FDU

Ja cu ici sutra na fdu, ujutru, da gledam uzi, sutra moze da se gleda, i saznace se posle ko je upisao. pa cu javiti jel princ prosao.:) ja idem da podrzim druga i drugaricu, ali i princa:)

S obzirom da je u NSu nesto tradicija poslednjih godina da se klasa ne upotpuni u junu nego se pravi i septembarski prijemni ( Akademija se renovira *** :) ), ako tako bude i ove godine hocete konkurisati i tad?

Cerka Tanje Boskovic, Lana, bila je nesto pre mene u NSu ove godine, recimo dva broja pre, i pricala sam sa devojkom sve vreme (ne znajuci ko je mala) i pokusala je na FDU, nije uspela, isto kao ni u NSu... tako da.. mene sve vise brine da tu ne rade veze nego koverta...mada ni to ne mora nista da znaci, mozda mala nema talenta.. a mozda Tanja nije ni htela da vuce veze.

koliko se secam preziva se, ali nemojte me drzati za rec. To nije ni bitno... niko ne moze znati zasto nije upisala, da li zbog nedostatka dara (sto ne verujem talenat je prenosan sa kolena na koleno uglavnom) da li bas zato sto je imala vezu, ili mozda nije, da li je platila ili nije... koga briga... devojka je super i meni je iskreno zao sto nije prosla,bole me bas cija je cerka!

Talenat može biti prenosan,ali smatram da u glumi ćerke teško dostižu nešto ako su im majke glumice poput Ljiljane Blagojević i Tanje Bošković.
Naravno isključiv neke primere,recimo,Svetlanu Bojković i Katarinu Žutić itd.
Mislim da se Tanjina ćerka preziva Karkljajić ili tako nešto,ali to je zaista nebitno.

,,Najteže je biti glumac.Jedino teže od toga je - biti glumica!"

Bila jutros na uzem izboru.... :) Bilo je zanimljivo. Radili su svi monologe koje su radili i na sirem krugu, samo sto su ih sada jos vezbali sa profesorima tamo. Ima nekoliko sjajnih ljudi, zaista sjajnih. Princ spada u njih. Bio je odlican. Jedna devojka i jedan momak se posebno izdvajaju, zaista su najbolji, i to je i komisija rekla. Necu imenovati nikoga. Ali isto tako, ima i nekoliko ljudi koji su losi i zaista ne znam cime su zasluzili da budu tu. Ali dobro. Bitno je da je kvalitet prosao:)

Malopre sam srela jednog dečka iz Trstenika i drugarica mi reče da je on ove godine polagao ('90 godište),ali,očigledno,nije prošao.
Evo sad videh na spisku,polagao je kad i Nenemusha,dva mesta ispred.;)
Nisam imala pojma da se on bavi glumom.:eek:

Poslednja izmena:
Ako si na mene mislila, jesam polagao i nisam prosao ove godine i planiram da i sledece godine ponovo pokusam zajedno sa vama i sa cerkom Tanje Boskovic. Naravno da cu ja sledece godine proci ;)

Back