gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Ubiće ga neki hitmen.a jeste citali u novinama za ono sto je neki britanac pronasao, vodonik kao gorivo, ali upakovan u nekakve kuglice jako sitne, prakticno je tecnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubiće ga neki hitmen.a jeste citali u novinama za ono sto je neki britanac pronasao, vodonik kao gorivo, ali upakovan u nekakve kuglice jako sitne, prakticno je tecnost.
@acivi
da, ima zemlje
ja sam bas citao da je metan najcistiji, najjeftiniji je jer se koristi u tom obliku u kojem je nadjen. u zemlji je cist metan, ne treba nista da se obradjuje i izdvaja, taki kaki je, taki se koristi.
cist bakar, nema nikakvih dimenzija.
a jeste citali u novinama za ono sto je neki britanac pronasao, vodonik kao gorivo, ali upakovan u nekakve kuglice jako sitne, prakticno je tecnost.
mislis plin u bocama nije tng? ja kolko sam ovde svatio, TNG je isti u autima i narandzastim bocama propan/butan.Moja greska, ja sam mislio na plin koji se koristi u domacinstvu, a ne na zemni gas - metan.
Da, verovatno tako i biva.i ja kontam.
znas sta se isto radi. neko sastavi uredjaj, ili "patentira" novo gorivo kao zamenu za naftne derivate. "patentira" u smislu izmisli, a za patentiranje nema para i onda mu dodje budza neka iz BP,shell, itd da mu 100.000e da otkupi to od njega, ovaj srecan ko mali majmun sto je dobio kintu, a ovi papir uzmu i gurnu u fijoku.
i tek kada budemo skroz popusili naftu onda ce povaditi papire i opet ispasti pametni kako oni brinu o planeti i evo prodaju nam visokokaloricni vazduh kao gorivo.
Samo nemoj nešto što će zaradu da im šteti. Da kasnije ne otvaram temu o tebi kako te je bilo divno znati, pa da kačimo slike cveća, brodića etc.ako nabijes pampur u auspuh imaces nula emisiju
ja kad budem nesto izmislio, sve sto sam dosad izmislio sam video kasnije da postoji, cutacu dok ne izmislim njegovu kontru. tek onda cu ga prodati![]()
c, a bas sam hteo da pokvarim dan kapitalistima http://radified.com/gfx/downloading_communism.jpgSamo nemoj nešto što će zaradu da im šteti. Da kasnije ne otvaram temu o tebi kako te je bilo divno znati, pa da kačimo slike cveća, brodića etc.
nemoj, pusti djavolja posla.c, a bas sam hteo da pokvarim dan kapitalistima http://radified.com/gfx/downloading_communism.jpg
Svaka cast, papiloni sugradjanine!!!
Dobre informacije! Na fiat-lancia forumu isto vidim da su vlasnici Multiple zadovoljni. Video sam jednu na autoplacu Bili, na kružnom putu i ne čini mi se da je u lošem stanju. NIsam je puno zagledao, video sam da je enterijer prilično očuvan. Ona siva plastika po unutrašnjosti jeste osetljiva ali nije nešto izakana...
Mene malo stra' da se odlučim na tu sa metanom, nešto razmišljam da je to bilo taxi vozilo u Italiji. Kako si ti došao do svoje Multiple?
p.s. dosadan sa sa farovima, ali moram opet. Kako osvetljavaju farovi noću? Kratka, duga? Nešto mi nakon službene nove octavie, svi automobili ćoraviŠalim se naravno. Osvetljavaju li štogod ona dva mala fara napred i ona dva još manja kod vetrobrana?
p.s.2. mene "povratna karta" Čačak - Beograd košta do 1300 dinara (Fiat Punto, 1.1. + TNG)
Poštovanje svima na forumu otvaram temu a ako je moguće i da osnujem klub ljubitelja i vozača FIATA MULTIPLE pa da razmenjujemo iskustva,i lepa i ružna,da vidimo šta koga muči,da pokusamo savetima nove kupce mulltiple da im damo do znanja šta voze.Da napravimo negde u nekom gradu skup multipli jer ipak mi vozimo kako svi kažu RUŽNA KOLA,a ustvari i neznaju kakvo je ono čudo od auta.Ja vozim multiplu BIPOWER na metan 1,6 16v sa njom sam od kupovine 25.1.2010 prešao preko 40000 km i nisam zadovoljan nimalo mogu vam reći već sam preprezadovoljannnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Msm šta reći o Multipla(sklerozi), a ne zaplakati...
Šalim se.
Zastrašijuća širina unutrašnjosti i dobra klima su moji utisci o njoj.![]()