Feeeeenseri

• Začetnik teme Začetnik teme Bzuva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle, poshto je to ovde mnogo spominjan pojam, da mi ga neko malo razjasni. Tojest, da ga svi malo razjasnimo.

Dakle:
Shta su fenseri?
Kako oni izgledaju?
Shta to shto nose ih chini fenserima?
Koju muziku slushaju fenseri?
Da li fenseri imaju stila?
Koje to marke mogu biti fenserske ili fensi, ili kako god?
I tako dalje, i tako dalje...

Dakle, izvolite

Uvek su u trendu u skladu sa modom, zato su fenseri
Pa sve sto je u trendu to oni nose
Pa npr. nesto kao marke sweet years. . sve sto je u trendu ponavljam
Obicno turbo folk(u trendu je)
Rekoh sweet years :mrgreen:

Ja priznajem da sam ako sam ista onda fenser, tj njima bih najpre mogao pripasti. Opet, ne nosim starke ma koliko bile u modi jer je trulo da svi nosimo isto, a i ne svidjaju mi se. Roze ne bih obukao u zivotu niti sam, kao ni zlatno ni srebrno... Ali opet pripadam fenserima, i da, ne slusam keki sneki leki ceki i ostale pevacice iz granda :bye:

nije stvar u tome u ime koje grupe si se odrekao svoje licnosti, vec da li si osoba koja bi to uradila ili ne
stado je uvijek stado,
ma koje boje bilo

therefore podjela na fensere, darkere, metalce, emose i sl. je glupa

Pa ono, totalno mi je bzvz to etiketiranje. A nadam se da ti ne verujesh u isto. :)
P.S. Mlogo mi se svidja avatar... :) Ako je to Vincent Cassel, iz filma ˝La Heine˝. :confused:

Ахам јесте ;) Култна сцена ;)

-Мима
Није фенси уопште, али ми је то омиљени филм ;) Кад сам га први пут одгледао био сам у фазону :eek: ЗЈУ, морам ово још једном да одгледам :D И до данас сам га одгледао толико пута, да га практично знам напамет ;)

da... moj moto je: mrzim sve što vole mladi.

da... sad sam se setio.
a štreberke treba silovati, učiniti ih ženom.ne znam zašto, mnogo sam osetljiv na štreberke.
tako me provociraju, kad tako sede i ništa ne rade, samo zevaju i blenu...

Jesam ja štreberka? :D

Uzgred, ja sam se takozvanih fensera, šta god to bilo, gnušala početkom srednje.
Onda sam malo porasla.

Sad sam fensi. Šta god to značilo.

(:lol:)

Ja bi trebalo da idem na neku fensi zurku u subotu.:neutral:

I malopre sam shvatila da niti umem da se nasminkam kao ''fenserke'' sto ce biti tamo,niti imam sta da obucem normalno,a da nije u rok fazonu:confused:

Uopste ne znam ni da igram uz muziku koja se pusta na takvim zurkama...

Poslednja izmena:
Popiješ neku malo više, zapališ koju cigaru, i odmah ima da privučeš pažnju i smatraće te za fenserku. :lol:
E sad, ako popiješ malo mnogo više, onda ti neće biti dobro, plus će te takvu u tom stanju sigurno opaziti neki fenser, što dalje implicira da si ga ugasila. :lol:

Nisam odavno bio na nekoj fenserskoj žurci.
U stvari jesam pre dve nedelje, ali nešto na kratko. I smejao sam se ne fenserima, nego svojim drugarima koji se apsolutno nisu snašli u datoj fenserskoj situaciji. :lol:

Ja bi trebalo da idem na neku fensi zurku u subotu.:neutral:

I malopre sam shvatila da niti umem da se nasminkam kao ''fenserke'' sto ce biti tamo,niti imam sta da obucem normalno,a da nije u rok fazonu:confused:

Uopste ne znam ni da igram uz muziku koja se pusta na takvim zurkama...

opusti se sib, imala si vec iskusta u Jungli, znaces sta treba ciniti ;)

Malo da prodiskutujemo na civiliziran način o temi jer niko ne zna šta je točno fenser.

A istina, sutra će svi nagrnuti da pljuju. :neutral:

Јој,тражећи нешто на нету,набасах на форум Крстарице.Можда ћете помислити да је ово само изговор за мој изненадни "back-in-black",али обратите пажњу на моје мање логично,а више вероватно објашњење:
Судбина.

Предивно,тема је "пицикато",још је и Мима покушала да пише "хрватским" језиком,али је местимично грешила,а она зна колико ја волим да је исправљам,па ето,још један разлог да се појавим.

Било како било,моје мишљење је исправно и једино се оно важи.
Фенси -> http://www.krstarica.com/recnik/index.php?u=fancy
Прва дефиниција је најбоља за нашу причу.
Дивно је то што је некада "фенсер" био "стилизован",елегантан,образован,углађен и леп младић (ако сам заборавио неку небитну одлику особе,слободно је додајте),али времена се мењају.******,и мени је понекад тешко,али тако је.Жао ми је,нео-фашисти,нео-хипици,такозвани "панкери" и сва остала "нео" поколења која су рођена у погрешно време (у погрешном месту,свакако).Тако је некада појам "музика" означавао добри,стари рокенрол,пре тога џез и блуз,а одавно пре њих "класична музика" је био синоним за музику.Какогод,израз "фенсер" се променио временом.
Сада,"фенсери" су већина.Фенсер је феминизиран (у најмању руку - женско-обучен) младић који,не само што није елегантан,већ је простак,који не само што није образован,него је простак,који,не само што није културан,него је простак.
Заиста,младић који одговара "дрољама". (Могла би тема и о дрољама/фуксама/курвама,јер су се и та значења подоста изменила.)
Када бих класификовао људе (што радим само када сам приморан),"фенсере" бих претходно обележио по изгледу,па би' их сврстао у малограђане. (***,природни одабир)
Изглед?
Охх...имамо "тарзане" и кратко-ошишане .НезависТно од фризуре,сваки "фенсер" има минђушу.Уска мајица,по могућству роза или шљаштећа (најбоље спојено).Уске,бледе фармерке су неизоставне,а испод њих наилазимо увек на беле патике,пречесто најке са "златним" мотивима.

Иначе,слични "фенсерима" су нео-дизелаши.Хмм..њих има можда и више.
Приближићу вам изглед.Заиста то могу,јер су припадници обеју група униформисани.Дакле,изглед:тарзанка,кратка коса, нека ass-alike фризура,или,најцрње од свих црнина,нека "бунтовничка" фризура a.k.a "***_на_шта_личиш" фризура.
Минђуша је обавезна.
Ех,сад,када је зима,нео-дизелаши носе широке,напумпане,кратке јакне са крзном,тренерку,беле доколенице и неке патике које не бих показивао ником другом сем професору физичког.
Најјаче је када се ова два...хмм...стила(?) споје и добијемо "фгдш" припаднике.

"Манки" Мима
Мало да продискутујемо на цивилизован начин о теми јер нико не зна шта је тачно "фенсер".
или:
Malo da prodiskutujemo na civiliziran način o temi jer nitko ne zna točno što je "fenser".

Не љутиш се,ваљда? :Р

Доћићу још једаред да променим профилну слику.

Поздрав!

Back