Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
hehehe obavezno!ja plus nisam iz bg-a pa da se toliko mucim i na kraju da ne upadnemto bi bilo nevidjeno.raspitacu se mislim da ima klavir.hvala na pomoci
Zaista, hvala ti puno, pomogao si nam baš baš A jednog dana kad budemo slavne mi ćemo te spomenuti kao čoveka koji san se našao kad nam je pomoć bila potrebna
Eeej, carol, i ja znam klavir da sviram, možemo da se dogovorimo da ga prenesemo zajedno
A carol, odakle si ti?
ej sto se tice horoskopa nisam mislila na tebe i tvoju devojku neo na vas tu sa foruma posto sam citala nesto o tome kako hor.znaci uticu na glumacke sposobnosti coveka pa sam onako pitala
ja sam blizanac i ja sam isla u nizu muzicku ali posto mi se nije svideo rezim rada tamo ja sam se ''samostalno'' ispisala i usavrsavala se samostalno.jos to radim a gitaru ubadam po koji akord i razmisljam da se jos malo (naravno samostalno xexexe)posvetim gitari a srednja muzicka-jedna neostvarena zelja.mada jos nije kasnonadam se
Ne znam, ja nikad nisam preskakala kozlić, mi to nismo imali u našoj školi Niti sam neki veliki sportista, ali nadam se da će mi što se fizičkog testa tiče pomoći moja prirodna istegljivost, neka urođena gracioznost pokreta ( koju bar mislim da imam) i snalažljivost
pa nisam ni ja neki sportista ali znam da preskacem taj kozlic na koji god nacin koje god sirine i visine posto sam visokaznam i stoj na rukama ali mi zvezda nije jaca strana