Dukiduledusko
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
Hajde malo da ozivimo temu.
Javljajte se, pisite...
Javljajte se, pisite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam odakle si, ali vidi na najblizem otpadu za Fiate. Isti je i na Marei i Bravu, a koliko se secam trebalo bi da pase i od Opela Vectre A model, benzinka.Da li neko zna gde moze da se nabavi "sraf" za ozracivanje antifriza na crevu koje ulazi u mali hladnjak? Sipao sam antifriz i kada sam hteo da ispustim vazduh, pukao je sraf.
E, hajde da vidimo prvo koja je to tačno lampica. Ja sam jednu Multiplu imao davno i veoma kratko, tako da se sad ne secam sta je tu sve bilo. Bilo je i 2 vrste tabli:Jeste pumpu promjenila...pretpostavljam da mozda vuce vazduh,ali bih voljela znati kada mi se upalila lampica u zadnjem donjem cosku cetvrtasta pretpostavljam od goriva vode sta li,ko kad nikad nisam to vidjela,od tada pocinju moje muke sa prvim paljem.1,9jtd 2003 god.
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
Hm ... to sa cipovanjem moze da ispadne jako dobro, ali moze i da bude problema. I to moze da bude problem, jer se time regulise kolicina i momenat ubrizgavanja goriva, pa samim tim utice i na paljenje.I jos mi je rekao da ce danas skinuti alnaser da se cetkice ociste jer predpostavlja da su mozda cetkice prljave pa kad je hladno i kad duze stoji alnaser nema snage da okrene,tom brzinom koja treba za taj Jtd.Uh ja mozda udavih ali ona ide i samo da kazem da sam je cipovala,leti ali kad je upalim i ako je upalim poslje duzeg stajanja.
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
Ne znam odakle si, ali vidi na najblizem otpadu za Fiate. Isti je i na Marei i Bravu, a koliko se secam trebalo bi da pase i od Opela Vectre A model, benzinka.
Zovi AMS, oni ce ti sve objasniti.Zna li neko nešto oko atesta 2002 g multipla jel moze da se atestira nemam nikakve papire od boca zna li neko kakv'a je procedura?