FDU

cestitam mimss:D prenesi nam tvoje utiske sa prijemnog! sta si spremala?da li si imala puno imitacija kao i eleonor?:klap:

hvala :) imala sam 4 imitacije, goca je govorila samo dalje, dalje i ja sam zaboravila tekst bebi dol i onako, spontano sam rekla ijeeee ja se pogubila :D i onda su se oni nasmejali, ali goca je i dalje bila ozbiljna. Uglavnom, ja imitacije nisam ni spremala, bukvalno dva dana pred prijemni sam smislila koga cu imitirati, a posto su mi trazili vise nego sto sam spremila, ja sam se u momentu snasla, ali goca je skontala da nemam vise xD sta da kazem jos, pitajte me slobodno, ono sto je moj savet i sto mislim da je poenta svega- jeste biti iskren, opusten, prirodan, imati emociju i misliti o svakoj izgovorenoj reci. U ocima se sve vidi; da li je to samo naucen tekst napamet ili stvarno razmisljate o onome o cemu pricate i osecate. :) a inace jednom decku sto je sa mnom prosao nisu ni trazili imitacije, dok je drugi dogurao do 5. ne opterecujte se time, to nista, ali bas nista ne znaci. srecno svima!

Tek sam se registrovala, pa poruke stizu kasnije jer moram da cekam da ih pregledaju moderatori. :D
anyways, komisija je skroz ok, ja mogu da vam pricam samo pozitivno jer sam prosla, da je obrnuto, sigurno ne bih bila srecna, tako da uzmite to u obzir :D spremala sam ,,Tri sestre'' (Irinu), pesmu esne Parun ,,Kad bi se moglo otputovati'' i Mici iz ,,Traktata o sluskinjama'' Bogdana Ciplica. Nisu me prekidali.

Naravno da me neće razočarati :) Trema me je baš zeznula :( Žiri je bio super, Goca je ispala pravi drug, šalila se sa mnom i pokušala da me opusti malo, a ja kao tele blenem u ona svetla, strašnoo..Najviše mi je krivo zbog mene, što nisam bila zadovoljna time što sam uradila na sceni. Ali šta sad, idemo dalje, ostaću još ovu godinu u pozorištu, pa možda sledeće godine opet pokušam. Mislila sam i u Dadov da odem na audiciju, videću još. Eto, ako neko zna nešto više o Dadovu, slobodno nek piše :)

Cao svima (novi clan)
Samo zbog ove teme sam se registrovao (trebao sam mnogo ranije).
Sto vise citam,sve vise me hvata trema i zamisao da ja nemam pojma o glumi,i da se nisam dovoljno spremio.
Za dramu sam spremio "biti ili ne biti..." iz Hamleta (originalnost mi nije jaca vrlina).
Rekla mi je prijateljica (koja je glumica) da nisam normalan sto sam izabrao taj monolog,jer je jako tezak i to vise niko ne radi... Ja sam ga celog naucio napamet,glumim to prijateljima i porodici i njima se svidja (ocekivano :P).
A meni je inace Hamlet omiljena knjiga i volim ostala dela Vilijama S.
Od komedije imam Radovana III,Maratonci i jos po nesto...
Recitacija "Jedan obican covek" iz Jednolicne istine.
A za recitaciju...Imam samo moju babu :D

Inace do veceras me nije neka trema hvatala mislio sam samo "sutra je dan ko svaki drugi...prodjem,ne prodjem...nista" a sad kako sve ovo citam...
Pa ljudi bre ja necu moci da spavam.
(izvinite za dugacak tekst :P)

Nisam prošao. Šteta. Do pred nastup nisam bio siguran šta će biti, ali kada sam video rekakcije komisije bio sam gotovo ubeđen da ću proći. Ne znam gde je zapelo.

Samo da se javim nisam prosao u Bg:(
Uhvatila me trema i zbunio sam se odma na pocetku na komicnom monologu, za koji sam mislio da cu da rasturim i bas iz tog razloga uyeo prvo njega da govorim:confused:
Ostalo sam dobro uradio i Goca je bila PREDOBRAAAAAAAAAA prema meni odma mi je davala podrshku citavo vrijeme me je slushala pustila me da odrecitujem citavu " Svakidashnju jadikovku" od Tina Ujevica (Poshto su se kandidati zalili da uopshte nije obracala paznju na njih i da je izgledala kao da ih ne slusha).Davala mi je podrshku i jako sam joj se svidio imao sam osjecaj da joj je krivo shto nisam uspio da taj komicni uradim kako sam zamislio, i MOJE neko mishljenje je da sam uradio komicni kako treba da bi proshao ali ko ce ti znat.
Ali dali su mi doznanje da je to shto sam spremio zaista dobro sto meni puno znaci...
Posle prijemnog prishao mi je neki jako ljubazan covjek pitao me kako sam zadovoljan prijemnim, i ponudio mi da dodjem na kasting za film Stefana Arsenijevića koji se snima krajem godina i za film josh jednog mladog reditelja tako da sam sva u svemu zadovoljan.... Sjutra sam u Novi Sad pa se nadam da cu tamo imati vishe srece...:lol:Ako neki ima neshto da pita tu sam....

Poslednja izmena:
Glavu gore ljudi! Sledeće godine će biti bolje ;)
Jean Paul čestitam na ponudama, to je super! :) I srećno sutra u NS!
A što se Goce tiče, ona je žena kakve nema. Prema meni je bila super, videla je koliko sam bila uplašena i pokušavala je malo da me smiri i opusti, super je ona :)

Auu :cool: Vrebaju producenti za film, pa ni to nije lose hehehe
Ja sutra imam, mada se necu mnogo ubedaciti i ako ne prodjem, ali nesto sam bas pozitivan sto se tice prijemnog :)

Javljam utiske!

Nisam prosao ^^ niti se bunim niti imam neke reci hvale... usao, odradio svoje i izasao bez imitacije. Barem su bili kulturni i saslusali su me osim monologa koji su me prekinuli negde pred kraj. Meni je bitno da sam upoznao par divnih ljudi tamo :D
Toliko od mene za sad :)
Do tad srecno ovima u uzem krugu i vidimo se sledece godine.

Back