Fijasko američke mornarice najskuplji brod ne može da odbrani ni samog sebe!

Koji šamar rusokinezoguzima, nosač se može braniti od svih ugroza, a gdje je još flotila oko njega.

Ovdje čitamo kako su to tek lake mete za Ruse i Kineze. Sada je valjda jasno zašto se u Taipeiu ne vijori crveni stijeg.

Kad bi dao gas u Moskvi bi se hvatali za glavu da torpediran.
Стрип Алан Форд не био био упола смешан да није хрватског превода. :lol:

?? A od kuda tome Masku sva potrebna znanja za te njegove projekte? Godine istraživanja, projektovanja i razvoja? Milioni radnih sati-ljudi? Da je to tako lako i jeftino, i Srbija bi to mogla napraviti....

Pa i pravimo - eno, Zex sa Pinka pravi dronove, sutra ce da pravi raketLe za let na Mesec, a za koji mesec i na Mars.

Jer MI SMO EKONOMSKI TIGAAAR!!!

?? A od kuda tome Masku sva potrebna znanja za te njegove projekte? Godine istraživanja, projektovanja i razvoja? Milioni radnih sati-ljudi? Da je to tako lako i jeftino, i Srbija bi to mogla napraviti....
Srbija, ako nisi znao, pravi odlične bespilotne letelice.

Amerikanci prave pored toga i rakete i avione i svašta drugo.

Svako prema svojim mogućnostima.

Srbija, ako nisi znao, pravi odlične bespilotne letelice.

Amerikanci prave pored toga i rakete i avione i svašta drugo.

Svako prema svojim mogućnostima.
Детроит је био аутогигант са три највећа прозвођача (ГМ,Крајслер и ?) па постаде град - дух са фабричким паркинзима где царује ветар и разноси ону прљавштину и отпатке .

Детроит је био аутогигант са три највећа прозвођача (ГМ,Крајслер и ?) па постаде град - дух са фабричким паркинзима где царује ветар и разноси ону прљавштину и отпатке .
Pet godina sam živeo tamo, ima gi raznih delova Detroita, i lepih i manje lepih. Ja sam više voleo manje lepe.

Back