FERETKE

• Začetnik teme Začetnik teme Tanor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa komsinice kad cemo u setnju? jeste poceli da se mazite?kolike su sanse da mu stavis povodac? :)
poceli smo da se hvatamo, dobila sam griz do koske! al dobro boze moj sta sam trazila to sam i dobila. dok sam ga drzala pustila sam ga da mi gricka prst, onda sam krenula kao da ga cimam, medjutim on me je tako jezivo capio da sam cula kako mi struze zubima po kosti, bez preterivanja!
jos uvek ne mogu da koristim taj prst, al nadam se da cu vremenom poceti :D

ne znam sta da radim, jedni mi kazu da cekam revakcinu da bi ga izveli, a neki izvode svoje feretke odmah nakon prve vakcine, pa sam malo zbunjena.
elem, juce se igrao sa komsijskom feretkom koju je seksualno zloostavljao, naskakao je na njega,(ta druga feretka je starija od njega mesc dana, i nije posala da naskoci na paka) pa se plasim da to ne radi i njoj ipak su u srodstvu. :D

jel moze neko da mi kaze, da li je moguce da je on polno zreo sa 4,5 mesc. koliko od prilike ima?

poceli smo da se hvatamo, dobila sam griz do koske! al dobro boze moj sta sam trazila to sam i dobila. dok sam ga drzala pustila sam ga da mi gricka prst, onda sam krenula kao da ga cimam, medjutim on me je tako jezivo capio da sam cula kako mi struze zubima po kosti, bez preterivanja!
jos uvek ne mogu da koristim taj prst, al nadam se da cu vremenom poceti :D

ne znam sta da radim, jedni mi kazu da cekam revakcinu da bi ga izveli, a neki izvode svoje feretke odmah nakon prve vakcine, pa sam malo zbunjena.
elem, juce se igrao sa komsijskom feretkom koju je seksualno zloostavljao, naskakao je na njega,(ta druga feretka je starija od njega mesc dana, i nije posala da naskoci na paka) pa se plasim da to ne radi i njoj ipak su u srodstvu. :D

jel moze neko da mi kaze, da li je moguce da je on polno zreo sa 4,5 mesc. koliko od prilike ima?

cekas revakcinu
nije polno zreo, al je poceo odrastati
ako pitas zbog kastracije
moj ti je savjet da pricekate kako kasnije ne bi bilo zdravstvenih problema...

to naskakanje je igra dominacije...ili obicna igra
nema potrebe da brines zbog toga...
oni se rvu, skacu, kotrljaju...tvorovska posla

i da napomenem, sjajno je sto
imate drustvo u blizini : )))

dsci0920u.jpg

i jos jedna stvar; cure
ako ih volite, a volite ih
secer, ni u jednom obliku ni pod razno
nek poslastica radije bude neslan cvarak ili komadic
mesa nego voce, kupovne poslastice, malt pasta
to vam tvora moze zivota kostati, bukvalno

i jos jedna stvar; cure
ako ih volite, a volite ih
secer, ni u jednom obliku ni pod razno
nek poslastica radije bude neslan cvarak ili komadic
mesa nego voce, kupovne poslastice, malt pasta
to vam tvora moze zivota kostati, bukvalno
hmmm,cekaj,malt pasta im steti?ja sam cula da mogu da je uzimaju u malim kolicinama,mada je ja jos nisam kupila al sam planirala u vrlo skorije vreme.Da kupujem ili ne?posto imas iskustva sa tim sta vole,sta ne(da zanemarimo sta o njima pisu,tvorovi to nikad nisu procitali pa se i ne pridrzavaju bas svega sto njima pise :) )jel im se vise svidja zivo ili kuvano meso(ja sam licno malo skepticna po pitanju zivog,kad ga skuvam nekako sam sigurnija,znam da sam ubila sve sto bi mozda moglo da napravi haos u organizmu)?

hmmm,cekaj,malt pasta im steti?ja sam cula da mogu da je uzimaju u malim kolicinama,mada je ja jos nisam kupila al sam planirala u vrlo skorije vreme.Da kupujem ili ne?posto imas iskustva sa tim sta vole,sta ne(da zanemarimo sta o njima pisu,tvorovi to nikad nisu procitali pa se i ne pridrzavaju bas svega sto njima pise :) )jel im se vise svidja zivo ili kuvano meso(ja sam licno malo skepticna po pitanju zivog,kad ga skuvam nekako sam sigurnija,znam da sam ubila sve sto bi mozda moglo da napravi haos u organizmu)?

