Fenomen samih muškaraca

Нема од тог посла ништа.

Имаш ти нешто у шта улажеш, а шта скреће њихову пажњу. Неће нико са сиротиљом.

Тролујеш, а ја то знам јер нисмо далеко једна од другог.

Разликујемо се у томе што ја не јурим, али суштина је иста.
Samo mi nije jasno zasto bi neko tezio siromastvu?

Vidis brate, to je zato sto si opsednut kolima i parama zato si okruzen i takvim zenama i prijateljima.
Da si se druzio sa nama streberima koji smo citali Dinu bilo bi i super zabavnih uzbudljivih cica koje ne jure lovu i pare. :D
A ti si hteo da budes baja. Baja isturi ruku kroz prozor i bip bip brm brm a cice se okrecu hihihi e jbga. Take it, eat it, suck it !
Ја сам тиме окружен јер изађем на улицу и видим авентадор, М3 и Г ваген. Идем даље и видим фул жене и рибе, које не занима фиат пунто на плин. То их није занимало ни у основној школи, а камоли сад.

Штребера знам доста и међу њима има тешких фолираната, као и жељника. Прикривени бес. Ови други су искренији.

Маса прљвих металика, сквотерки, хипстерки, кривуља и алт. појава је завршила са неким ко има лову или живи у иностранству. Цео живот причале о томе ко слуша какву музику, да су други сељаци, да оне читају неке књиге, да мећу беџеве на ранац и мајице, а онда јуре програмере, странце или друге типове са кешом.

Истурам лакат кроз прозор и трубим. То је тачно. И окрећу се...

p ne ali mislim da je vec pecena licnost, da nema tu nazad. Sad da izadjemo negde on bi se smorio., Vrteo bi kljuceve i telefon. Da mu dovedem neku streberku opustenu, nasmejanu, ljubaznu i zabavnu on bi poludeo, dosadna bi mu bila, ne mirisu se te licnosti, nema.
Последњи пут кад сам вртео кључеве, није знала која су кола у питању.

Pa kako ne može? Ja mogu. Pored nekog muškarca sam ženstvena i osećžam se sexy, ženstveno, lepo, pored nekog se osećam kao konj. ;) dakle, totalno neženstveno. Znači može čim ja mogu, a ja sam žena !
Nije isto biti ženstvena i osećati se ženstveno.
Prvo je utisak koji ostavljaš, a drugo je tvoj subjektivni osećaj.

Ako te fascinira neko ko je bogatiji jaci od tebe znaci trazis ucitelja ili nekog ko ce ti pruziti bolji zivot bogatiji itd .Onda nisi jaka i samouvjerena zena .Ako si sama bogata np i trazis bogatog ok tj ravnpravnog to je druga prica.
Bogat ,jak tip itd te nikad nece prihvatati kao ravnopravnu nego ces se morati prilagoditi njemu tj prihvatiti njegov nacin zivota,zasto bi jaka i samouvjerena zena nesto tako trazila?

Та твоја самоуверена жена коју идеализујеш, и коју у складу са прописима називаш "јаком", је самоуверена само зато што није свесна својих недостатака, и то пре свега интелектуалних недостатака, које је доста теже уочити у односу на физичке. Дакле, ради се о превисоком самопоуздању базираном на илузијама, а које је потпомгнуто окружењем у којем живи.

Та твоја самоуверена жена коју идеализујеш, и коју у складу са прописима називаш "јаком", је самоуверена само зато што није свесна својих недостатака, и то пре свега интелектуалних недостатака, које је доста теже уочити у односу на физичке. Дакле, ради се о превисоком самопоуздању базираном на илузијама, а које је потпомгнуто окружењем у којем живи.
Samouvjereni su oni koji su svjesni svojih nedostataka i pricaju i otvoreno o njima ,ne uzdizu se iznad drugih da bi se osjecali bolje itd.Oni koji ne stoje ukoceni kao stubovi u kafani da bi sakrili svoje nedostatke i stah od zena.

Zašto misliš da samopouzdanje, ma kakvo ono bilo, zavisi od okruženja? To mi je nekako više - oksimoron.

Zašto misliš da samopouzdanje, ma kakvo ono bilo, zavisi od okruženja? To mi je nekako više - oksimoron.
Zavisi od drustva i okruzenja dosta, kao i novac zene i sve ostalo.Bogati slave np kad im dijete otvori firmu a siromasni ga sputavaju kako ces vratiti dug sta ako ovo ono i covjek postane nesiguran, ako su ti prijatelji privlacni zenama i ti ces ih kopirati tj nauciti ,ako su bogati naucices dosta od njih i ti ces daleko bolje zivjeti i imati vise samopouzdanja ,porodica i drugovi veoma bitni.

Zavisi od drustva i okruzenja dosta, kao i novac zene i sve ostalo.Bogati slave np kad im dijete otvori firmu a siromasni ga sputavaju kako ces vratiti dug sta ako ovo ono i covjek postane nesiguran, ako su ti prijatelji privlacni zenama i ti ces ih kopirati tj nauciti ,ako su bogati naucices dosta od njih i ti ces daleko bolje zivjeti i imati vise samopouzdanja ,porodica i drugovi veoma bitni.
Ako osoba ima samopouzdanje ono ne može da se poljulja od strane okruženja, naročito ako je u pitanju viši finansijski status. Bilo kakav uticaj sa strane, "pomeranje mog oslonca" je dokaz da, npr. ja, nemam samopouzdanje nego imam subjektivni osećaj da ga posedujem.

Самопоуздање зависи од тога колико сматраш да си способан. Мислиш да окружење не може да утиче на то? Није могуће да те неко убеди да си бољи него што заправо јеси?

Back