FIAT

• Začetnik teme Začetnik teme gavran
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Presao je jedno 200.000 ali za JTD-a to nije puno. Druze, imam fiata jtd od 86ks sa duplo vise kilometara i radi ko sat. Isto 2003. Mislim da si dobar pazar napravio.

Ma dobro kilometraza utice na cenu..ali ne mora da znaci da je losiji od nekog ko ima 100000..ja znam aute sa 80000 a teski krsevi.....meni najbitnije da je auto unutra apoteka,da nije nesto zafarbljivano,petljano na karoseriji......a sve ostalo se sredi....losi amortizeri,spone...itd

znas kako je moj. preso je 150.000 za 5 godina.a unutra je apoteka. bukvalno. nista nije izlizano, osim coska pedale kvacila i to ne skroz, sve je u originalnim bojama nista ogrebano niti izbledelo, motor radi kao sat. jedan covek neupucen u automobile kada je seo u njega pitao me dal sam ga novog kupio... a jedan tamo vozio sam ga, sedi on na suvozackom mestu pogledo u displej "i ovaj auto je presao 150000 ????"
znaci auto je savrsen. kao da ga nisu vozili. sedista nisu ni taknuta kamo li istrosena ili iskrivljena

Pa znas kako je,ne moras da gledas vise kao nekad na iskrivljena sedista,izbledelost i sl.Nekad su auti prelazili 150 000 km za 10 godina,danas to predju za 3-4.....u pojedinim slucajevima i manje,tako da ne stignu da se pohabaju sto se tice enterijera.......
Da nisam spomenuo,imam i ja Fiata Punto '94...presao pitaj boga koliko,radi kao svajcarac.....16i...90ks,nazalost samo 8v

kod stila 2002 i 2003 nema neke posebne razlike.. osim mozda u opremi
mislim da je kod 2002 god ASR (uredjaj protiv proklizavanja pogonskih tockova) u standardnoj opremi , a kod 2003 god nije

stilo 2004 god, tu se razlikuje kod verzije sa 5 vrata malo spoljasnji izgled i to u grafici zadnje svetlosne grupe
i unutra se dobija svetla krem unutrasnjost (sedista i donji deo komandne table)

Ajde pomagajte! Skoro sam kupio Fiat Punto II 1.2 , 2002god.,ima presvlake na sedistima.Kad sam hteo da ih operem provalio sam da treba skinuti naslone za glavu,KAKO brate.Ko sve nije pokusavao ,ma jok. DA LI NEKO ZNA FORU.

Ljudi, da li je istina da postoji Panda 2002/2003 - stari model (iz 90tih) ?
Ortak mi je rekao da ima ali ne za nase trziste ali da ima negde kod nas da se qpi .....

Ovako nesto...2003god.Samo ova je 1.1 sa 54ps
c71d_27.JPG

I meni je exstra ruzan..dvadeset godina star uno mi je lepsi....al jbg 2003. za te pare..ako zanemaris izgled.....i koristis ga kao prevoz po gradu.......i nije losa kupovina............i ja sam svojevremeno razmisljao da kupim jednu pandu za grad.......pre svega zbog malog osiguranja i godine proizvodje.................................za te pare nema bolje!!!!!!!

Prijatelj je dovezao skoro pandicu i to teretnu :lol: ovu novu (trebala mu je da u Italiji registruje firmu na nju) za grad auto je ok, bukvalno se može okrenuti kao od šale bilo gdje.

Back