gost 15307
Legenda
- Poruka
 - 56.060

pako je rodjen u maju, znaci da ulazi u 6 mesc.
sto se tice traga od piska, ostavlja ga vec skoro mesc. dana (od prilike). nije na osvetljenom, kavez mu je uvek pokriven, i uvek je uvucen u svoju kucicu koja je skroz mracna. vidim da i njemu odgovara kada je u mracnom. jajca su mu skroz spustena, i kao sto rekoh kad ga mazimo reaguje kao napaljeni decak u pubertetu. desavaju mu se promene na telu
juce nije nigde kaknuo bio je bas divan.
mi ga volimo kakav god da nam je
kontaktirala sam 2 devojke za koje znam da imaju zenke na vidikovcu, i hvala bogu nisu one.
kako je ta fereka sada?jel nasla novog gazdu? bas mi je zaoo...![]()
ko zna mozda je neko ostavio nekome na cuvanje, a taj neko je bio neodgovoran. mozda je ostavio otvorena vrata. na pocetku vidikovca ima dosta kuca.
sve u svemu bas mi je zaooo, nadam se da je malena ok.
ma, nasla je novu obitelj
prihvatili su je, platili vet pregled, doveli joj tezinu u red
koliko sam skapirala i sterilisali su je
imala je srece
nemaju svi toliko srece
sto se Paka tice, sacekajte joj mjesec dva pa kastracija
ili jednostavno pozovi Ivana pa vidi kad on misli da je optimalno
nista njemu Virginija nece faliti ako i ne bude cale, ne brini zbog toga

ja sam kao i Luv voljna da ih privremeno ili trajno udomim ako neko cuje za neki slucaj...e sad sto se tice pronadjene zenke,ja nekako ne mogu da prezalim Zverku(ona je slucaj za koji sam cula da je pobegla preko terase),i nadam se da su nju pronasli,mada ne znam bas dal bi mogla toliko da prezivi napolju sama,tako da Zlotvore imam pitanje za tebe:znas li koje je boje ta tvorica? stvarno bi mi ulepsalo dan ako se ispostavi da je to ona
 ma necu ni ja ovde nista vise da pricam o njenoj sudbini i slazem se sa tobom ,samo kazem da bih bas volela da cujem da je prezivela i nasla normalne vlasnike...