FIAT

• Začetnik teme Začetnik teme gavran
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam imao fiat bravo 1.6 16v, 100, i imao sam problem sa step motorom, a popravka je nekih 400-450 e! Taman sam skupio pare da ga popravim,policija mi je oduzela auto!
Maler,kakvog nema!Postoji mogucnost da mi ga vrate a ako to i ucine odmah cu ga prodati za nekih 3000-3500 e,posto je auto presao samo 100.000 km,ali pravih 100.000

intra:
Ne sviđa mi se što su mu izvukli zadnje točkove toliko kao kod forda ka. Inače je simpa, koliko će da košta?

Bio si u pravu...radi se na platformi Forda K,cak sto vise je moguce da ce se sklapati u istom pogonu gde i Ford.......Naravno,govorim o Fiatu 500.....ali lep autic,nema sta....

Procitao sam u blicu danas za novog ficu ,pocetna cena mu je oko 7500e,sto mislim da je prilicno pristupacno ,a radi se na platformi pande. Bice i kabrio verzija a ona je za 50% skuplja. Meni je skroz simpatican auto,ako je stvarno 7500e,pre bih kupio njega nego kiu rio.

Izgleda solidno.

abarth500new2.jpg

ah, da, motor je JTD 115ks.. navodno pise na satu 85000km, mada ja znam da se na zapadu mnogo vise voze dizeli, i da je verovatno vise presao.. ali meni to i nije toliko bitno..
bitno je da auto izgleda besprekornoi unutra i spolja, motor radi ugladjeno..

Back