FDU

Kako bwe da te nađem u gomili, ja ne znam kako ti izgledaš XD Ma, ja ću da vrištim čim spazim nešto muško :lol: AAAAAAA! Ima da me izbace pre nego što i izađem na scenu XD
Drago mi je što bar nekog u grupi znam, tako je lakše :) Bar malo :lol:

Znam da ovo neće biti pročitano na vreme od strane onih koji teba da pročitaju, ali želim puno sreće svima koji polažu danas... I svima koji polažu sutra ( pogotovu njima XD ), i svima koji polažu u nedelju, ponedeljak, utorak... Ma, bwe, neka nam je Bog u pomoći svima XD

Kako reditelj prima na glumi?

To je normalno.....cesce je u poslednje vreme da reditelji uzimaju nego glumci....A za Majera kazu da je genijalan,so...
Btw,srecno svima...Nkea vas vodi to shto volite...yaj.ebite komisiju, jedini koji ste bitni tad na toj sceni ste vi, ne oni,ne njihovi papiri,ne da li cete upasti il ne,budite sebicni u vashoj ljubavi....samo je ona bitna.

Poslednja izmena:
Tnx Raisa, lepo rečeno :D Prilično lepo rečeno, amda se ne slažem baš u potpunosti :lol:

Carol, ja ne osećam miris sale- ja osećam samo straaaaaah XD Strah od razočarenja, da budemo precizni...

Sve što mi se u životu događa i ne događa baziram na mirisima.:heart:

edit: Da bismo umeli da pobedimo,ne škodi nam i neki poraz.;)

Ja verujem u tebe.:D

Poslednja izmena:
Ima raznih prezimena.... Zablacanski je bio prosle godine u uzem, pa je ispao... on je Milenkov sin.Talentovan je, ne mogu reci da nije. Za divno cudo, Mirka Vasiljevic nije konkurisala....

E ovako, prosao nisam. Inace za mene je bilo odlicno, to sto se mene tice ))) Inace bilo nas je dosta koji smo 3. srednje. Rekli su mi da je proslo dvoje, inace nisam cekao rezultate zvao sam ih telefonom. A sto se mene tice, dosao sam, video i izgubio. IDEM DALJE i SLEDECE GODINE. Komisiju nisam ni video od reflektora ))) ali sam zato video Dragana Petrovica Peleta u komisiji, koja je bila pa Boga mi desetoclana. Eto toliko ukratko o danasnjem danu. Pitajte me ako vas nesto zanima !!! Pozz i SRECNO narednim polagacima.

Žao mi je zbog tebe :(,ali sviđa mi se tvoj optimizam:D
Pričaj šta hoćeš...kad si ušao jesu pričali nešto s tobom,
kako ti se čini scena,ma bilo šta...??:D

Pa na scenu sam usao sa rancem i Mp3 koji je radio. Onda su me pitali dal mi je to potrebno, ja sam rekao NE, a oni kazu kako sam mogao da ostavim napolju, ja sam rekao da volim da mi je sve tu na oku. A da, potom su me pitali dal mi treba sat, ja sam rekao ne, a sto jel i njega moram da skinem da nije mozda po propisima. Oni su rekli ne ne ne... E sada dolazimo do pitanja, STA STE SPREMILI, ja kazem dva monologa i recitaciju, oni kazu ( tj. ona ) ajte monolog, ja kazem ne ja bih prvo recitaciju, a ona ce na to, ma dajte vi samo monolog, ja kazem ocu recitaciju, ona opet, PA NAZIV DA NAPISEMO STA STE SPREMILI. eto to bi bili jedan, dva bisera. I dalje je sve standardno, pustili su me do kraja da odradim sve, dok su prethodne kandidate prekidali. ETO TOLIKO

Msm svi su oko mene drhtali, cupkali, ponavljali tekstove i po WC i stepenistima, ma na sve strane ih je bilo. Ja sam bio mrtav ladan, cak me ni dugi mracni hodnik, koji vodi do scene, uplasio. Inace bio je mracan jer u jednom trenutku nije bilo svetla, BAS KADA SAM JA PROLAZIO )))))

Dve devojke su prošle, akko sam ja čula.
Bebane, i meni je žao zbog tebe... Ali drago mi je što si ipak radostan :) I što ti se dopalo :) Nadam se da ni mene neće prekidati... Inače, taj mračni hodnik mi zvuči kao super stvar. A i to što se ne vidi komisija. A i to što ima više članova nego što sam mislila XD Mada se sada pitam ko je sve u komisiji...
Inače, ne kapiram što su te pitali za sat... Bože, kako ću tek ja proći, ja ulazim sa pikslom, paklicom cigareta i upaljačem XD Ali dobro, to mi treba za monolog XD

Back