FDU

ja htela da upsem pretprosle god dramaturgiju i spremala se 5 meseci:) nedelju dana pre odustala:)strah valjda...i tako eto me vec 2 god na knjizevnosti pa se pitam dal da pokusam il da batalim pricu:)

pa nista sada kada imam filoloski:)..tako da, da verujem da cu probati:)al mozda sam im sada vec previse matora...ne znam kako gledaju na vec "zauzete" studente:)

sanjci danas ti saljem audiciju odma pocni da biras ima mnogo mnogo dobrih monologa,ako hoces preporucicu ti neke,mada ti najbolje znas sta ti odgovara :)
pozdrav za sve!

jel ima neko ko upisuje menadzment u pozoristu, kulturi i radiju? ili neko ko je na tom smeru da mi kaze kako je? ja sam prilicno sigurna da cu tamo. krenula sam na pripreme opste kulture jer to mora da se prodje da bih usla u drugi krug... prosle godine bilo pitanje "sta jede svilena buba"?!?!?!?!?!?!?

u nedelju krecem u onu skolu sto drzi pripreme u petoj gimnaziji, "Desire". svake nedelje u 10 imam dvocas. prvi cas je bio 9-og al ja se upisujem naknadno posto sam kasno saznala... jel ti isto planiras fdu?

Verovatno ce i Mirka da se prijavi ove god,znaci 1 mesto je vec popunjeno,posto cura fenomenalno glumi:) Ja jos nisam odabrala nista,planiram to da uradim sad za raspust...

ja sam cula nju kad je pricala da nece da upisuje glumu jer joj nije potrebna da bi dobila posao, sto je tacno
ona hoce da studira u inostranstvu

uz duzno postovanje,meni ona nije neka glumica.mislim,u redu je to,nije skolovana,ali ne moze se bas ni reci da je super glumica.bar po mom misljenju.njena gluma mi je nekako "ljutim se pa se ljutim" i to je sve :).ali je stvarno jako lepa

Back