Milica Jakovljevic
Početnik
- Poruka
- 10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људи, ја овде долазим понекад, IV сам година глуме, па ако неко има нека питања у вези тога, изволите. Студирам на Академији уметности у БГ-у, био сам на ужем и на ФДУ-у и у НС-у.
Glumila sam neko vreme u mjuziklima u amaterskom teatru. Interesuje me koliku ulogu igraju privatni casovi na prijemnom? Da li postoje sanse da se prodje bez njih? Posto znam neke ljude koji su se za taj izlazak naplacali privatnih casova, a ne bih volela da oni budu neki presudni faktor.
Pozdrav Ljudi nov sam ovde, ali sam polagao prosle godine u Ns. I Bg. Interesuje me znate li ko prima klasu ove gofine u Ns. A ko u Bg.? Unapred zahvalan![]()
Danas sam bila učesnik u komercijalno - trgovačkoj predstavi, koja se zove "prijemni ispit" na FDU u Beogradu. Vrlo je interesantno i posebno zanimljivo da u komisiji, koja arbitrira ko će biti primljen postoje i ljudi koji predaju glumu i u svojim , ili nečijim privatnim školama glume, na primer RADIONICA Studija glume ČETVRTI ZID. Pošto se ovo zove radionica, verovatno da u zakonu ne spada u sukob interesa, a to je i vrapcima jasno kao dan o čemu se radi. Trebalo bi da se Ministarstvo prosvete malo pozabavi ovim našim ustaljenim stilom, ali nadamo se da će i to uskoro doći na red, jer ipak ima tu i kvalitetnog, ozbiljnog kadra, kao što je profesor Pele. Veoma sam srećna što ovog puta nisam primljena na FDU, koje ljudi u žargonu zovu " treća sreća ", jer je komisija toliko zbunjena da su negde u sred polaganja istakli na sajtu kojih je dvadesetak ušlo u uži izbor, pa se brzo opsetili da prvi krug polaganja još uvek traje i brzo izbrisali spisak. Dakle bravo veze ! Sreća je da u našoj bogatoj Srbiji , punoj para i radnih mesta, naročito za umetnike i kulturu, neko ima sreću da bude profesor, nastavnik, voditelj i uskoro možemo da očekujemo i vlasnik zoološkog vrta. U potpisu Srećni kandidat, koji nije uleteo u mulj !