Fenomen samih muškaraca

Priroda žene je da se prepušta jačem
Priroda
Naravno da volimo biti samostalne da ne bi zavisile od ničije volje.
Ali priroda je takva da želiš da se daš nekom ko je jak ili mentalno ili finansijski ili fizički ili svojim sposobnostima, to se menja od žene do žene na šta pada, ali mi se ne možemo zaljubiti ako ne osećamo tu fascinaciju nekim
Фасцинација је занос, опчињеност, опсена, зачараност... није трајна. Када прође, питање је шта остане.

po cemu? Ja imam gomilu drugarica koje su same, i one se zale isto
Bored Call Me GIF by Aardman Animations

Pa i to. Ali vidi, žena za čas postane ženstvena pored muževnog i sposobnog muškarca

Kažu tako da su danas žene oodosta u muškoj energiji jer su prinuđene da se brinu o sebi, omaju karijere itd... Tako da je može osvojiti neko ko ima jaču mušku energiju od njene, ko je jači od nje. Inače... Retko koja se može zaljubiti u nekog slabijeg.. to je možda i razlog što se one ne zaljubljuju
Ti ko i Bridzit Nilsen u Red Sonja Arnoldu ,mozes mi imati samo ako me pobjedis.

Priroda žene je da se prepušta jačem
Priroda
Nije. Priroda zene je ista kao i priroda muskarca: oboje žele moć.

Kako, onda, objašnjavaš brzo rastući broj žena na pozicijama moći, kako finansijske tako i političke?

Moć je kao heroin - deluje isto na oba pola i retko ko može da se odupre kada jednom oseti užitak u moći.

Sa druge strane, ogroman broj žena koje spolja izgleda kao da su se prepustile moćnom muškarcu, zapravo su se "prepustile" samo da bi mogle da upravljaju sa tom moći: dakle one žele moć.

Moć je motiv i jednima i drugima, samo što su stedstva za dolazak do moći različita. Ogroman broj muškaraca dolazi do moći sam, dok žene delom same, a delom kao što sam opisao.

Zaljubljivanje tek nema veze sa tim, zaljube se često i u teške debile.
Kako objašnjavaš tolike disfunkcionalne porodice gde je muškarac debil koji niiti zaradjuje, niti poštuje, a žena neće da ga ostavi jer "pa ja ga ipak volim"? :D

eto ja sam lep, zgodan, zaradjujem nadproscano, pa me Ruskinje i Ukrajinke love, Srpkinje nit su lepe u proseku, nit su vredne paznje koju dobijaju
kako to deliš žene na klastere nije ni čudo da te ne razumeju.
i zaboravljaš da to što si lep zgodan i natprosečno zarađuješ nije referenca za svaku ženu.
žene se razlikuju mada se mogu ponekad grupisati u razne profile ali ne ovako ko što ti radiš

Loze se ne zayebavaj. Lepotica i Zver fantazija. Opasan po druge a ona ga ukroti i civilizuje i onda nadje taj osecaj bezbednog kod njega, jer je njena zver.
Pa i ja se ložim na SF pa neću da šetam Osmog Putnika pod ruku.
Opasno je :lol:

a drugo
i kriminalci su ljudi koji mogu da se vežu za jednu ženu koja će biti centar njihovog porodičnog života.
sve je to ljudski
samo mi nije jasna ova pretenciozno mudroserska izjava grdobana

najviše mi idu na živac ljudi koji sve znaju o svemu. statistički.

Back