sljivica77
Početnik
- Poruka
- 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као што ти већ рекох, на другој теми, ако хоћеш ивлашћени само Делта на НБГ-у... а за ове друге ''неовлашћене'' не знам још, али дефинитивно први наредни пут кад ми буде затребао ћу сазнати...krstarim:Evo da se pridruzim Dovli.
Kupila sam Fiat Stilo 1,9 JTD, prekosutra ga preuzimam od prodavca i treba da ga vozim na servis.
Tu nastaju muke.
Kao i svaka zena, pojma nemam gde da nadjem dobar servis.
Dakle, ako znate nekog dobrog, pouzdanog majstora, mnoooogo bi mi znacilo.
Na netu sam nasla nekog Bogunovica, ali neko spomenu da je skup. kao i Delta.
Da li dati pare "ovlascenima" i ne misliti ili ima jednako dobrih a jeftinijih servisa (i koji su to)?
Hvala vam unapred![]()
medved_bg:Dovla, Krstarim, i Bogunović je ovlašćeni.
Ne znam za cene popravki, do sada sam tamo samo vozila auto na servis i mogu samo da ih hvalim.
U Delti na NBG-u je uvek gužva i frka i nekako su mi nadobudni, šta znam...Jednom sam došla kod njih, natezala se par sati nizašta i otada stalno kod Bogunovića.
U Bogunoviću nije tolika gužva, lik (Bosanac) na prijemu je super, sve se izdogovaraš opušteno. Možda je smešno, ali obožavam to što mi operu auto svaki put kad ga dovezem (ženska posla!)
Ja tamo radim i tehnički, sve one uplate za registraciju možeš tu da završiš.
Eto, vidite kakve su razlike u ceni, ali za B. imate moju preporuku.
fernando:Za talijanski FIAT nemci bi rekli Felle Im Alle Teile (Greska u svakom delu) ...[mala sala,bez uvrede]