Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi je sto mu odmah nisam uzela i drustvo ali sad sam pametnija pa ce i to doci ali ne usudjujem se dok je u pubertetu jer mislim da ce to ugroziti novo poznanstvo. Sacekacemo kastraciju i nova legla.drugari jedno pitanje
sad sam isla u dr doggy da kupim hranu tvorici.do sad sam koristila friskies piletinu(posto je kod odgajivaca jela to pa nisam htela da joj menjam odmah),sad sam joj uzela royal canin za macice.e sad,kad sam pitala prodavacicu,inace veterinarku,za friskies rekla mi je da nista od tih "sarenih" granula nije dobro za zivotinje jer stvaraju kamen u bubrezima i stete jetri?!?pa me samo zanima dal neko zna ima li to veze sa istinom?meni licno to zvuci nebulozno
ma jede ona meso svaki dan,al uvek ima granula u ciniji.nego mi je nebulozno da se proizvodi hrana za pse i macke koja im steti(mislim sad konkretno na pse i macke)ne znam dal je situacija sa granuliranom hranom za tvorove ista,nasla sam samo na jednom mestu jednu vrstu i receno mi je da jako nekvalitetna
) Dotle cu da gledam malko njihove sajtove da vidim sta imaju u ponudi i cene mozda da vidim.Kao sto sam na tvorumu rekla, uskoro cu do Beca, pogledacu kakva je ponuda kvalitetnije hrane na zapadnom trzistu pa cu svome doneti i podeliti utiske sa vama pa ko zeli nek izvoli, necu vam naravno nista naplatiti sem cene hrane (nisam toliko bogata da kupujem na poklone na zalost) Dotle cu da gledam malko njihove sajtove da vidim sta imaju u ponudi i cene mozda da vidim.

Hvala puno clanu pufi puf na informaciji, zenkica je posla iz Kraljeva i trebalo bi vec veceras da bude kod nas...![]()
)))ljudi, moram da se pohvalim. moj malisa mi je danas zaspao u krilu dok sam ga mazila. ispuštao je zvukove kao gumena igračka "hmmmm" i Pmmmmm". Da li to rade i vaši? bio mi je mnogo sladak.
da li je hladno da ga izvodim napolje?
Obozavaju sneg? E da vidim i toInace ZloTvor-e jos je nisam navikao na ruke :/ ali slatka mi je i ovako
![]()

Pa ni sam ne znam iskreno![]()
cim kupim novi kavez vracam je u kucu jer je u garazi jos uvek
![]()

to jeste upravo razlog zbog kojeg mi brane da je opet vratim u kucu.. :/Znam,znam...rekao sam vec da cekam novi kavez pa je prebacujem opet u kucu..navici cemo se opet..samo jos jedno pitanje..ne zelim da je sterilisem,ali ne znam kako drugacije da ublazim miris ? Mnogo se oseca kad je u sobi,smrad se bukvalno prosiri iz moje sobe pa po celoj kucito jeste upravo razlog zbog kojeg mi brane da je opet vratim u kucu.. :/
Znam ali npr. sad sam proveo sa njom sat vremena,dok sam joj ocistio kavez i dok sam je nahranio..u pocetku je dobra,onda poludi,na kraju krene da bezi,krvnicki da ujeda..probao sam ono "lagano je udarite po nosu" ona se razbesni pa jos jace,krenuo sam "da je uhvatim za siju" ona pocne da ispusta neke zvuke pa jos besnija..znaci ludim,ali stvarno...ne podnosim ujed uopste..ne znam sta cu da radim ako ovako nastavi![]()