FIAT

• Začetnik teme Začetnik teme gavran
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SIGNATURE 350:
1,4 sa 150ks ?????? leleeeee

taj ce vrisnuti
najbolji je 1,9 150ks jtdm

Немој да си смешан, турбо џет мотори су последња реч у аутомобилског бензинској технологији. Голф ТФСИ 1.4 има 170кс па му ништа не фали... само ме поштедите приче типа "па то је Голф" јер ни Голф ни Фолцика није оно што је био. ЦРкавају ко прости... поготово модели са турбинама.

UltraZvuk:
Ista prica je bila kada se pojavio JTD motor pa su svi pricali "Smece italijansko"...
Bas tako, i ja kada sam kupio punta ortak mi je rekao u fazonu, pa sto kupi italijana i jos dizela ?
Comon rail se pokazao kao odlican motor, cak jedan od najboljih ...

Nisam siguran da je Fiat bio prvi... Ja u masovnoj proizvodnji kao prvog pamtim Mitsubishi Carisma GDI... A nešto me i Pežo podseća na to. Ali nebitno, nađoh ovaj autić na netu, piše 180ks... Neverovatno. Fiat 500 abarth.

fiat_small_3.jpg

Sprdajte se samo... sta drzi minija... to je kao nesto bolje jer ima nemacki motor unutra? Ma daj bre... nisu njihovi inzenjeri ovce, ne brini. Fiat je izmislio male automobile, nemojte to nikad zaboraviti.

Pa 500abarth bi trebao da ima 1.4turbo 150hp :wink: Inace motori za klasicne verzije bice preuzeti iz pande,a razmislja se o dvocilidricnom turbo motoru sa 110hp :wink:

Dobio sam plastični kalendar sa tim fiatom 500 uz koji dođu i naljepnice, da za svaki mjesec možeš sebi da nabudžiš mašinu (race stripes ovo-ono) slično kao na sajtu, sinovci su se oduševili, a i fiat mudro regrutuje nove kupce.

Back