FDU

Pozdrav svima iz kluba "Padavičar" XD Nena pala ispit... A ***** li ga, ljudi, imam gadan osećaj da mi je zaista- zaista malo falilo da prođem :( Ali šta da vam kažem- iskreno, sama sam kriva- kad sam izašla ruke su mi se stvarno tresle... Tek posle komičnog monologa sam se opustila... Inače, snow.white.prince je prošao u uži krug :D I da, komisija je divna, zaista su bili supe rprema svima, kad sam ja ušla BIlja je odmah rekla "E, ovo je devojka koja je prva predala dokumenta", ja se nasmejala, rekla "Dobar dan", ona me pitala šta sam spremila, ja izdeklamovala ( a mozak mi zapeo, nisam mogla da se setim ko je napisao "Beleške jedne Ane", pa sam rekla" Komičan monolog... Emmm... Kaporove "Beleške jedne Ane"? Da. " XD ) i ona je rekla: "U redu, počnite", ja počela, i odjednom skontam ruka mi se trese- i to baš ona sa cigaretom. Lele majkooooo... Odjednom sva koncentracija okreće se u smeru "Drži prokletu cigaretu u ruci, NEMOJ DA TI ISPADNE!!! Smiri se, glupa ruko, MIRNA BRE!" XD TAko da sam komediju bila dosta slaba. Recitacija je sama po sebi malo monotona, tako da su me prekinuli nakon 2 strofe, ali, ne bih da se hvalim, ali što sam lepo odradila slobodan monolog... :D Ma, ja samu sebe oduševila XD Ali su me prekinuli par rečenica do kraja i rekli mi:" Dobro je, u redu, da li biste mogli možda i jednu imitaciju? Ali malo glasnije, ovo je sve bilo na granici čujnosti... " Auuuuuu... Znala sam da ću čujnost da zeznem skroz :P I ja imitirala direktorku iz moje gimnazije, to je bilo sasvim super, i oni rekli "Hvala dovoljno je" Ja kažem "Je l to to?" kažu "Da", ja napravila kniks i rekla "Hvala, doviđenja" oni se nasmejali i rekli "Doviđenja", i to je bilo to XD

Garant ću izaći i dogodine, jer imam osećaj da ću biti mnogo bolja sada kada znam kako sve to izgleda i sada kada vidim da nemam razloga za strah :D

Sve čestitke snow.white.princu :D

E nenemusha, bas mi je krivo.... ja sam za tebe imala dobar osecaj neki.....:( necu reci hvala, dane ureknem. Svaka cast snow white.... Nenemusha, koliko je proslo danas u uzi krug iz tvoje grupe?

Dvoje! Izgleda da su oni odredili taj broj kao fiksni! Snow. white.prince i Stokić Milica su prošli dalje...
Ma, i aj sam za sebe imala super osećaj, sve ok nisam skontala da mi se drmaju ruke XD

Pozdrav svima iz kluba "Padavičar" XD Nena pala ispit... A ***** li ga, ljudi, imam gadan osećaj da mi je zaista- zaista malo falilo da prođem :( Ali šta da vam kažem- iskreno, sama sam kriva- kad sam izašla ruke su mi se stvarno tresle... Tek posle komičnog monologa sam se opustila... Inače, snow.white.prince je prošao u uži krug :D I da, komisija je divna, zaista su bili supe rprema svima, kad sam ja ušla BIlja je odmah rekla "E, ovo je devojka koja je prva predala dokumenta", ja se nasmejala, rekla "Dobar dan", ona me pitala šta sam spremila, ja izdeklamovala ( a mozak mi zapeo, nisam mogla da se setim ko je napisao "Beleške jedne Ane", pa sam rekla" Komičan monolog... Emmm... Kaporove "Beleške jedne Ane"? Da. " XD ) i ona je rekla: "U redu, počnite", ja počela, i odjednom skontam ruka mi se trese- i to baš ona sa cigaretom. Lele majkooooo... Odjednom sva koncentracija okreće se u smeru "Drži prokletu cigaretu u ruci, NEMOJ DA TI ISPADNE!!! Smiri se, glupa ruko, MIRNA BRE!" XD TAko da sam komediju bila dosta slaba. Recitacija je sama po sebi malo monotona, tako da su me prekinuli nakon 2 strofe, ali, ne bih da se hvalim, ali što sam lepo odradila slobodan monolog... :D Ma, ja samu sebe oduševila XD Ali su me prekinuli par rečenica do kraja i rekli mi:" Dobro je, u redu, da li biste mogli možda i jednu imitaciju? Ali malo glasnije, ovo je sve bilo na granici čujnosti... " Auuuuuu... Znala sam da ću čujnost da zeznem skroz :P I ja imitirala direktorku iz moje gimnazije, to je bilo sasvim super, i oni rekli "Hvala dovoljno je" Ja kažem "Je l to to?" kažu "Da", ja napravila kniks i rekla "Hvala, doviđenja" oni se nasmejali i rekli "Doviđenja", i to je bilo to XD

Garant ću izaći i dogodine, jer imam osećaj da ću biti mnogo bolja sada kada znam kako sve to izgleda i sada kada vidim da nemam razloga za strah :D

Sve čestitke snow.white.princu :D

Ej breee....SVAKA ČAST....sledeće godine upadaš sigurno...sad si bar videla kako je i kakva je scena i kakvi su oni i sve......
Jao ja ne znam šta da radim za imitaciju...mislm znam al ono...ne znam...to je to mozak vec prso...

