FDU

U pitanju je Zdravko Sotra! Zar on nije profesionalac? On tano zna da li ja imam talenat ili nemam, ako nemam onda cu svoj zivot usmeriti ga drugom cilju, a ako imam barem cu znati da sam na pravom putu i da moja zelja nije uzaludna. Ne mozes da vidis da si lep ako se ne vidis na ogledalu/

svakako da je Sotra profesionalac ali mislim da ne treba da se upravljas samo po njemu.ja licno ne volim puno Sotru i njegova ostvarenja sto mu nimalo ne manjka na znacaju.svakako da ti on moze pomoci ali nista te ne kosta ni da odes na ispit bez njegove ''saglasnosti''.kao sto je na ovoj temi godinama unazad pisano-na prijemnom ispitu niko ne zeli da vidi nekoga u kome se ogleda rad Sotre ili Markovica ili Stojanovica.....super je to sto si uspeo da dodjes do njega ali zelim da ti kazemda se ne ogranicis samo na njegovo misljenje:)

ne rece u koje si pozoriste otisao??

Jovan Sterija Popovic u Vrscu. Nemam puno vremena jos 2 godine, a vreme leti. Videcu za FDU, zeleo bih, zaista bi zeleo da postanem glumac, ali ako ne prodjem na prvom prijemnom onda cu upisati teoloski fakultet.

u subotu sam bila u Sremskim Karlovcima i tamo ima neka teoloska skola ne znam da li srednja ili fax i taj covek sto nam je bio vodic kaze da su u tim skolama prof.jako strogi i da moze uspeti samo onaj koji to jako zeli,ja ti u svakom slucaju zelim puno srece za sta god se odlucis.kad smo kod teoloskog jer lepo pevas i zasto bi upisao to???

E, dok smo još kod Zdravka Šotre, htela bih samo da kažem da se divim našem drugu mihailu što je uspeo da dopre do Šotre, ali, baš kao i carol, htela bih da mu poručim da se i dalje najviše oslanja na svoje mišljenje ;) Šotra jeste profesionalac, ali je iznad svega čovek ;) Što znači da se i njemu možda neće svideti nešto što bi se nekom drugom veoma dopalo...

Videcu! Ja trenutno idem u Bogosloviju ona traje 5. godina meni je ostalo jos 2. godine da je zavrsim. Tako da mi je na neki nacin sve jedno, ali cu ipak pokusati prvo glumu, pa ako ne uspem idem na teoloski fakultet i jednoga dana postacu svestenik, ako da Bog! Slusam vase savete i nekako sam sebe pitam da li imam talente. Nesto mi kaze da imam i nekako je u meni neka jaka sigurnost da cu mnogo uspeti u glumi, ne znam odakle mi tolika sigurnost, ali eto imam je u sebi.

Iako ste se raspricali o prijemnom, s obzirom da je tema FDU necu otici off-topic. Vidim i da je tema dosta posecena, pa se nadam da ce naici onaj kome ovo treba... dakle, napisao sam scenario za film, iako sam zavrsio tehnicki fax, ali inspiracija dosla :idea:. Moje, kao i misljenje onih koji su procitali, je da bi se mogao napraviti odlican film, a cuo sam da studenti sa FDU-a, rezije, traze odgovarajuci scenario za svoje diplomske radove. Ne zelim da prodam, tako da ovo nije oglas, vec da dozvolim nekome da iskoristi ono sto sam radio. Ako mozete da mi predlozite kako da nadjem 'zrtvu' za svoj scenario ili ako je neko zainteresovan moze da mi se javi na pm.

uopste nisam videla ovaj post,ali super je ideja:super:

Pozdrav svima :-) i onim drugima.
Je l' neko zna gde mogu da vidim program studija, sa svim predmetima i ispitima? Nikako da nadjem na sajtu fdu-a...:???:
Ima li neko sa pozorisne i radio rezije sa nekom lepom recju ili korisnim iskustvom? :)

Dobro pitanje :D Znaš kako, ja mislim da boja glasa i nije toliko bitna koliko akcenat, pošto imaš raznih uloga, za svaki glas može se naći odgovarajući lik ;)
Kakva je tvoja boja glasa, Carol?

pa ne znam.modra:)
ja ponekad mogu da pevam visoke tonove ali mi tamni bolje leze.imam veliki opseg hehehe,i mogu vrlo glasno da govorim.jednom mi se cak dogodilo na treningu da sam viknula na pleja i drug pored mene je pao na parketxD

A tvoja boja glasa??

Od alta do soprana xD Sve po potrebi xD U horovima pevam sva tri glasa, kad je koji potreban xD Ali deklarišem se kao dublji ženski glas... Srednje dubok, valjda xD

Pa, ne verujem da je pisanje mnogo bitno za glumca ( mada i ja imam sklonosti ka pisanju i dobra sam u tome :D ), verujem da to može biti veliki plus ali da nije neophodno :D

Back