Dokle vise taj Facebook majku mu...
Ne znam, ja pobrisah slike i ima jedno 2 godine kako nista ne izbacujem i samopouzdanje mi je mnogo bolje nego da molim svoje "prijatelje" i poznanike i da se javno prolupavam za lajkove.
A internet pa i Face jeste problem zbog zloupotrebe identiteta, lupam sada, napijes se na nekoj slavi sta vec, neko te slika, ti postavis, shvatis da si ispao debil, obrises to, a sutradan neko sa laznim profilom i tvojim imenom kvari ti ugled na poslu i ti izgubis posao ili sta znam.
Ovo za klince je donekle bezazleno, neko mi je rekao da sam glup, wow, blokiraj i gotovo, ali opet, klinci su kao psi i napadaju u coporu, a sta sve okrutno mogu da smisle necu ni da zamisljam.
Cak i da neko nema profil, opet svako moze da te slika bez tvoje dozvole i znanja, napravi lazni profil i da te zeza tako.
Online su ljudi mnogo opusteniji, manja sansa za blam, jos ako si iza avatara, nekako si zasticen, dalek od drugih, dok nekom ne bude dosadno pa resi da te zeza.
A i uvek mi se nije svidjalo to "prijatelji", meni su se ljudi rugali i cudili pre jedno 3-5 godina kada sam imao manje od manje od 50 kontakata na Facebook-u.
Zna se ko je prijatelj, neko ko te zna ovako, sa kim ides zajedno na letovanje, delis dobro i zlo, a ne tamo neki ljudi kojima nikada neces videti lice.
A i ne treba da mi moji poznanici, i "prijatelji" koje ovako ne mogu da sagledam na ulici citaju sta mi se mota po glavi, i gledaju gde idem i sta radim.