Nikolina Džo
Obećava
- Poruka
- 54
Ja sam juce prosla, pa ako neko ima jos nesto da pita sto eleonor nije rekla, slobodno
btw eleonor, ceestiitaam! jako cekam uzi krug, pretpostavljam i ti.
Čestitam mimss
Srećno u užem, i tebi i Eleonor Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam juce prosla, pa ako neko ima jos nesto da pita sto eleonor nije rekla, slobodno
btw eleonor, ceestiitaam! jako cekam uzi krug, pretpostavljam i ti.
Srećno u užem, i tebi i Eleonor cestitam mimssprenesi nam tvoje utiske sa prijemnog! sta si spremala?da li si imala puno imitacija kao i eleonor?
![]()
imala sam 4 imitacije, goca je govorila samo dalje, dalje i ja sam zaboravila tekst bebi dol i onako, spontano sam rekla ijeeee ja se pogubila
a inace jednom decku sto je sa mnom prosao nisu ni trazili imitacije, dok je drugi dogurao do 5. ne opterecujte se time, to nista, ali bas nista ne znaci. srecno svima!Čestitam mimssSrećno u užem, i tebi i Eleonor
![]()
Hvala Nikolina!!! Kad ti polažeš?![]()

Trema me je baš zeznula
Žiri je bio super, Goca je ispala pravi drug, šalila se sa mnom i pokušala da me opusti malo, a ja kao tele blenem u ona svetla, strašnoo..Najviše mi je krivo zbog mene, što nisam bila zadovoljna time što sam uradila na sceni. Ali šta sad, idemo dalje, ostaću još ovu godinu u pozorištu, pa možda sledeće godine opet pokušam. Mislila sam i u Dadov da odem na audiciju, videću još. Eto, ako neko zna nešto više o Dadovu, slobodno nek piše 
).
)
Ako neki ima neshto da pita tu sam....