Fenomen samih muškaraca

Pa i ja se ložim na SF pa neću da šetam Osmog Putnika pod ruku.
Opasno je :lol:

a drugo
i kriminalci su ljudi koji mogu da se vežu za jednu ženu koja će biti centar njihovog porodičnog života.
sve je to ljudski
samo mi nije jasna ova pretenciozno mudroserska izjava grdobana

najviše mi idu na živac ljudi koji sve znaju o svemu. statistički.
Ne lozis se ti na osmog putnika. Nisi ni u obavezi da mi kazes na sta se lozis. Samo pricamo, relax, uzmi dim iz lule.

To je smernica gore. Dobro pogledaj video. Jedna slika i mjuz a toliko mogucnosti :lol: A nek govori, okruzenje, druge zene, mama tata, tetka, strina, pa cak i mozda sam sebi ubedjen budes govorio a ono ti djuska u glavi, da je to nesto sto nije potrebno,lose, bez veze, nezrelo, nedolicno, neadekvatno, nemoguce pa nadji kompromis, vulgarno, objektifikujuce, bezlicno, neemotivno, neljudski, nekulturno,neestetski, trt trt trt bla bla bla blaaaa

Al si opasan :lol:

Nemoj pisati na forumu ako nećeš da ti se replicira
Ok, vidim da idemo na lico. Nije da mi smeta, nego moram da presrafim pristup ovde.
Ok, evo ga:
Nemoj ti da pises na forumu ako ne mozes da podneses da ljudi generalizuju i ako ne umes da prihvatis cinjenicu da ljudi imaju i zajednicke crte.

1755079235127.webp

Stotine takvih primera, prepune sigurne kuće a i groblja.

Eto im "moćnici".
Naravno. Zveri sve brzo dosadi, a kad mu dosadi zna se ko je prvi na udaru.
Zena od zveri podrzava kad on lomi sve okolo i sebi i njoj krci put, e kad dodje red da se okomi na nju onda kmeee.
Premda i mnogi neuspesni i frustrirani muskarci se izivljavaju na svojoj zeni jer ne mogu na onima na kojima treba.

Pa i to. Ali vidi, žena za čas postane ženstvena pored muževnog i sposobnog muškarca

Kažu tako da su danas žene oodosta u muškoj energiji jer su prinuđene da se brinu o sebi, omaju karijere itd... Tako da je može osvojiti neko ko ima jaču mušku energiju od njene, ko je jači od nje. Inače... Retko koja se može zaljubiti u nekog slabijeg.. to je možda i razlog što se one ne zaljubljuju
Žena ne može da postane ženstvena. Ona to jeste ili nije. I to je do nje, vaspitanja, okruženja, nje same, a ne do muškarca pored nje (osim ako je u pitanju otac koji ju je vaspitao).

Muškarac ne mora da ima, kako ti to zoveš "jaču" energiju jer ta energija, na koju ti misliš nije merljiva u snazi već u različitosti.

Stotine takvih primera, prepune sigurne kuće a i groblja.

Eto im "moćnici".
grešiš
to nisu moćnici
to su bolesno ljubomorni i posesivni tipovi.
moćan muškarac kontroliše ženu iz sasvim drugog pravca da ona i nije svesna postojanja kontrole

i zvučiš kao da se naslađuješ tuđim lošim izborima i izgubljenim životima.

Poslednja izmena:
Primecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
Svako vrijeme ima svoje heroje i svako vrijeme ima ljude koji su njegov reprezent

Problem otudjenih ljudi je u tome sto nose energiju i frekvencije nekih drugih era i epoha,a epoha u kojoj zive ima svoju energiju i pravila

Vidi nekada su krave i ovce bjezale od muskaraca koji su bili celavi ili Imali tetovazu a da ne pricam zene, danas takav muskarac moze biti popularan i imati more zena,nova era zamisli, neki danas likovi koji su popularni imaju more drustva itd nekih 60 ih bi bili posmatrani kao Gabelji ili ono Marginalci da ne bi mogli nista imat

E sada procice i ova epoha,docice nova sa novim ljudima a ti novi ljudi mogu upravo biti kao danas ti sami muskarci,ali fora je sto ce ovi sada sami tada imati 70 plus godina

1900 do 1935 - Era prohibicije

1935 - 1950 - Ratna era

1950 - 1989 - Velika zlatna era

1989 - 2012 - Dekadentna era

2012 - ... Digitalna era

Poslednja izmena:
Primecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?

Skoro mi drugarica salje fotografiju sa letovanja. Na slici njih osmoro, otprilike.
Neki lokalac mi privuce paznju, u ranim cetrdesetim, rekla bih.
Pitam ko je gospodin, najlepsi od ponudjenog sveta oba pola, lepo obucen, nijedna zena ga odbila ne bi makar za kafu...kaze mi - taj i taj, zivi tu i tu, zamisli nije gay vec je - neozenjen.

Doslovno sam priblizila sliku da ga osmotrim bolje, ima li negde skrivene rogove i rep.
Nista, lep kao slika!

Ne znam vidi li on sebe, vide li ga druge zene...ili vise niko nikog ne gleda vec svi gledamo u ekrane...

P upravo zato sto je lep i privlacan nije ozenjen. Sto bi se zenio mislim...

Zenski samouvereno tvrdim da ne bi bilo tesko smotati ga...bas te i takve koji zive kao panjevi.

Udobno mu je guzi.
Zgodnoj guzi, priznajem.
Nego su zene sasave i cekaju ga da se pokrene.

Moja drugarica je neudata, slicnih godina, lepa plavusa sa diplomom teskog faksa pod miskom.

No trapavi...i on i ona...smotaj ga, majka mu stara, izazovi, doslo mi je da uskocim u telefon i gurnem je na njega.

Back