini su zato što ruski radnici koji ih prave rade za platu od 500 evra, što na zapadu ne biva.
Da, ali Elon Maskov SpaceX poleti i vrati se u komadu.Za razliku od USA tehnologije koja je do sada ubila oko 20-ak svojih sastronauta.....
A njegova veza sa USA je samo što je amerikanac? Kada počne zarađivati, firmu će verovatno da preseli u neku poreznu oazu?Da, ali Elon Maskov SpaceX poleti i vrati se u komadu.
Rusi to još nisu napravili.
Znači svako ima svojih kvaliteta.
SpaceX je američka firma da ne može biti američkija, sa lokacijama od Kalifornije do Floride.A njegova veza sa USA je samo što je amerikanac? Kada počne zarađivati, firmu će verovatno da preseli u neku poreznu oazu?
tako vecSamo da im jos pocne glumiti podmornicu kao sto su poceli avioni....
Kažeš li: Glavni deo NASE je privatizovao taj Mask, a ostali deo se igra sa robotićima na Marsu?SpaceX je američka firma da ne može biti američkija, sa lokacijama od Kalifornije do Floride.
Ne kažem.Kažeš li: Glavni deo NASE je privatizovao taj Mask, a ostali deo se igra sa robotićima na Marsu?
Стрип Алан Форд не био био упола смешан да није хрватског превода.Koji šamar rusokinezoguzima, nosač se može braniti od svih ugroza, a gdje je još flotila oko njega.
Ovdje čitamo kako su to tek lake mete za Ruse i Kineze. Sada je valjda jasno zašto se u Taipeiu ne vijori crveni stijeg.
Kad bi dao gas u Moskvi bi se hvatali za glavu da torpediran.
?? A od kuda tome Masku sva potrebna znanja za te njegove projekte? Godine istraživanja, projektovanja i razvoja? Milioni radnih sati-ljudi? Da je to tako lako i jeftino, i Srbija bi to mogla napraviti....Ne kažem.
?? A od kuda tome Masku sva potrebna znanja za te njegove projekte? Godine istraživanja, projektovanja i razvoja? Milioni radnih sati-ljudi? Da je to tako lako i jeftino, i Srbija bi to mogla napraviti....
A ti se nadaš da će prvi putnik za Mars biti poglavica Mali Vuk jer će jedino on moći da kupi kartu za taj let?Pa i pravimo - eno, Zex sa Pinka pravi dronove, sutra ce da pravi raketLe za let na Mesec, a za koji mesec i na Mars.
Jer MI SMO EKONOMSKI TIGAAAR!!!
A ti se nadaš da će prvi putnik za Mars biti poglavica Mali Vuk jer će jedino on moći da kupi kartu za taj let?![]()
Šteta što smo svi pali sa Marsa, umesto da smo ostali tamo! Tamo nema mora, okeana, vazduha... ne bi trošili pare na brodove, avione i slično!Da se ja pitam na taj let bih otpravio celu nasu Vladu + PreCednika, a moze i Pinki Zex. Steta nema mesta za celu Skupstinu, poslao bih ih tako slatko...
Srbija, ako nisi znao, pravi odlične bespilotne letelice.?? A od kuda tome Masku sva potrebna znanja za te njegove projekte? Godine istraživanja, projektovanja i razvoja? Milioni radnih sati-ljudi? Da je to tako lako i jeftino, i Srbija bi to mogla napraviti....
Детроит је био аутогигант са три највећа прозвођача (ГМ,Крајслер и ?) па постаде град - дух са фабричким паркинзима где царује ветар и разноси ону прљавштину и отпатке .Srbija, ako nisi znao, pravi odlične bespilotne letelice.
Amerikanci prave pored toga i rakete i avione i svašta drugo.
Svako prema svojim mogućnostima.
Pet godina sam živeo tamo, ima gi raznih delova Detroita, i lepih i manje lepih. Ja sam više voleo manje lepe.Детроит је био аутогигант са три највећа прозвођача (ГМ,Крајслер и ?) па постаде град - дух са фабричким паркинзима где царује ветар и разноси ону прљавштину и отпатке .