e nemoj to kupovat
daj joj mali liz maslinovog (to vole) tu i tamo
kad joj pravi klpicu ostavi juhe pa dodaj u to malcice maslinovog
od toga ce lakse izbacivati dlake i bice joj probava ok
malt pasta sadrzi skrivene secere i nikako nije ok
bolje kupi cvaraka i mesa nego to sranje : )))

ako imas mogucnosti da joj das prijesno meso tu i tamo slobodno to uradi
generalno ona mora imati jedan proteinski obrok dnevno - dakle, meso, kuvano, prijesno nebitno
samo da je meso

zumanjce ili prepelicije jaje jednom ili dvapu nedeljno

malo jogurta ili kisele pavlakice kad se god sjetis
to mozete podijeliti...kao poslasticu
da ona vidi da jojod svoje klope dajes : )

kad imas cvaraka ako su neslani daj joj poneki
eto idealne poslastice : )))

njima trebaju proteini,masti i taurin
to sve imas u mesu
seceri im ne trebaju i mogu im velike probleme napraviti

ok je i

e nemoj to kupovat
daj joj mali liz maslinovog (to vole) tu i tamo
kad joj pravi klpicu ostavi juhe pa dodaj u to malcice maslinovog
od toga ce lakse izbacivati dlake i bice joj probava ok
malt pasta sadrzi skrivene secere i nikako nije ok
bolje kupi cvaraka i mesa nego to sranje : )))

ako imas mogucnosti da joj das prijesno meso tu i tamo slobodno to uradi
generalno ona mora imati jedan proteinski obrok dnevno - dakle, meso, kuvano, prijesno nebitno
samo da je meso

zumanjce ili prepelicije jaje jednom ili dvapu nedeljno

malo jogurta ili kisele pavlakice kad se god sjetis
to mozete podijeliti...kao poslasticu
da ona vidi da jojod svoje klope dajes : )

kad imas cvaraka ako su neslani daj joj poneki
eto idealne poslastice : )))

njima trebaju proteini,masti i taurin
to sve imas u mesu
seceri im ne trebaju i mogu im velike probleme napraviti

ok je i
dobro je da si mi rekla,samo dva dana nas je delilo od malt paste.Hvala! :worth:

sto se malt paste tice, ja sam je kupila pre nedelju dana, i davala sam mu po malo, on potpuno odlepi i krene da mi otima tubu. prvo su mi rekli da namazem ruke sa malt pastom kako bi me lizao, medjutim on je odmah poceo da me gricka, kao mali manijak!! :D
nisam znala da je stetna. sve sto ima veze sa secerom sa tim necu da se salim. imam losa iskustva
nesto sam nacula da moze i vazelin?!

dobro je da si mi rekla,samo dva dana nas je delilo od malt paste.Hvala! :worth:

ma, opusteno
kad sam uzela tvora nisam ni ja znala
imali su malt paste, vitaminske paste...voca, vocnog jogurta...sta god su htjeli a bilo je kao ok...u izobilju
i bojim se da su to, na kraju, glavom platili
Zum je umro od insulinoma, a Meda (pretpostavljamo) od neke varijante galopirajuceg limfoma
u oba slucaja secer je...odradio svoj dio posla : ((((

njihova djeca zive duplo duze od njih,a sva je razlika u tome kako ih hranim
nazalost, tj ej nauk koji su oni glavama platili
tada si svuda mogao naci informacije koje nisu dobre
i puno smo manje znali
sad kad znamo trebamno reci i tako pomociu da neciji tvor zivi duze i kvalitetnije

sto se malt paste tice, ja sam je kupila pre nedelju dana, i davala sam mu po malo, on potpuno odlepi i krene da mi otima tubu. prvo su mi rekli da namazem ruke sa malt pastom kako bi me lizao, medjutim on je odmah poceo da me gricka, kao mali manijak!! :D
nisam znala da je stetna. sve sto ima veze sa secerom sa tim necu da se salim. imam losa iskustva
nesto sam nacula da moze i vazelin?!

nema potrebe malt pastu ni vazelin da mu dajes
oboje se daju kao pomoc pri izbacivanju dlake, a vazelin
i kod tezeg zatvora, kad pojede nesto sto ne bi smio i tako...
tu se daje i tecni parafin za humanu upotrebu...
vec rekoh; malo maslinovog u corbicu i stvar rijesena
sto se mita i korupcije tice
odlijepice i na cvarak ili komadic mesa
mada kod mene korupcije nema :lol:

imam fotke od jucerasnjeg rvanja, sad cu da ih postavim! :D mozda su malo mutne. uzasno su bili nemirni!
jel normalno da se onako grizu medjusobno i vuku za "siju"(onaj deo za sta ih mi uhvatimo kad su nevaljali)?

jeste, to tje tvorovska edukacija s dominacijom :lol:
hormoni su im poceli raditi vec, a nisu sterilisani tako da...
samo ako bude bas plakanja glasnog ili grizneja do krvi medjusobonog
razdvojite ih da se ohlade malo
inace bce brzo ukapirati ko je gazda od njih dvoje...

e, sad ako su bata i seka
pripazite malo
ima i zimskih legala...neplaniranih...
a to kad bata vuce seku za shiju u tvorovskom
svijetu moze biti i suptilno muvanje...:rumenko:

to je sestra bliznakinja mog baka, isti su!!
a i ovaj treci manijak sto je stigao u kraj i on je isti kao oni.

juce sam umalo pogresnu feretku zatvorila u kavez :D

mala banda <3

moramo da iskombinujemo da svako od njih ima drugaciju ogrlicu da ih ne bi pobrkali :lol: jel nam ortaka iz Subotice prisvojila ona devojka,il je jos za prodaju?:think:

Back