Fenomen Ceca

A što ti,pile moje,misliš da smo svi mi koji posecujemo ovaj forum i postavljamo komentare nezaposleni,siromašni retardi koji nemaju 'leba da jedu?To nema nikakve veze sa tim što neko svoje slobodno vreme koristiš da razmenis mišljenje sa ostalim ljudima.
I da,verovatno si prilično mlada i veoma nezrela čim smatraš da te fakulteti čine BOLJIM LJUDSKIM BIĆEM!Možda,ali možda,pametnijim ali NIKAKO ne boljim!

Nisi razumeo sta sam htela da kazem. Kritikovanje i osuda tudjih zivota je samo jedan od nacina izrazavanja netolerancije zbog koje se nasi zivoti nece promeniti na bolje.

Aj ti da cutis

U redu je da je neko ne voli al ne moze se stati na stranu nepravde. Kakva god da je ona vama ona je ostvarila uspeh na Uscu i takva kolicina lazi i zlobe da se nekom radi...mislim to je necuveno, da neko odrzi koncert,koji je uspesan, da dodje mnogo ljudi i sve novine na Balkanu horski napisu lazi... A da ne pominjem njenim fanovima, tj nama da se isto cini nepravda, da nam skidaju snimke ,slike itd

Imam drugove koje su radili za nju sada za Usce. Mislim ona je skroz normalna osoba, fina, nezna, prijatna je zena skroz je drugacija kao covek od onog sto se ona predstavlja javnosti i to kakva je ona za kameru to je jedna stvar uzivo je normalan covek koji ovo nije zasluzio

Kakav blam podrzavati zenu serijskog ubice i sadiste i proglasavati je zrtvom zlobe....

ko jel ja? :eek:

inace, kazu i za hitju da je bio mahom prijatan...vegetarijanac i sve...:lol:

kad napunis 150.000 ljudi na uscu onda pljuj... pa nek je i mica trofrtaljka, to treba znati i umeti. brenu napr mnogi ocima ne mogu mnogi da vide ali zena zna posao, seljancura da, primitivka sigurno, ali kada dodje do posla radi ko safhauzen.

karleuša lagala kako je poznata u grčku, kako je cene ovamo-onamo..kad ono mućak..dalje od skoplja niko nije čuo za nju..a cecu znaju grci i pevaju njene pesme..sad na koncert je iz soluna išlo 4 autobusa na koncert..

A ti ćeš nam reći o čemu da raspravljamo?!

Zato sto sam ja pocela da pricam o Karleusi na konto na njenog koncerta. A vi ste svi poveli pricu o njioj ko licnosti. JA sam REKLA da nisam ni pocela o tome da pricam, vec o koncertu

A kao osobu je ne znate, da lodirate bilo koji intervju njen videli biste da je zena skroz okej, i mnogo se popravila kao covek otkako se porodila ( posebno od rodjenja prve kcerke )

ja imam buljuk drugova koji su radili za nju il dodir sa njom poslovno na neki nacin i ne postoji osoba ,od njih, koja je sa njom provela duze vreme ( a neki su i po pola godine ili godina cak jer su radili sa njom sad za njeno Usce ) da je ista lose o njoj rekla. naprotiv, svi su rekli da je jako fina, normalna, i da je jako dobar covek,da svoje stvari doslovno poklanja drugima tipa te svoje igracice kad joj dodju kuci odvede u garderber pokloni im pola svoje garderobe

Dok Ceca nije takva. Moja majka je bila novinar i bavila se javnim poslom i torture i pretnje koje su svi oni trpeli od srpke majke su bile necuvene

karleuša lagala kako je poznata u grčku, kako je cene ovamo-onamo..kad ono mućak..dalje od skoplja niko nije čuo za nju..a cecu znaju grci i pevaju njene pesme..sad na koncert je iz soluna išlo 4 autobusa na koncert..

Naravno kad je pokrala pola grčkih hitova. 90 i neke u atinskoj taverni bend zapeva pesmu a jedna drugarica će "pa ovo je ona Cecina o spavanju u njegovoj odeći":lol:

Zato sto sam ja pocela da pricam o Karleusi na konto na njenog koncerta. A vi ste svi poveli pricu o njioj ko licnosti. JA sam REKLA da nisam ni pocela o tome da pricam, vec o koncertu

A kao osobu je ne znate, da lodirate bilo koji intervju njen videli biste da je zena skroz okej, i mnogo se popravila kao covek otkako se porodila ( posebno od rodjenja prve kcerke )

ja imam buljuk drugova koji su radili za nju il dodir sa njom poslovno na neki nacin i ne postoji osoba ,od njih, koja je sa njom provela duze vreme ( a neki su i po pola godine ili godina cak jer su radili sa njom sad za njeno Usce ) da je ista lose o njoj rekla. naprotiv, svi su rekli da je jako fina, normalna, i da je jako dobar covek,da svoje stvari doslovno poklanja drugima tipa te svoje igracice kad joj dodju kuci odvede u garderber pokloni im pola svoje garderobe

Dok Ceca nije takva. Moja majka je bila novinar i bavila se javnim poslom i torture i pretnje koje su svi oni trpeli od srpke majke su bile necuvene
Da Jeca nije zla, ne bih rekla... a to o dobroti... zavisi od ugla gledanja... Nacistima je Hitler bio kao anđeo... Jevrejima već i ne tako simpatičan. Karikiram.

Kako god,ja sam svoje zavrila ende

A za Karleusin koncert ( ono zasto sam i dosla na temu ) dakle, sve je laz,izmisljeno, bilo je svetski i onaj ko joj je to uradio, Bog neka mu vrati.

Back