Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu misliti kako je tek tebi...
Nemoj biti tužna, ko zna zašto je ovako dobro... Ionako, zašto bi se zadovoljila Novim Sadom, možeš ti i dogodine da probaš u BGu
I naravno, naš supervizor Carol covjek nije uopste yavidan jednostavno govori ono sto je istina.....
ove godine je bilo jako malo talentovanih i u potpunosti spremnih kandidata... to je konstatacija BILJANE MASIC na to da je ona svega 15 ljudi primila u uzi izbor ove godine
sto je morate priZnati jako ZALOSNO
I OD TIH 15 NAJMANJE 9 IH JE IZ BEOGRADA IZ DADOVA IZ RADIONICE MIKE ANTICA KOJI JE SASVIM SLUCAJNO MUZ DRAGE NAM BILJANE.....
Da tu je i sin od pokojnog MILENKA ZABLACANSKOG koji je naravno talentovan i usao je u uzi krug.....
bez dobre veze ja na prijemni vise nikada izaci necu, pa vi vidite)))
![]()
) i ne urade nista, a upadne neko ko je komisiji fizicki prihvatljiviji, govorno razumljiviji, mozda poznatiji (ako su ga clanovi komisije gledali u amaterskim pozoristima po kojima se krecu, a to svi znamo da rade).Što se mene tiče, tebalo je više nih da uđe u uži izbor. Mislim, ovako je glupo, 12 se prima na fax, a 15 je ušlo u uži izborDa sam ja na mestu nekog od onih troje koji otpadnu, ladno bih se ubila
![]()