Albus Dambldor
Početnik
- Poruka
- 16
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko pomenu HRVATICU... Iva Kevra! Užasno pozitivna i harizmatična osoba! Tamo niko nikog nije gledao kakav je glumački (monolozi), ali je iz nje izlazila takva energija da sam ja njoj sto puta rekao: Iva, ti upisuješ! Ona nosi nešto u sebi...
Ta devojka je FENOMENALNA. takav talenat, takvu emociju u iskrenost na scenu, pa to je fascinantno. zaista.
Da, ta Hrvatica je izgledala fenomenalno i po reakciji devojke koja je prozivala kandidate, imala je fenomenalan nastup ALI ... Po kom osnovu država Srbija o trošku srpskih poreskih obveznika besplatno školuje strane državljane?
e to je pravo pitanje...napadaju nas ljudi ovde za sujetu...
ne radi se o sujeti,vec o principu i nacinu...
meni je muka inace od raznih ljudi iz unutrasnjosti koji dolaze u beograd i popunjavaju mesta na fakultetima ovde deci koja zive u beogradu,a pogotovo da cujem da strani drzavljanin dobije besplatno skolovanje u srbiji...
Preporučujem onima koji nisu upisali da idu na Akademiju umetnosti u Novom Sadu. JASNA ĐURIČIĆ prima klasu! Ona je fascinantna!
Joooj, a kazesh da nisi sujetna...Samo cu ti reci da pokushash to shto pre da izbacish iz sebe, jedino tebi ce nashkoditi..
![]()
Mene kao poreskog obveznika od 45 godina uopšte ne zanima to što u Kirgistanu ili Tunguziji ima talentovanije dece nego što su to naša. Naše pare treba da služe samo za to da se besplatno školuju samo najtalentovaniji od naše dece. Za sve druge postoje samofinansirajuće studije.
''Tuđina uvek malo, a domaći prekobrojni''... Luftonska posla...
E,pazi sad.Diskriminacija.To je njeno pravo da studira gde god hoće,ako može da prikupi sva dokumenta.Zašto neko ne bi išao u druge države,ako zna da će tamo dobiti više znanja?Samo Grčka ima bolji fax od Srbije i neki profa iz Rumuniije.Posle toga je FDU.
Ja ne kažem da oni koji nisu prošli nemaju talenta,ali ljudi nisu oni vas gledali po nekim pozorišnim predstavama gde ste igrali,nego tih 7min.Ko to nije spremio kako treba,nije prošao.Nije dovoljno da vam jedan monolog bude dobar,već da iz sva tri zadatka vi pokažete trenutke "preživljavanja".
Oni koji nisu valjali u užem,nisu ni prošli tj. upisali fax.Zato je primljeno 4 muškarca.
Nemojte da trujete sebe tim mislima kako je bilo namešteno,te ovo,te ono.Znate da je vaše mesto na FDU?Imate još punih 11 meseci i nekih 10 dana da se pripremite.
p.s.Mislim da bi bilo super da DooMAT(Čestitam na upisu!) ispriča svoja iskustva sa užeg.Pozzz
meni je muka inace od raznih ljudi iz unutrasnjosti koji dolaze u beograd i popunjavaju mesta na fakultetima ovde deci koja zive u beogradu,a pogotovo da cujem da strani drzavljanin dobije besplatno skolovanje u srbiji...
Anule i Stamenko u pravu potpuno!!!
I jos bih dodala da ljudi sa strane nemaju pravo da se ljute kad kazemo da dodju iz cele Srbije u Beograd na fakultete,mene su koleginice sa strane prvo pitale koji splav im preporucujem aaaaaaa,glavni razlog dolaska ''paaa brzi je zivot u Beogradu''!Pa super samo sto mi koji smo rodjeni ovde i zavrsimo (ja licno sestu gim.) nimalo lake srednje skole placamo ili uopste ne upadnemo,a ljudi sa super prosekom dolaze iz cele Srbije a svi znamo koliko jedan bod znaci.I bas me briga ako se neko naljuti.To je istina i tacka.
joj, ******, moram u off. ovo stvarno nije u redu od tebe. da ne kazem da je maloumno. pa bre, znas da su veci gradovi jedini gradovi u kojima ima fakulteta. ja jesam iz unutrasnjosti, al vec 4 godine idem u skolu za dizajn. evo, probao sam fdu, nisam uspeo. ******. sta sad, treba da se vratim u jagodinu i idem na uciteljski? jedini drzavni u celom gradu. ma reci mi. upisao sam ruski. ne samo zato sto volim, nego sto ne planiram da se vracam kuci. jednostavno nisam predvidjen za manji grad. uopste ne jurim brz zivot i splavove i mrzim ucenike koji zbog toga dolaze, al daj molim te, ima 1000 ljudi koji su bolji ucenici i koji vise zasluzuju mesto ispred tebe, kao i mene.
pretpostavljam da kad bi pogledala malo dalje u svoje korene da bi videla da su i tvoji nekad "okopavali zemlju" a ne setali korzoom u korsetima i pravili se nobles.
verujem da su ljudi koji su primljeni dobri, ali verujem da je bilo i veze. pa cak realno, pele sledece godine prima klasu, jel tako? imacu vise motivacije da upisem
svima koji su upisali cestitam, a jelisavetu karadzic znam sa izvidjaca, ali nikad nisam znao da mi je potencijalna koleginica... x) strasno kako ljudi kriju svoje strasti... jao jao. pa ljudi, vidimo se sledece godine![]()