Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preslatke su vam maze i Pako i Krpica.
Evo i nas malko, enmamo nove slike ali par starih koje ste sigurno vec videle
![]()
i moja omiljena sa kupanja
![]()
al cini mi se da je sad znatno veci
Upravo smo se vratili iz kratke setnjice (mnogo nam je hladno, ne njemu nego nama) joj sto uziva u napadalom liscu. Upoznali smo i prvog kucu koji se nije uplasio filija pa su se malko vijali po liscu i mnogo su bili slatki i niko nikoga nije ujeo za divno cudo
Posle setnje je bio strasno uzbudjen i nije hteo da udje u stan pa smo se vijali po hodniku. Onda se izmorio i slozio se da je vreme za spavanje, sad hrce u kreveticu i ceka ponoc da nam skace po glavama kad legnemo da spavamo 
imamo par lutalica koje hranim koji su nam security,ovaj jedan ne da ni jednom drugom psu da joj pridje odma skace da je brani za svaki slucaj,ma nama nikad nije dosadno I moja je luda za liscem potuno se stopi sa bojom lisca,mi smo vec upoznali razne pse, sad vec ima taktiku saceka da joj pas dovoljno priblizi njusku i onda ga capi,i oni muceni odskoce nazad jer se prepadnu a onda se ova okurazi pa pocne da ih juriimamo par lutalica koje hranim koji su nam security,ovaj jedan ne da ni jednom drugom psu da joj pridje odma skace da je brani za svaki slucaj,ma nama nikad nije dosadno
![]()
)Evo jedan novija od juce izjutra
![]()
Evo jos jedna
Too cute to be truth![]()
)
pozdrav svima ja sam kupio feretku pre mesec dana, sada je stara malo vise od 3 meseca...aktivna je i sve super..
zanima me sto ima grceve u stomaku? ako neko moze da odg.hvala
Veliki pozdrav za sve. Jako sam se zaljubio u ovu divnu zivotinjicu i ovih dana (tacnije sto pre) zelim da je kupim. Iz Novog Sada sam, i da li ima neko da mi preporuci prodavca. Na sta posebno treba da gledam kad je kupujem?
Voleo bi musku feretku (po mogucnosti crnu) jer znam devojku koja ima zenskicu od 6 meseci, pa bi voleo da postanu par.
Ako neko ima na prodaju neka mi javi na PP. Inace imam malog brata od 8 godina i on je veliki ljubitelj zivotinja kao i ja i bice jako srecan.
Hvala vam od <3
Procitao sam celu temu... Ne radim ja to da se ovajdim, vec da moja buduca feretkica bude srecna sto ce ponekad imati drustvo druge feretke. Citao sam sve i sve sam shvatio, i sa sigurnoscu mogu da kazem da mom buducem tvoricu nece nista faliti, ni ljubavi ni paznje a ni uslova da bude srecna. Jako sam srecan sto sam ovde mogao dosta toga da procitam i novog naucim posebno od tebe ZloTvore:*
kakko mislis grceve? oni stucaju ponekad, kao i mi
al to nisu grcevi, ako sumnjas na neki ozbiljan problem
vodi je veterinaru sto prije
aha.hvala al opet ona stuca 2/3 puta dnevno a ponekad i cesce pa sam mislio da je to zbog granula koje jede... jel moze neka supa ili nesto da mu se daje da unosi vitamine ili tako nesto
1. ne kapiram, kakve veze ima drustvo s parenjem?
2. muzjaka ces morat kastrirati zbog mirisa i markiranja
3. zenku moras kastirati zbog anemije ili je pariti da ne bi umrla
4. stvaranje jos jednog legla mladunaca koje ces tesko prodati/udomiti opce nije jednostavna prica
5. oni ce se druziti bez obzira na pol, ako "kliknu" - ponekad se dogadja da se tvorovi jednostavno ne podnose, ali je rijetko - pod uvjetom da su kastrirani/sterilisani oboje
6. ako nisu kastrirani muzjak ce gnjavit zenku za sve pare u sezoni parenja,vjerojatno i inace, a ako su istog spola vjerojatno ce se ozbiljno makljati - muzjaci
7. tvor ce ti biti srecan ako ima osnovnu zdravstvenu brigu, ok klopu, dosta prostora i tvoje paznje, to veze s parenjem nema
tako da ne bi ja bas rekla da si ti sve sto sam ja ovdje pisala razumiuo kako treba
Uzimam je da je volim da joj pruzim ljubav, da trckara po sobi. znam da nije lako, znam da grize u pm, al zelim je, zelim je jer sam i ja maza, zelim je jer i ja imam svoje zute minute kao i ona, i zelim je da mi bude prijatelj i ljubimac.pa ne uzimam feretku da je parim majku muUzimam je da je volim da joj pruzim ljubav, da trckara po sobi. znam da nije lako, znam da grize u pm, al zelim je, zelim je jer sam i ja maza, zelim je jer i ja imam svoje zute minute kao i ona, i zelim je da mi bude prijatelj i ljubimac.
sve sam procitao i sve znam. znam da smrducka, al pobogu ona je tvoric, spreman sam na to. i ako ce da smrducka smrduckace pored mene u krevetu i bice moja mazulja. neka bude i razmazena i bezobrazna al ipak cu je voleti.
(((pa ne uzimam feretku da je parim majku muUzimam je da je volim da joj pruzim ljubav, da trckara po sobi. znam da nije lako, znam da grize u pm, al zelim je, zelim je jer sam i ja maza, zelim je jer i ja imam svoje zute minute kao i ona, i zelim je da mi bude prijatelj i ljubimac.
sve sam procitao i sve znam. znam da smrducka, al pobogu ona je tvoric, spreman sam na to. i ako ce da smrducka smrduckace pored mene u krevetu i bice moja mazulja. neka bude i razmazena i bezobrazna al ipak cu je voleti.

Si je pomirisao nekad? Ne smrducka, prijatelju, bazdi za sve pare, pa da su jos 1000 puta tako mazne! Moj komsija i kupac je odgajivac te "site", od njega su kupljene mislim tri forumske feretke, donosio je par puta njihovu failiju kod mene u kanc. i slatki jesu ali sterilisani nisu a posle njih mi kanc. bas i ne mirise na apoteku ili, god forbid, parfimeriju.![]()