FIAT MULTIPLA-ljubitelji i vozači

Ево га линк ка kml фајлу за iGo са метан пумпама у Словенији, Хрватској, Мађарској, Србији, Македонији, Бугарској и Грчкој. Преузео сам нечију мапу и додао/изменио неколико локација. Најважније је да сам убацио нову пумпу у Солуну и пумпу на улазу у Софију која је најближа путу ка Кулати.

https://drive.google.com/file/d/0BxnMNOryCFVjN1QybUl2VHFNSE0/edit?usp=docslist_api

Kao osnivac ove teme na Forumu POZDRAVLJAM SVE MULTIPLASE POGOTUVU METANDZIJE ,SVAKA VAM CAST NA SVIM INFORMACIJAMA,pogotuvu onima koji idu u grcku preko makedonije,za one koji se odluce za bugarsku nesekirajte se tamo ima metana ,jos malo pa na trafici bukvalno.Ko se odluci za grcku preko bugarske nebrinite i najvaznije nezurite i nepanicite po bugarskoj ,stanite,svakog pitajte,razumeju srpski a i mi razumemo njihov bugarski ,slicno je sa makedonskim jezikom,ali napominjem da nemojte paniciti ako prodjete neku pumpu na metan za 20-30 kilometara vas ceka sledeca

Pozdrav svim ljubiteljima Multipli.
Bio sam do Grcke na odmor. Bez atesta i niko ga ne trazi (istina, ni policiju nisam video nigde!!!). Metana ima u Makedoniji na izlazu iz Kumanova i pritisak je solidan. Ista stvar i u Grckoj. Sipao sam na pumpi na izlazu iz Soluna prema Kasandri.
Pozdrav svima i sretno!

Cao svima,

moze li neko ko je isao u Bugarsku da mi kaze da li je jos nesto od opreme potrebno imati u kolima, mislim u odnosu na nase zakone?

Hvala unapred.

Upravo se setih jos jedne sitnice, kako obelezavaju metan na pumpama u Bugarskoj, METAN, CNG ili nesto trece?

Poslednja izmena:
@ Bg lovac

"Cao svima,

moze li neko ko je isao u Bugarsku da mi kaze da li je jos nesto od opreme potrebno imati u kolima, mislim u odnosu na nase zakone?

Hvala unapred.

Upravo se setih jos jedne sitnice, kako obelezavaju metan na pumpama u Bugarskoj, METAN, CNG ili nesto trece?"

Да ли ти треба нешто од опреме не знам, пошто нисам имао контакта са бугарским саобраћајцима. На граници ти сигурно то неће тражити. Метан обележавају баш као што си написао, метан и CNG.

Čekam danas odjavu od prošlog gazde, pa da ga malo popravim. U vangradskoj vožnji, prilikom dovoza mi se desilo da je propala kočnica ali je na sledećem pritiskanju proradila. U gradskoj vožnji to se ne dešava. Komšija, vlasnik Interauta (koji ga je i pregledao) reče da je najverovatnije u pitanju neko pregrevanje kod jednog točka što trese, pa ću i to rešiti. I fali par estetskih momenata, tipa slomljena pepeljara, plastika na gepek vratima...valjda ima neki otpad gde to mogu polovno da kupim ?

Poslednja izmena:
evo samo da podelim sa svima..imao sam problema sa dizanjem temperature u zadnjih par nedelja i desavalo mi se da negde gubi vodu a nisam uspeo da pronadjem tacno gde, nije bas bilo ustaljeno vec malo ovako malo onako a samo par puta sam video manje barice koje su nastajale negde sa zadnje strane motor. Posle par pokusaja da otkrijem o cemu je rec naidjem u servis da mi provere klimu i pocnem pricu sa majistorom oko problema on pogleda malo kako se ponasa i kaze ajde da promenimo cep posude da vidimo kako ce se ponasati i gle cuda provozam auto i sve normalno.
Cep kostao oko 350 dinara a glava me bolela vec par nedelja....vise sam potrosio na Kafetin:dash:

Meni je bio slican problem na multipli,nije htela da mi prebacuje na metan i non stop mi je podizala brojeve obrtaja motora tj.turirala.Promenio sam senzor polozaja radilice i od tad nemam problema sa radom.Pre toga mi se cesto na tabli pojavljivala greska cng ctrl faulty control garage.

Kakav senzor?
Mislis na to da ti prijavljuje da su vrata otvorena i svetli lampica a ona su zatvorena?
To nije nikakav senzor nego mikroprekidac koji se nalazi na samoj bravi vrata i koji se relativno lako zameni.
Uzgred receno ima lepa Multipla 1,9 JTD 2004 restajling kod komsije a daje je za 3000.Gledao sam auto i zaista je u jako lepom stanju.

Back