Dubravka Randjelovic
Početnik
- Poruka
- 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam sestoro ljudi koji su upisali fdu i svi su upisali preko debele veze, jednom decku je veza bila clanica zirijazapravo ne znam nikog ko je upisao a da nije imao vezu tako da te price o 'talentu koji uvek prodje' bacite u vodu, bolje trazite vezu... A i na tv-u imate 'glumce' zive dokaze da se gluma upisuje preko veze, ako je onaj Bosiljcic 'talenat', onda sam ja 'ekspert'
a koliko znam on je zavrsio glumu u NS
![]()
cao svima..interesuje me da li imam ikakve sanse na prijemnom za glumu i ako nemam nikakvog iskustva...gluma je pocela da me interesuje tek od nedavno..u stvari postala je moja svakodnevnica(nzm ni ja kako).svakog dana gledam filmove citam dramske tekstove i informisem se o fdu,ali nikada nisam glumila..jedina ozbiljna skola glume u pg je skola petra pejakovica,koliko ja znam (inace sam iz pg)...zna li neko nesto vise o ovoj skoli ili o fdu na Cetinju (je li prijemni i dalje svake trece god.??)![]()
Hvala Jean Paul Belmondo
Jos sam samo htjela da pitam da li je sada kasno da pocnem da se bavim glumom , posto vecina prica kako je sa glumom pocela da se bavi od ranog djetinjstva.Inace imam 16 god,zeljela bih da pokusam 2015(taman kad zavrsim srednju). Da li je dovoljno 2 god. da se pripremim za fdu, i da li je moguce da studiram 2 fakulteta istovremeno,posto znam da poslije fdu nista nije sigurno...na forumu mnogi pricaju kako ce uz glumu da upisu jos jedan fakultet, kako ce stici sve posto mi se cini da je fdu dosta zahtjevan fakultete![]()
Znaš onu narodnu " Nikad nije kasno"
Glupo je reci za nekoga ko ima 16 godina da mu je kasno za bilo šta u zivotu, realno zivot je pred tobom!!!
Najbolje bi bilo da se ukljuciš u neku dramsku sekciju i da se kroz rad u grupi i sa ljudima iz re struke spremaš za fakultet.Ttakođe savjetovao bi ti da ove godine podješ na konsultacije kada budu da vidiš kako to ide , da probas nešto da spremiš oni ce ti dati neki savjet ali sam taj susret sa akademijom mnogo ce da ti znaci, ti na kraju krajeva mozeš da ih zamoliš da gledaš prijemni, mislim da ce te puštit, a to ce za tebe biti neprocjenjivo iskustvo. A ovo za dva fakulteta je čista BUDALAŠTINA !!! Ti svaki dan imaš obaveze na fakultetu i nemoguce ja da stigneš na dva fakulteta, osim ako imaš neko da ti da diplomu nekog drugog fakulteta a da se ti tamo pojaviš jedno godišneTako da je glupo i pricati o tome... Sve što te zanima ti pitaj
![]()