Sama na sceni 86
Početnik
- Poruka
- 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice improvizacije,da li komisija trazi improvizaciju iz nekog od odabranih monologa ili to moramo sami da osmislimo?
da li je neophodna ona literatura za glumu sto pise na sajtu FDU-a? Jel to pita neko uopste?
Milose, ja iskreno nisam citala Generalnu probu samoubistva i ne bih znala o cemu se tu radi i kakvi su likovi pa ne znam ni da te uputim, a sto se Maratonaca tice, ako tebi to izgleda ozbiljno i iz toga ne izvlacis nikakvu pozitivu bolje je da to onda i preskocis, bar po mom misljenju. Inace, nase domace komedije su prepune muskih monologa, veruj mi, to je najlakse naci. Samo treba citati, a ako te mrzi kao sto mrzi mene... e to je onda druga prica.Spremam se za prijemni na FDU u Novom Sadu, pa mi treba pomoc oko izbora komicnog monologa jer nikako da pronadjem nesto sto bi mi bas odgovaralo jer mora biti domaci komediograf.Mislio sam da uzmem jedan monolog iz Generalne probe samoubistva od Dusana Kovacevica ali ne znam da li je to previse novo ili monolog Mirka iz Maratonaca kad ubije Kristinu ali ne znam da li to zaista spada u komican monolog jer je to meni delom dramski monolog.Dramski monolog sam odmah nasao i jako mi se svidja uzeo sam Trepljeva iz Galaba,ali sa komicnim sam se bas pomucio.