Sta da vam kazem... Rekla vam je sve Nememusha... Uzgred, sto mi se nisi javila? :) Ja nisam obracao kad je ko izlazio, zdruzio se sa klanom iz Uzica... :D

Bio sam predposlednji na listi, tako da sam na red dosao oko 12 i 20. Kao sto je i Beban, cini mi se, rekao, dugacak hodnik je pred vama i iskreno da vam kazem, mislim da je tu postavljen s razlogom... ;) Psiha je cudo!
Monologe sam uradio ok... I onda je dosla recitacija (koju sam najslabije spremio i zato sam je ostavio za kraj; zelio sam prvo da ih zainteresujem, pa tek onda da ih smorim :D). Nakon drugog izrecenog stiha, zena me je prekinula i trazila da krenem ispocetka, da promijenim odnos, da ne glumim, vec da normalno pricam... I tako ja (bez drugog odnosa u rukavu) krenem nesto... I poceh da utisavam, a ona meni glasnije... Prekinula me je nakon 15 sekundi. Rekoh sebi, gotovo je, kad mi zatrazi imitaciju... I nakon nje jos jednu... :) I to je to... Iz hodnika sam se vracao trceci i poskakivajuci, radostan sto sam stigao i do imitacija, iako sam bio nezadovoljan pjesmom.
Bio sam u blagom shoku kada je momak nakon 15 minuta prozvao moje ime...

Tako da, samo glavu gore! Vas cilj je da ih za tih 7 minuta ubjedite u ono sto pricate. Pokazite im da imate energije, da ste dosli sa zeljom, a ne samo reda radi. Srecno svima! ;)

Witch, srećno :D
Ok, Marija Stokić, izvinjavam se, nešto mi ime Milica bilo u glavi :lol:
Ne samo da sam puna optimizma, već pravo da vam kažem- jedva čekam da počnem opet da se spremam :D Mada, malo sam i uplašena unapred za narednu godin... Ako tada ne prođem- odoše snovi :(
Inače, Prinče, kako da ti priđem kad sve do kraja nisam imala pojma ko si ti XD

A možda ćeš ti dogodine biti jedan od onih studenata koji sprovode kandidate do scene ;)
E da, prinče, gde su oni vas odveli i šta su vam rekli kad su nama izdelili dokumenta?

Odvede nas momak na pocetak hodnika i objasnio nam sve u vezi sa drugim krugom. Pocinje u srijedu, traje nekih 5 dana, i tokom tih dana svaki dan smo na akademiji po 10 casova! Psihofizicki testovi, dikcija, balet, blabla... A meni u petak prijemni na drugom fakultetu!!! Ne znam da li ce me pustiti taj dan, a ne smijem rizikovati da ne odem!!!

PA LEPO BOGA MI !!! Svaka CAST. Ovde bi mogli i da zavrsimo do sledeceg puta. Nego Nenemusha sledece godine 10000000% krecemo u nove pobede i da se nadamo onom najboljem. Msm da je ove godine, za nas bilo savrseno iskustvo, barem za mene... CESTITAM ONIMA KOJI SU PROSLI samo tako neka nastave. A ja sa nadom za sledecu godinu polako odlazim na letovanje poz svima. I sto je najvaznije, drago mi je sto se sve ovo izdesavalo, a bice mi jos draze kada bi se svi sledece godine upoznali i licno. BYE ! ! !

Narode, pozdrav svima.... napustio sam forum u nadi da se iskljucim od svega i potpuno se posvetim prijemnom, ali zgodno je bilo da javim sta sam uradio, tj. sta nisam uradio, jer polagao sam danas prepodne i niko od 30 kandidata nije usao u uzi.

Pitam se zar niko nije odgovarao profilu koji njima treba. Veze definitivno postoje ove godine, u velikom broju, jer sam saznao kako se prima ova klasa i to ne iz izvora rekla kazala, vec od ljudi sa nase javne glumacke scene koji znaju profesore sa faxa kao staru kantu.

Da se ne uvrede kandidati koji su prosli u uzi! Dobar deo ekipe je vec odabran, tako da za utehu nama sto nismo prosli, bolje sto nismo jer bi samo uzalud platili pet dana rada na faxu.

A onima koji prodju bez protekcije, svaka cast, jer to znaci da su stvarno kvalitetni

Back