Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima iz kluba "Padavičar" XD Nena pala ispit... A ***** li ga, ljudi, imam gadan osećaj da mi je zaista- zaista malo falilo da prođemAli šta da vam kažem- iskreno, sama sam kriva- kad sam izašla ruke su mi se stvarno tresle... Tek posle komičnog monologa sam se opustila... Inače, snow.white.prince je prošao u uži krug
I da, komisija je divna, zaista su bili supe rprema svima, kad sam ja ušla BIlja je odmah rekla "E, ovo je devojka koja je prva predala dokumenta", ja se nasmejala, rekla "Dobar dan", ona me pitala šta sam spremila, ja izdeklamovala ( a mozak mi zapeo, nisam mogla da se setim ko je napisao "Beleške jedne Ane", pa sam rekla" Komičan monolog... Emmm... Kaporove "Beleške jedne Ane"? Da. " XD ) i ona je rekla: "U redu, počnite", ja počela, i odjednom skontam ruka mi se trese- i to baš ona sa cigaretom. Lele majkooooo... Odjednom sva koncentracija okreće se u smeru "Drži prokletu cigaretu u ruci, NEMOJ DA TI ISPADNE!!! Smiri se, glupa ruko, MIRNA BRE!" XD TAko da sam komediju bila dosta slaba. Recitacija je sama po sebi malo monotona, tako da su me prekinuli nakon 2 strofe, ali, ne bih da se hvalim, ali što sam lepo odradila slobodan monolog...
Ma, ja samu sebe oduševila XD Ali su me prekinuli par rečenica do kraja i rekli mi:" Dobro je, u redu, da li biste mogli možda i jednu imitaciju? Ali malo glasnije, ovo je sve bilo na granici čujnosti... " Auuuuuu... Znala sam da ću čujnost da zeznem skroz
I ja imitirala direktorku iz moje gimnazije, to je bilo sasvim super, i oni rekli "Hvala dovoljno je" Ja kažem "Je l to to?" kažu "Da", ja napravila kniks i rekla "Hvala, doviđenja" oni se nasmejali i rekli "Doviđenja", i to je bilo to XD
Garant ću izaći i dogodine, jer imam osećaj da ću biti mnogo bolja sada kada znam kako sve to izgleda i sada kada vidim da nemam razloga za strah
Sve čestitke snow.white.princu![]()