VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
evo Pakova sestra se pridruzuje![]()
jeeeeej!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo Pakova sestra se pridruzuje![]()
poceli smo da se hvatamo, dobila sam griz do koske! al dobro boze moj sta sam trazila to sam i dobila. dok sam ga drzala pustila sam ga da mi gricka prst, onda sam krenula kao da ga cimam, medjutim on me je tako jezivo capio da sam cula kako mi struze zubima po kosti, bez preterivanja!e pa komsinice kad cemo u setnju? jeste poceli da se mazite?kolike su sanse da mu stavis povodac?![]()
poceli smo da se hvatamo, dobila sam griz do koske! al dobro boze moj sta sam trazila to sam i dobila. dok sam ga drzala pustila sam ga da mi gricka prst, onda sam krenula kao da ga cimam, medjutim on me je tako jezivo capio da sam cula kako mi struze zubima po kosti, bez preterivanja!
jos uvek ne mogu da koristim taj prst, al nadam se da cu vremenom poceti
ne znam sta da radim, jedni mi kazu da cekam revakcinu da bi ga izveli, a neki izvode svoje feretke odmah nakon prve vakcine, pa sam malo zbunjena.
elem, juce se igrao sa komsijskom feretkom koju je seksualno zloostavljao, naskakao je na njega,(ta druga feretka je starija od njega mesc dana, i nije posala da naskoci na paka) pa se plasim da to ne radi i njoj ipak su u srodstvu.
jel moze neko da mi kaze, da li je moguce da je on polno zreo sa 4,5 mesc. koliko od prilike ima?
Da, ima ih kod njega skoro u svim bojama, donosio ih je kod mene na bockanje.Ko zna, mozda je bas ona i bila.
hmmm,cekaj,malt pasta im steti?ja sam cula da mogu da je uzimaju u malim kolicinama,mada je ja jos nisam kupila al sam planirala u vrlo skorije vreme.Da kupujem ili ne?posto imas iskustva sa tim sta vole,sta ne(da zanemarimo sta o njima pisu,tvorovi to nikad nisu procitali pa se i ne pridrzavaju bas svega sto njima pisei jos jedna stvar; cure
ako ih volite, a volite ih
secer, ni u jednom obliku ni pod razno
nek poslastica radije bude neslan cvarak ili komadic
mesa nego voce, kupovne poslastice, malt pasta
to vam tvora moze zivota kostati, bukvalno
hmmm,cekaj,malt pasta im steti?ja sam cula da mogu da je uzimaju u malim kolicinama,mada je ja jos nisam kupila al sam planirala u vrlo skorije vreme.Da kupujem ili ne?posto imas iskustva sa tim sta vole,sta ne(da zanemarimo sta o njima pisu,tvorovi to nikad nisu procitali pa se i ne pridrzavaju bas svega sto njima pise)jel im se vise svidja zivo ili kuvano meso(ja sam licno malo skepticna po pitanju zivog,kad ga skuvam nekako sam sigurnija,znam da sam ubila sve sto bi mozda moglo da napravi haos u organizmu)?
e, zaboravih da kazem
skini joj amcic kad je u kuci
moze zapeti negdje s njim i ozlijediti se
a i sta ce joj
zamisli da mi setamo stalno s amovima...
dobro je da si mi rekla,samo dva dana nas je delilo od malt paste.Hvala!e nemoj to kupovat
daj joj mali liz maslinovog (to vole) tu i tamo
kad joj pravi klpicu ostavi juhe pa dodaj u to malcice maslinovog
od toga ce lakse izbacivati dlake i bice joj probava ok
malt pasta sadrzi skrivene secere i nikako nije ok
bolje kupi cvaraka i mesa nego to sranje : )))
ako imas mogucnosti da joj das prijesno meso tu i tamo slobodno to uradi
generalno ona mora imati jedan proteinski obrok dnevno - dakle, meso, kuvano, prijesno nebitno
samo da je meso
zumanjce ili prepelicije jaje jednom ili dvapu nedeljno
malo jogurta ili kisele pavlakice kad se god sjetis
to mozete podijeliti...kao poslasticu
da ona vidi da jojod svoje klope dajes : )
kad imas cvaraka ako su neslani daj joj poneki
eto idealne poslastice : )))
njima trebaju proteini,masti i taurin
to sve imas u mesu
seceri im ne trebaju i mogu im velike probleme napraviti
ok je i
to je sestra bliznakinja mog baka, isti su!!jaoj pa ona je cinnamon...pa to je najljepsa varijacija koja postoji <3
to je sestra bliznakinja mog baka, isti su!!
a i ovaj treci manijak sto je stigao u kraj i on je isti kao oni.
juce sam umalo pogresnu feretku zatvorila u kavez
mala banda <3
dobro je da si mi rekla,samo dva dana nas je delilo od malt paste.Hvala!![]()
e, prekrasni su
al prekrasni medvjedici <3
sto se malt paste tice, ja sam je kupila pre nedelju dana, i davala sam mu po malo, on potpuno odlepi i krene da mi otima tubu. prvo su mi rekli da namazem ruke sa malt pastom kako bi me lizao, medjutim on je odmah poceo da me gricka, kao mali manijak!!
nisam znala da je stetna. sve sto ima veze sa secerom sa tim necu da se salim. imam losa iskustva
nesto sam nacula da moze i vazelin?!
imam fotke od jucerasnjeg rvanja, sad cu da ih postavim!mozda su malo mutne. uzasno su bili nemirni!
jel normalno da se onako grizu medjusobno i vuku za "siju"(onaj deo za sta ih mi uhvatimo kad su nevaljali)?
to je sestra bliznakinja mog baka, isti su!!
a i ovaj treci manijak sto je stigao u kraj i on je isti kao oni.
juce sam umalo pogresnu feretku zatvorila u kavez
mala banda <3