FDU

e ljudi ja vas stalno chitkam,a nikako da se oglasim... Evo sad kad je najteze bicu uz vas :lol:
Ja sam upala u subotu u drugu grupu i ako sam trazila da me stave zadnji dan :roll: al' nesto su prebacili izgleda...ko zna zasto je to dobro :) ili zasto nije :eek:
Evo da bih zaobisli pitanja precicu na odgovore :)
Iz Kragujevca sam,89god.
spremila sam
dramski : Zorica Simovic "Jelena" (Solanz lik)
Dusko Radovic "Zenski razgovori","Kupicu Smajser"
Lepa Simic "Ti si moj naslov"

Pa tako ljudi...
Zelim vam puno srece...nemoj da se frkisemo..sta bude bice pa to nam je.. ;)
:zaljubljena:

Nenemusha

I pre nego što si napisala koja si po redu,znala sam da si ti Nevena M. (pošto ima neka Nevena Stojanović).
Takođe sam primetila ime Sonja Kovačević koja čini mi se,polaže kad i ti.
Videla sam dve devojke koje se prezivaju Jevtović,jednog dečka koji se preziva Katić kao moja drugarica,kao i devojku koja se preziva Krunić,a znam za jednog dečka Karla,on je završio glumu,pa možda mu je sestra zbog prezimena...:lol:
Koja sam budala...:(
Bolje da idem da vežbam srpski za moj prijemni.:eek:

Mala zelena

nisi bila tu da vidiš kol'ko sam luda kad sam se jednim likom raspravljala nešto oko vegeterijanstva:hahaha:

Hej hello svima! Izvinite ako ovako upadam, ali interesuje me ako neko zna informaciju koliko je kandidata prijavljeno na smer snimanje i dizajn zvuka??? Pozz svima, sreco glumci narednih dana!

Hvala, Kale :D Ne znamo za snimanje i dizajn zvuka, pošto ta informacija nije objavljena na netu, a čini mi se da na forumu nemam onikoga za taj smer...

Carol: Ma, primetila sam i ja razna prezimena... Primetila sam i jednu koja se zove kao i moja prababa, što mi je bilo nekako simpa ( Ilinka, ne sreće se danas četo takvo ime ), prosto navijam za tu devojku da prođe :lol: Videla sam i ja Jevtoviće i nekog Bjelogrlića, videla sam i Zablaćanskog ( ako se ne varam, on je bio sa mnom i Bokalindom na prvim konsultacijama ), videla sam i irmicu jer slučajno znam kako se zove, al neću otkrivati ako ona već to neće, ma bwe ima raznih imena i prezimena, ali nama to ne znači ništa,narode, mi bi trebali da se fokusiramo na naš izlazak :D Ali meni se nešto ne da :( Nadam se da to neće negativno uticati, ionako sam 3 sata danas vežbala...

Carol, srećno sa tim prijemnim, bwe :D

Ja sam videla jednog preziva se k'o ja Uglješa se zove,mislim da je u subotu.:super:
Hvala:)
Vežbaj,Neno,imaš još jedan ceo dan.;)
Bože,ja sam baš uzbuđena zbog vašeg prijemnog,a kad ja budem izlazila...kuku...:lol:

hoce,posle svake grupe se zna da l' je neko iz nje upao u uzi..ako to pitas ...

A je l' te ljudi,koliko u proseku upadne u uzi..Ja mislim da ne prelazi 23 ljudi..:-/ i al' sam ga sad ubola :)
Ja sam pokusavala prosle i nisam prosla...nisam bila full sa sobom,otisla sam kao s' marsa..mada nisam bila losa..ali nije to bilo to skroz..ono.. :) Al' nemam pojma koliko su njih prosle usli :S Sta mislite? Kolika je brojka u proseku?

tako sam nesto i mislila..malo njih uzimaju :roll:
aha,mada iz neke ne uzmu ni jednog... :/

Ajte srecno,ja sutra palim za bg,a pre toga moram da jurim neku 'aljinu,suknju po gradu..sta god :) tako da se necemo kucati vise pre prijemnog...
Kulirajte,uzivajte i javljamo se posle ovih sudnjih dana :) pa ko ziv ko mrtav... :)
Drz' te se!
:bye:

Back