andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
Ne kazujes,slagao si da se zene samo oni koji imaju pare.Не. Ја сам казујем истину.
Ја сам опседнут нечим другим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kazujes,slagao si da se zene samo oni koji imaju pare.Не. Ја сам казујем истину.
Ја сам опседнут нечим другим.
pa realno brate.Mi mislimo da mozemo zavesti ,prevariti zenu ,zena se postavlja kako joj pridjes ,ako joj direktno kazes sta zelis na neki normalan nacin i njeno ponasanje se mijenja ,nego mi samo zakoplikujemo.Nema tu neke razlike ,svi isto zele.
Muškarci su to oduvek, žene nisu bile. Rasturanje porodice kao osnovnog oblika zajedništva (a i svih drugih oblika) ima poseban cilj... koji nije tema.Изгледа да је убедио и мушкарце да робују шефу и корпорацији, зар не?
U sta?Не може ништа за џ. То не постоји и нити ће постојати. Уложио си паре у нешто друго да би дошао до овог првог.
Казујем.Ne kazujes,slagao si da se zene samo oni koji imaju pare.
ne pitam te sta mi zelis,sta neki brak drzi i sl.Казујем.
Ја теби не желим да живиш у браку или да будеш у вези где нема новца.
Шта су мушкарци одувек? Робови?Muškarci su to oduvek, žene nisu bile. Rasturanje porodice kao osnovnog oblika zajedništva (a i svih drugih oblika) ima poseban cilj... koji nije tema.
У све остало.U sta?
To su sve licna zadovoljstva.У све остало.
Мораш да имаш неки телефон, који је паметан, је л да? Не можеш да се појављујеш са нокијом 105, јер биваш отеран. Мораш да се обучеш, да се средиш, да личиш на нешто. Имаш и ауто. Дајеш паре и за стан, јер не можеш да водиш у пећину или тунел. Водиш и у кафану, на пиће, на тортицу (немој сад да ми причаш како никад ниси платио малу киселу јер је то паралелна дистопија).
Све су то паре.
У зависности од цене свега наведеног, долазе и понуде.
Ниси дао директно на руке, ал си дао.
Углавном да.ne pitam te sta mi zelis,sta neki brak drzi i sl.
da li se zene samo muskarci koji imaju novac?
Не би се рекло.To su sve licna zadovoljstva.
Nemam auto.У све остало.
Мораш да имаш неки телефон, који је паметан, је л да? Не можеш да се појављујеш са нокијом 105, јер биваш отеран. Мораш да се обучеш, да се средиш, да личиш на нешто. Имаш и ауто. Дајеш паре и за стан, јер не можеш да водиш у пећину или тунел. Водиш и у кафану, на пиће, на тортицу (немој сад да ми причаш како никад ниси платио малу киселу јер је то паралелна дистопија).
Све су то паре.
У зависности од цене свега наведеног, долазе и понуде.
Ниси дао директно на руке, ал си дао.
Dakle uglavnom si slagao.Углавном да.
Ово су изузеци који су у мањини.
То да се жене и удају без крова над главом и без пара је нешто што је било некад популарно, али су се људи опаметили и ја нисам против тога да се жена усмери ка нечему што има паре. Ја имам проблем са лажним моралом и празном филозофијом.
Пит'о си да купиш. Гледаш.Nemam auto.
Не мора. Живи са родитељима.Za stan dajem jer mora negde moja goozica da bude valjda i da zivi.
А где се иде за први дејт?Ne vodam na prvim dejtovima po kafanama i na piceta osim ako mi ona ne pokaze taj karakter da je ok, da nije neka zetonjara koja se voda okolo i onda fer i korektno delimo troskove za zabavu u kojoj obostrano uzivamo.
Исто. Без разлике.Stos e telefona tice, mislimd a sam od poslednjih ljudi u okolini koji je kupio smart telefon - negde 2019 -te. Pre toga stara nokija. I to cak zbog posla mi trebalo nesto. Poslednje sto vadim iz dzepa pred njom je telefon, ako pita sta imam u dzepu druge stvari vadim.
Jesu. Ne doslovno danas, naravno, no većina "robuje" šefu i korporaciji.Шта су мушкарци одувек? Робови?
Sad si ohladio Anđeljiju.Nemam auto.
Za stan dajem jer mora negde moja goozica da bude valjda i da zivi.
Ne vodam na prvim dejtovima po kafanama i na piceta osim ako mi ona ne pokaze taj karakter da je ok, da nije neka zetonjara koja se voda okolo i onda fer i korektno delimo troskove za zabavu u kojoj obostrano uzivamo.
Stos e telefona tice, mislimd a sam od poslednjih ljudi u okolini koji je kupio smart telefon - negde 2019 -te. Pre toga stara nokija. I to cak zbog posla mi trebalo nesto. Poslednje sto vadim iz dzepa pred njom je telefon, ako pita sta imam u dzepu druge stvari vadim.
Не.Dakle uglavnom si slagao.
То смо се разумели. Не дословно данас, али данас, а некада нису.Jesu. Ne doslovno danas, naravno, no većina "robuje" šefu i korporaciji.
Pa ako sam je ohladio ok, nikom nista, sto se ti toliko brines za nas odnos?Sad si ohladio Anđeljiju.
strahovi ga unazadise.Vidis brate, to je zato sto si opsednut kolima i parama zato si okruzen i takvim zenama i prijateljima.
Da si se druzio sa nama streberima koji smo citali Dinu bilo bi i super zabavnih uzbudljivih cica koje ne jure lovu i pare.
A ti si hteo da budes baja. Baja isturi ruku kroz prozor i bip bip brm brm a cice se okrecu hihihi e jbga. Take it, eat it, suck it !
napalio se kad sam mu rekla da je tupavPa ako sam je ohladio ok, nikom nista, sto se ti toliko brines za nas odnos?
Нема од тог посла ништа.Stav bajo. Nece sve, niko ne kaze sve, ali ima zena koje vole ovakav stav. I takve juris ove druge ignorises, kao da ne postoje, da ne bi trosio svoje vreme.
Samo izgovor ,ima ljudi koji nemaju nista a ubise se od seksa.Само паре, братау.