FDU

Znas kako,Bk i ALU su zivo sr***.Sto se tice usluge i predavanja to je extra....pa sve legende srpskog glumista su tamo predavali.Medjutim, problem je u tome sto tamo moze da udje svako za pare ali tako samo dobijamo nekvalitetne glumce.Gluma jeste zanat ali moras to osecati i biti zaista talentovan.Ovako samo unistavamo nasu umetnost i prozvodimo mnogo glumaca godisnje....Kada se sve svede dodje nam na 50 glumaca godisnje puta 20 godina....pa to je 1000 glumaca!Gde ce oni glumiti?Pravi talenti ce propadati u tami i nemastini a burzuji ce da placaju svoje aranzmane.Mozete i pogledati sa druge strane....Pogledajte ove glumce sto su zavrsili BK....Viktor Savic vozi najnoviji Mercedes,ona debela sto je glumila u Mesovitom braku i sada u Premijeru nikakvi su glumci.Cak ona debela nebi ni prosla na FDU koliko god je talentovana,jer nebi ispunila fizicke zahteve.Scenska akrobatika i ona,ha!A i ruzna je mnogo.Unajmio ih je samo Mima Karadzic za dobru kintu i nece niko vise,chiji rad pociva na kvalitetu a ne na komercijali.

inače...
Viktor Savić je završio FDU, zamisli!

pa dobro,ima covek pare.ne mora da znaci da su od glume :)njegova stvar.
jedan momak koji se nije upisao kod nas,u drugom roku je upisao BK.nije moje da pricam je li talentovan ili ne,ali meni se nije dopao njegov rad.tako da....pare pare pare :)))

ma da. na te privatne fakultete primaju onoliko ljudi koliko se prijavi :), nema ogranicen broj...
salim se, ali hocu da kazem koliko je to sve jadno...

zdravo....ja ove godine necu polagati prijemni za glumu,ali icicu da gledam,pa cu sledece godine pokusati.svima koji se spremaju za prijemni zelim puno srece...i pisite kako napreduju pripreme.. :-) puno pozdrava

znam ja unapred odgovor.Nisu pomogli nista....uh sto bih voleo da ove godine opadne interesovanje za FDU pa da svi sa foruma upadnemo.Jeli znate koliko je ranijih godina konkurisalo ljudi?

I ako ne prodjete budite sigurni da je tako najbolje za vas, pre ili posle to i sami shvatite.

šta hoćeš da nam kažeš da odustaješ, bavićeš se nečim drugim? Ne bih se složio s tobom, neko nije uapo ovde upadne tamo, neko sledeće godine, šta profesor izabere nije apsolutno, nego subjektivno, a profesori se menjaju, u ostalom primili bi više glumaca da je državi više glumaca potrebno tako da ne znači da niste za taj posao.

Mozete vi da zavrsite Akademiju kada god hocete.....mozete da zavrsite vas sigurni fax pa onda da pokusavate ovamo....Pa eto,na primer,Manda je zavrsio FDU sa 27 godina.Hoceli neko reci sta je bilo na tim budjavim konsultacijama?

ljudi dajte pricajte sta se desava kako vam idu pripreme :).ako je neko iz ns-a neka dodje na sterijino pozorje 27. maja u 17 h mi igramo Gornju Austriju (Krec), ako bog da...pa eto ako je neko zainteresovan neka dodje :) ;)

Mozete vi da zavrsite Akademiju kada god hocete.....mozete da zavrsite vas sigurni fax pa onda da pokusavate ovamo....Pa eto,na primer,Manda je zavrsio FDU sa 27 godina.Hoceli neko reci sta je bilo na tim budjavim konsultacijama?

Znam ja da možeš da se završi kad hoćeš, ali da li može da se upiše kad hoćeš, mislim može li recimo sa 45 godina (nije da imam toliko, nego pizam)?

Back