крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.977
Не.nju pali tvoja pozuda prema njoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не.nju pali tvoja pozuda prema njoj.
I onda sto ne tucaju nista..haha bre sto sve tako kapirate.
Neke zene vole dominaciju u krevetu i to je super. Da ti se prepusti, jer je drugaciji muski i zenski princip u krevetu. Tikvani
Zenu ne pali da gleda tebe kako se uvijas i pokazujes kukove, grudi i sta vec, nju pali tvoja pozuda prema njoj. I tu pocinje taj trenutak prepustanja i igre zelim te uzme je.
E sad sto neke to pomesaju i iznesu izvan kreveta i traze taj princip kroz spoljnji neki faktr - lova, moc sta vec, jbga sta ces...
sta bre ti znas sta zenu pali?jaaaao
Около све сами жељници.sta bre ti znas sta zenu pali?jaaaao
Molim te da se drizis misljenja iz ugla muskaraca.Около све сами жељници.
Нема од тог посла ништа.
pa puno toga je izmesano, izmesani signali, izmesani stavovi i na kraju zene i isprepadaju muskarce. Isprepadaju ih da moraju da salju neke signale - moralne, cvrstine, da je neki hajdu veljko u zivotu, da je sve ispravno bla bla bla.I onda sto ne tucaju nista..
Држим се искуства.Molim te da se drizis misljenja iz ugla muskaraca.
Od silnog znanja i uspeha imaš potrebu da praviš klovna od sebe i podilaziš ženama ne bi li nešto pojebao.haha bre sto sve tako kapirate.
Neke zene vole dominaciju u krevetu i to je super. Da ti se prepusti, jer je drugaciji muski i zenski princip u krevetu. Tikvani
Zenu ne pali da gleda tebe kako se uvijas i pokazujes kukove, grudi i sta vec, nju pali tvoja pozuda prema njoj. I tu pocinje taj trenutak prepustanja i igre zelim te uzme je.
E sad sto neke to pomesaju i iznesu izvan kreveta i traze taj princip kroz spoljnji neki faktr - lova, moc sta vec, jbga sta ces...
Људи компликују просте ствари да би испали паметни или да би неком били занимљиви, а све је просто да простије не може бити.pa puno toga je izmesano, izmesani signali, izmesani stavovi i na kraju zene i isprepadaju muskarce. Isprepadaju ih da moraju da salju neke signale - moralne, cvrstine, da je neki hajdu veljko u zivotu, da je sve ispravno bla bla bla.
pa i nije bas. Vise sam od onih tipova kojeg zabavlja dinamika i obicno kada se vise njih okomi na jednu osobu tada namerno stajem na tu stranu, balansa radi. Nisam copor tip. Fak ju bich!Od silnog znanja i uspeha imaš potrebu da praviš klovna od sebe i podilaziš ženama ne bi li nešto pojebao.
Sta?Људи компликују просте ствари да би испали паметни или да би неком били занимљиви, а све је просто да простије не може бити.
Само паре, братау.
Рек'о брат.Jel opet o parama i kolima brate?![]()
White knight uwuuu.pa i nije bas. Vise sam od onih tipova kojeg zabavlja dinamika i obicno kada se vise njih okomi na jednu osobu tada namerno stajem na tu stranu, balansa radi. Nisam copor tip. Fak ju bich!
Изгледа да је убедио и мушкарце да робују шефу и корпорацији.Krivac za oboje je naravno retardirani feminizam. Gospodin Shekelberg je ubedio low IQ žene da nije sloboda biti posvećen porodici, nego da je sloboda robovati šefu i korporaciji. Pa eto im sad.
Da platis uvek imas adresar. U krajnjem slucaju nije izazov.Рек'о брат.
Jesam. ja sam ti vajtina od vajt najta. Shta's sad i potajno mi se svidja andjelija. Mastam o njoj svaki put kad dodjem na forum. Skloni se s puta hocu da je sarmiram.White knight uwuuu.
Сви плаћају, само на други начин. Без пара не мож' ништа.Da platis uvek imas adresar. U krajnjem slucaju nije izazov.
Mi mislimo da mozemo zavesti ,prevariti zenu ,zena se postavlja kako joj pridjes ,ako joj direktno kazes sta zelis na neki normalan nacin i njeno ponasanje se mijenja ,nego mi samo zakoplikujemo.Nema tu neke razlike ,svi isto zele.pa puno toga je izmesano, izmesani signali, izmesani stavovi i na kraju zene i isprepadaju muskarce. Isprepadaju ih da moraju da salju neke signale - moralne, cvrstine, da je neki hajdu veljko u zivotu, da je sve ispravno bla bla bla.
jaoJesam. ja sam ti vajtina od vajt najta. Shta's sad i potajno mi se svidja andjelija. Mastam o njoj svaki put kad dodjem na forum. Skloni se s puta hocu da je sarmiram.
Ti si opsednut parama na ovom forumu,sad vec zvoni.Само паре, братау.
p ne znam sta da ti kazem, ja za dz, jos od srednje skole kada sam naucio lekciju da ne placam ne podilazim tako.Сви плаћају, само на други начин. Без пара не мож' ништа.
Не. Ја сам казујем истину.Ti si opsednut parama na ovom forumu,sad vec zvoni.
Не може ништа за џ. То не постоји и нити ће постојати. Уложио си паре у нешто друго да би дошао до овог првог.p ne znam sta da ti kazem, ja za dz, jos od srednje skole kada sam naucio lekciju da ne placam ne podilazim tako.