Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ubrizgavanje se javi najvećem maheru u ovom gradu (a i šire) Čovek se zove Predrag Kisić, tel. 33 22 098.Milano Bravo:Nadam se da ima vlasnika fiata na ovom forumu?
imam nekih problemčića sa ubrizgavanjem, pa sam mislio....
Milano Bravo:Eeeee, Milojko, živim pored tog servisa, imam i lanciu k 2,0t i ti momci su mi drugari! nemaju pojma šta se zbiva? moraću da probam alternativan pristup, nekog vrača da zovem ili šta već?
lancia k je inače na prodaju, ako nekom treba sportski karavan u full-u....
Milano Bravo:Eeeee, Milojko, živim pored tog servisa, imam i lanciu k 2,0t i ti momci su mi drugari! nemaju pojma šta se zbiva? moraću da probam alternativan pristup, nekog vrača da zovem ili šta već?
lancia k je inače na prodaju, ako nekom treba sportski karavan u full-u....
Posto dosta ljudi posecuje ovaj forum probaj ovako, navedi cenu, stanje i sve ostalo pa probaj (naravno, ako to nije protivno propisima sajta)dekile:Da li neko zna kome bih mogao da prodam fiat 850 iz 1969 godine?
Super Milojko, baš sam razmišljao da se dogovorimo da samo vozila starija od 30 godina dobiju status oldtajmera i imaju pristup na forumu. Ostali u oglase!Milojko Vasic:U principu jeste, jer, ima dole foruma za male oglase a među njima i "Vozila". Ali ako se složimo da se ovde ne radi o komercijalnoj strani prodaje, već više kao "razmena dobara" među zaljubljenicima u old timere, onda može. 8)
Što se tiče cene, neznam koliko bih mogao da tražim za njega, odnosno da dobijem.Woo_Bg:Posto dosta ljudi posecuje ovaj forum probaj ovako, navedi cenu, stanje i sve ostalo pa probaj (naravno, ako to nije protivno propisima sajta)dekile:Da li neko zna kome bih mogao da prodam fiat 850 iz 1969 godine?
Istog Stila Abartha drapao sam i ja uz Avalu. Možda smo mu mi i doakali... Na BMW 5 mog prijatelja otišla su sva 4 amortizera na 27 000 km, elektronika ga je zezala od prvog dana...na kraju je posle neke šetnje po snegu prodao vozilo i zakleo se da više u životu neće sesti u BMW. Nema pravila, šta dokačiš... :wink:Mursielagio:Imao sam priliku da vozim fijat stilo abarth,zute boje koji je bio auto Ivane Miskovic cerke gazde delta holdinga! Najbolji primerak te vrste...Kupio ga je moj prijatelj i evo ti par primera!
Na 30000 kilometara automobilu je dva puta menjana letva volana,jedna bobina i zadnji lonac auspuha!!! Sve gore navedeno moze da se proveri u deltinom servisu u bloku 70 gde je vozilo odrzavano! Majstor koji je odrzavao taj auto u delti je mom drugu (u mom prisustvu kao posmatraca)rekao da se taj auto isplati voziti samo dok je u garanciji...Sam izvuci zakljucak!!! Ne pljujem vec samo iznosim cinjenice...
Abarth je sportsko odeljenje FIAT- a koje se bavi povećanjem snage motora i drugim sportskim modifikacijama. Stilo u varijanti Abarth je najsnažniji, ima motor od 170 KS i mnoge druge sportske modifikacije. Za takmičenja se pripremaju varijante sa motorima od 220- 240 KS.Wodeni:Sta mu dodje to "Abarth"? Pretpostavljam nivo opreme (sportski mozda?).. prosvetlite me
Palio se proizvodi i u verziji karavan, zvanična oznaka "Weekend". Od motora koristi dva benzinca, 1,2 litra (60 KS) i 1, 6 litara i 103 KS i dizel 1, 9 litara (63 KS). Odlično je opremljen već u standardnoj varijanti, servo upravljač, centralna brava, el. podizači prozora, el. podešavanje retrovizora, grejač i brisač zadnjeg stakla, nosač krovnog prtljažnika...Sa najjačim motorom max. brzina mu je 186 km/ h.lote:Da li je neko cuo za FIAT PALIO(karavan)i ako jeste,koje su mu prednosti i mane?Hvala unapred