FDU

Ja bih pristala i ruku da mu poljubim, samo da budem primljena :lol: XD
Inače, irmice, uverena sam da ćeš proći u NS-u! :D ( pupupu, da čuknem u drvo, da se okrenem tiput oko sebe i svi ostali fazoni protiv uroka XD )
Inače, dobra ti ta fora za vodom, nisam znala da sme voda da se unosi, meni se inače grlo načisto osušilo kad sam bila tamo XD
Boga mi, meni se čini da si i u BGu bila super, stvarno mi je krivo što tamo nisi prošla :(

Zasto ste toliko uvereni da je jako lako upisati u NS koliko ja znam, ove godine na glumi ih ima oko 100 prima 11 stima da 11 ide na samofinansiranje koje iznosi 125.000 dinara...konkurencija nije ni malo mala, a licno mislim da je novosadska akademija bolja od FDU, zbog nastavnog kadra, i odnosa prema studentima...

Prvo,irmice,držaću ti palčeve u četvrtak.:D

Drugo,koliko vam dugo traju imitacije i koliko su smislene
(pod tim mislim o čemu govorite,meni je to sve nejasno)?:)

Treće,niko nije ni rekao da je lakše upisati u Novom Sadu,jedino je razlika
što je irmica tamo bolje odradila.;)

Pa ja mislim da je podjednako teško upisati u NS :lol: Ako ne još teže :lol: A za irmicu navijamo da će proći tamo, zato što je bolja tamo bila ;)
Inače, NS akademija zvuči super, ali meni se čini da ne bih mogla studirati tamo... Ne znam, meni je NS uvek kulturološki šok... Skroz drugi mentalitet i tako to, tebalo bi mi dosta da se naviknem...
E, a kolko se plaćao prijemni u Novom Sadu?

Ja bih se po mentalitetu i snašla pošto imam sremačke krvi :mrgreen:
ali mislim da bih više volela u Beogradu,bez nekog posebnog razloga.
I što reče Nenemusha,možda je u NS i teže.:think:

Nemoj da si zavidan jer nisi prosao. Nije tvoja stvar da li se i ko se upisuje preko veze. Ako je neko kvalitet, bez obzira na vezu, na njega ce da se obrati paznja! Pozdrav.

covjek nije uopste yavidan jednostavno govori ono sto je istina.....:dontunderstand:
ove godine je bilo jako malo talentovanih i u potpunosti spremnih kandidata... to je konstatacija BILJANE MASIC na to da je ona svega 15 ljudi primila u uzi izbor ove godine
sto je morate priZnati jako ZALOSNO
I OD TIH 15 NAJMANJE 9 IH JE IZ BEOGRADA IZ DADOVA IZ RADIONICE MIKE ANTICA KOJI JE SASVIM SLUCAJNO MUZ DRAGE NAM BILJANE.....:roll:

Da tu je i sin od pokojnog MILENKA ZABLACANSKOG koji je naravno talentovan i usao je u uzi krug.....
bez dobre veze ja na prijemni vise nikada izaci necu, pa vi vidite :)))):hvala::hvala:

Ja isto mislim da je teze upisati u NS,sto puta sam cuo da nisu mogli da oforme uzi izbor,dosta su zahtevni.Inace akademiiju u NS su zavrsili Branka Katic,Srrdjan Timarov ,Ivan Bosiljcic,Boris Isakovic,ali i Milica Milsa ,Srna Lango...

Prima klasu Majera u Novom Sadu.... Nije ljudi ni malo lako, verujte mi, i jaka je konkurencija. prijemni je 4500.... nije bitno gde studirete, u kom gradu, vec sta studirate, i kakav je kvalitet nastave.

Magare Malo, mozes li pojasniti to iz Dadova? pa sta ako su iz dadova? to ne znaci da imaju neku vezu. a ipak, dadov je dobra skola, i naravno da i tamo ima izuzetno talentovanih ljudi, i samo su tri dadovca u uzem izboru. Ivan Zablacanski, pre svega, izuzetan talenat, posto sam ga igrom slucaja gledala mnogo puta. Ok, veza ima, ali dajte ljudi, pa ako imate poznatog roditelja, odmah ste osudjeni da ne mozete imati talenat, i pre nego sto vas cuju. To nije ok. Ivan je super glumac, i bice od njega nesto ako upise. i ovi ostali, pa i nema ih bas mnogo iz Mikine skole.

Kod koga je Nenad Maričić bio na klasi?

NenadMaricic.jpg

E, magare malo, sin pokojnog Zablaćanskog prošle godine je PAO na prijemnom, a dečko stvarno ima dara. Prvo se informiši pre nego što pođeš da pljuješ po ljudima ;)

Irmice, u pravu si, nije bitno gde studiraš, već šta ;) Ali ipak... Ma, nemam pojma. Ja ću dogodine pokušati još samo na FDU i moram da konkurišem na neki "sigurniji" fax, da ne ostanem bez ičega u slučaju da ne prođem ni naredne godine :(

Back