FDU

E, a ove literature, sto pisu, da li njih treba da procitam do prijemnog ili sta. . .?
Ne razumeme sta treba da se radi sa tim spiskom literatura?

e ovako ja bih upisala tv i filmsku produkciju... imam jos jednu i po godinu srednje skole...inace sam trenutno na razmeni ucenika u usa pa sam ovde u skoli izabrala predmet production and media i zainteresovala se za produkciju...radili smo sve i svasta...radimo kratke filmove ucimo da ih editujemo...uchili smo o dokumentarcima,reklamama itd..onda smo pravili kao vesti uzivo..snimamo utakmice skoro svakodnevno...i sve sto napravimo ide na skolski tv kanal...
sve to mi se bas svidja i volela bih da se bavim produkcijom... :))
e sad kazite vi meni koliko je tesko da se prodje??i koliko se placa za taj smer ako se udje na samofinansirajuci?
kako mogu da se pripremam??sem citanja literature...
veliko hvala unapred i srecno svima na prijemnim!!!
Pozdrav

jecika, moras otici do fakulteta i tamo pitati sve sto te zanima, ne mogu ti pisati sve preko foruma.... postoje konsultacije, da bi mogla da pitas sve sto te zanima.... raspored konsultacija saznaj na fakultetu....

Ok, idem jos sutra, daj mi reci samo ako znas, da li rade sutra ili moram da cekam da se zavrsi ovaj raspust, ako znas?
P.S.Thanks puno, kada upisem, zovem te na kafu . . . :P

Ako neko upise FDU i upadne na budzet, da li to znaci da ostaje na budzetu do kraja skolovanja bez obzira na to sa kakvim uspehom polaze ispite? Znam da zvuci malo nerealno, ali sam to negde nacuo pa da pitam.

@mgirl
180 000 dindzi za sve smerove.

pa dok ja zavrsim srednju ima da bude i skuplje....svejedno mnogo mi je...ja cu se potruditi da upisem pa ako me stave na budzet...ako ne nista onda verovatno...
ma dobro otom-potom...ima jos vremena za mene...:)

jecika, sacekaj jos koji dan.... najpametnije ti je da nadjes nekog studenta glume, jer bi ti on najbolje objasnio.... a mozes otici i pravo u sekretarijar, i tamo pitaj sve sto te zanima.....kad UPISEMO, ici cemo na kafu svaki dan :)

Jes da je ovo tema o FDU, ali ima li neko informacije o Akademiji u Novom Sadu? Zvao sam jesenas i nek tip mi rece da su prosle godine upisivali valjda samo glumu, a da se za ovu nece znati nista do sredine Aprila posto pokusavaju da se usklade sa Bolonjom i tako... Ja bih da upisem Produkciju, nemaju los program, ali nemam pojma sta se polaze ni kakva literatura mi je potrebna a na sajtu nema :(
Pokusavam da skrpim prijemni za FDU, al' mrka kapa, a fakulteti u NS-u vaze za one na koje je malo lakse upasti.

ehej ljudi :)
kako ste mi?nedostajali ste mi,trenutno nemam internet kuci.trazite audiciju u knjizarama,trebalo bi da ih ima sad.ja bih slala svima jer svi ste mi jednako dragi ali bankrotiracu :).ako ne mozete da nadjete pisite mi pa cu vam slati nekako djelove ili kopije,pa bar uputstvo za prpreme ako ne sve...ucinicu sve sto mogu.pricajte kako ide i pitajte sve sto vas zanima da pomognem.Veliki poljubac za sve!!

Jecikaaa, izvini sto se mesam, ali raspitaj se malo i sama, ne mogu ti svi pisati sve zivo, potrudi se malo sama. Uostalom, vrati se na prethodne strane, tu sve pise...
btw, ja konkurisem ove godine
poz

Zaposlene. . . ;)
Pitala dole u onom kaficu, gde je referent za studentska pitanja, oni mi rekli, ja otisla, kuc, kuc, mene zanima to, to, i to, mozete li mi pomoci. . . Na svako moje pitanje su imali odgovor. . .:grin:
I bile su sve neke zene, bas su bile fine. . .:-P
Jel ti ides u Dadov ili negde, vec, ili ne?

Back